Tuncel ve Dostları

Geçen hafta başlayan muhteşem bir program.

Tuncel Kurtiz, yanlış hatırlamıyorsam Zeytinbağı'nda kendi evinde dostlarını ağırlayıp sohbet ediyor. Geçen hafta başladı program, ilk konuğu Fikret Kuşkan'dı. Dünkü konukta Nejat İşler'di..

İnanılmaz derece de güzel muhabbet oluyor. Program, her perşembe saat 21:00'da NTV'de..

İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim..

Perşembe günü Meltem Cumbul konuktu, bu haftada konuk Kenan İmirzalıoğlu diye biliyorum.

Eğer doğru bir haber ise kaçırmamak gerek, bu iki insanın sohbetini dinlemek büyük keyif olacak.

Barış Şişman' Alıntı:
Perşembe günü Meltem Cumbul konuktu, bu haftada konuk Kenan İmirzalıoğlu diye biliyorum.

Eğer doğru bir haber ise kaçırmamak gerek, bu iki insanın sohbetini dinlemek büyük keyif olacak.

Kenan varsa reyting rekorları kırar üstad :) 21.00 de Kenan ve Dayısıylayız.

Bu sefer çok kısa sürdü yahu ama güzel bir program oldu. Her zaman yaklaşık bir saat sürerken bu sefer 40 dk. falan sürdü, tadından yenmedi..

Tvde umutsuz şekilde zap yaparken rastladım Kenan İmirzalioğlumu değilmi evet o sonra reklam mı değilmi reklam değil :) uzun zamandır tv başında bu kadar zaman geçirmemiştim hemde güzel zaman ;) Doğal hoş eğlenceli muhabbet ;)