Turnuva Tahminleri

Bo McCalebb (Makedonya)
Juan Carlos Navarro (İspanya)
Marko Keselj (Sırbistan)
Luol Deng (Büyük Britanya)
Ömer Aşık (TÜRKİYE)
 
Tony Parker
Bo McCalebb
Marko Keselj
Luol Deng
Nenad Krstic

Transfer döneminde Keselj ve Tepic'in baya kulağını çınlatmıştık, ah bir gelseler diye. Keselj cidden iyi bir turnuva geçiriyor. Müthiş bir şutör, tam bir ''seri katil''.
 
1. gruptan gelen 4 takımın 2. gruptan gelen 4 takımı eleyeceğini düşüyorum. İspanya-Slovenya, Fransa-Yunanistan, Litvanya-Makedonya, Sırbistan-Rusya. Tabi bugün Rusya-Makedonya maçı ne olur bilemem. Tahminlerim Rusya galibiyeti üzerine. Onlar için Litvanya ile eşleşmek mi yoksa Sırbistan ile eşleşmekmi iyi olur bilemem. Bence ev sahibi ile eşleşmek daha zor olur. Ama Sırbistan'ın da beklenen oyunu Çeyrek Final'de ortaya koyacağını düşünüyorum.

Yarı Final
İspanya-Sırbistan
Fransa-Litvanya

Bu maçlar taraflara açık. Kimler finalist olur bilemem ama Sırbistan-Fransa veya Sırbistan-Litvanya Finali benim daha çok hoşuma gider.
 
Benim 2 favori de yarıya rahat geldi ama malesef birbirleriyle karşılaşacaklar. Olsun , sonuçta 2 favorimden birini finale gönderdim kesin :) Kupayı da aldırcam :D Rusya'nın basketbolu bana zevkli geliyor. İspanya karşısında izlemek süper olacak...
 
Çeyrek finallerin oyuncusu Bo McCalebb, takımı Makedonya.

İspanya - Makedonya = İspanya

Fransa - Rusya = Fransa

İspanya - Fransa = Fransa

Hayal kırıklığı = Litvanya.
 

Üst