Tribunuz taraftarız mı dıoduk :(

şuursuzca insanları bağırmaya teşvik etmek onları soğutur...
herkesi kendi haline bırakırsan yapmaları gerekenleri kendi içlerinden gelen heyecanla yaparlar...
umarım tribunlerimiz bir gün bu şekil olabilir...

Can´ın dediği gibi o sevgiyi aşılamamız gerek taraftara. Galatasaray sevgisini aşıladığımızda her şey kendiliğinden gelir aksi halde emirlerle taraftara ancak playback yaptırabiliriz.

Not: Playback yerine kullanabileceğim Türkçe bir sözcük, deyim varsa öğrenmek isterim.

İzlerken benim de orada olasım geldi. :)
Çıkarılan ses,tezahüratın güzelliği,tüm tribünün söylemesi filan güzel de tezahürat daha çok futbol maçlarına uygun bana kalırsa.Malum o arada oyun oynanıyor ve seyircilerin sahadaki olaylarla pek bir alakası yok.
Buna rağmen harika.

GS_Forever' Alıntı:
[quote="Önder":ff09d]2003 play off
Galatasaray-Fenerbahçe
Abdi İpekçi

Hatırlatırım...

İsteyince oluyor.

Abi güzelde... 3 yıl geçti tam aradan. İlerleme olacağına bizde hep gerileme oluyor günden güne...[/quote:ff09d]

abı kesınlıkle katılıyorum. 2006 gs-fb macını gorunce baya gerıledıgımızı anlıyorum.. ama benım bu sene umudum var canaydın'a rağmen

canbulubay' Alıntı:
şuursuzca insanları bağırmaya teşvik etmek onları soğutur...
herkesi kendi haline bırakırsan yapmaları gerekenleri kendi içlerinden gelen heyecanla yaparlar...
umarım tribunlerimiz bir gün bu şekil olabilir...

tüm olay bu zaten.İnsanlara bir şeyleri 'dikte ettirirsen' o zaman isteksizlik artar. Maçlara gittiğimizde 2 saniye sussan "bağırsanıza Allahsız herifler buraya maç izlemeyemi geldiniz" diye millete fırça kayıyorlar. Dikkat ederseniz neredeyse her maç Kapalı Tribünde kavga çıkıyor. Zaten artık ülkemizde maça giden maçla ilgilenmiyor tribündekiler ya kavga ediyor ya küfür. Dünya kupasındaki Hollandalıları,Arjantinlileri hatta Almanları örnek alalaım.Hiç adamı 'zorla' bağırttırıyorlarmı?

Bu konu üzerinde tartışma yaptığım bir çok kişiden şu lafı işittim:"Biz orada kavga ediyoruz,küfür ediyoruz,sahaya yabancı madde atıyoruz deşarj oluyoruz.Kulüp parasını nasıl olsa ödüyor." Bunu biri açıklasın bakalım bu taraftarlıkmı?

bu taraftarlık deil düpedüz zibidilik.. hatta daha agır kelimeler kullanmakta mümkün bu kimseler için... ben onlara taraftar demiorum.. ne demek klüp ödüo.. saçmalık.. taraftarlık başka bi olgudur..

bertan' Alıntı:
abı kesınlıkle katılıyorum. 2006 gs-fb macını gorunce baya gerıledıgımızı anlıyorum.. ama benım bu sene umudum var canaydın'a rağmen

Lig efesle fener arasında geçer biz de Ülker sayesinde play off´a kaldık diye seviniriz.

Bu arada sadece takımlarımızı eleştiriyoruz ama iğneyi de kendimize batıralım. Tribünlere gelenlerin çoğu takıma destek vermek için mi orada sizce? İnsan gün geçtikçe eski tribünleri özlüyor...

serının son macıydı 2-0 dan 2-2 ye gelmısalmıısm elıme bayragımı almısım formamı acmısım trt3 u mac baslayacak koch atıo ucluklerı zıplıom muratcan arda haırstlone hepssı o gun 91-78 lık super bı galıbıyet unutamam valla

basketbola olan yatırım artsa gerçek anlamda bi takım kurulsa insanlar basketbol maçına gelirken bir şevkle gelse bu tribünden çok daha güzeli olur bizde.basketbolu sevmeme rağmen ben bile bazen üşeniyorum maça gitmeye. takımda kimi izleyeceksin,gecen sene dixon dısında zevk veren adam yok,salon desen lisenin spor salonu gibi.şu an için biz basketbolda yunanistan'dan çok geri olduğumuzdan dolayı bu görüntüleri yakalamamız zor.ancak gs-fb derbisinde yarı yarıya olur 2003 play-offları gibi o zaman süper görüntüler çıkar ortaya.ama bizde bu federsayon varken bi halt olmaz.derbilerde ya yasak koyarlar ya da hafta içi 15'de oynatırlar maçları...

Cim bom bomum sen çok yaşa
Canım feda olsun sana
Hiçbir şeye değişilmez
Senin sevgin bu dünyada

2003'teki son maçın unutulmaz tezahüratıydı.Biz bunu söyledikçe Koch el üstü üçlükleri yazıyor,Hairstone kendisinden kat kat yetenekli Davenport'a boyalı alanı dar ediyor,Lyday Dickel'ı önce kilitliyor,sonra da takımı maestro gibi yönetiyor,Arda ve Muratcan savunmada harika oynayıp hücumda ellerinden geleni yapıyorlardı...
Bahsettiğimiz olaylar olurken neredeyse 2 katımız olan Fenerbahçe seyircisi son periyodun ortalarında salonu boşaltıyordu. :)

koch' Alıntı:
Cim bom bomum sen çok yaşa
Canım feda olsun sana
Hiçbir şeye değişilmez
Senin sevgin bu dünyada

2003'teki son maçın unutulmaz tezahüratıydı.Biz bunu söyledikçe Koch el üstü üçlükleri yazıyor,Hairstone kendisinden kat kat yetenekli Davenport'a boyalı alanı dar ediyor,Lyday Dickel'ı önce kilitliyor,sonra da takımı maestro gibi yönetiyor,Arda ve Muratcan savunmada harika oynayıp hücumda ellerinden geleni yapıyorlardı...
Bahsettiğimiz olaylar olurken neredeyse 2 katımız olan Fenerbahçe seyircisi son periyodun ortalarında salonu boşaltıyordu. :)
Onur çok güzel anlattın wallaa. ahhh ahhh keşke tekrar yaşayabilsek 2003'teki o maçı yada tekrar 2003'teki gibi bi maça daha tanık olabilsek. ne güzel olurdu be..