Tüyap Kitap Fuarı 2008

Beylikdüzü...
Bu sefer metrobüs sayesinde ulaşım daha kolay...
haftaiçi gidilmesi tavsiye edilir...
en kral yayınevlerinin indirimleri şaka gibi olsa da dikkatli gözler diğer yayınevlerinin sağlam indirimlerini kaçırmaz...
kitaba doymak isteyenler rahatlıkla tatmin olur...

http://www.istanbulkitapfuari.com/

Gazetede fuara ait haberi okuyunca içim cız etti bir Ankaralı olarak.

En son ben lisedeyken gelmişti TÜYAP Ankara´ya. Haftasonu gitmiştim ve o kadar yoğun ilgi vardı ki yürümek bile zordu o gün fuarda...

Onur Yavuz' Alıntı:
Gazetede fuara ait haberi okuyunca içim cız etti bir Ankaralı olarak.

En son ben lisedeyken gelmişti TÜYAP Ankara´ya. Haftasonu gitmiştim ve o kadar yoğun ilgi vardı ki yürümek bile zordu o gün fuarda...

onurcum istanbul fuarı da eskiden taksimdeydi belki bilirsin.. o zaman şişhaneye kadar kuyruk olurdu.. içerde havasızlıktan ölürdün.. şimdi ferah bir yere gitti ama haftasonu aynı yoğunluk yaşanıyor.. özellikle son cumartesi hep felaket oluyor.. ben hep istemeden o güne kaldığımdan biliyorum.. yürümek yine zor ama bazen kalabalık adamı sıkmaz sevindirir dimi.. bir kitap fuarının hınca hınç dolması sevinelecek bir şey.. ya da bir basketbol maçının full olması.. en azından bizler için..

Emre Ankara´da TÜYAP fuar düzenlese eski ilgiyi yakalayabilir mi bilmiyorum ama İstanbullu´ların geçmişte olduğu gibi günümüzde de yoğun ilgi gösterdiğini duymak insanın hoşuna gidiyor.

Dileğine katılmamak mümkün mü, insanların yoğun ilgi gösterdiği fuarlar ve basketbol maçları...

8 Kasım 2009 tarihine kadar fuar açık. Ben de bugün gidebildim. Gerçekten çok yoğundu. Kitaplar büyük indirimlerle satışta. 25 TL olan kitabı 10 TL' ye aldım.:)
Bu aralar İstanbul' da yağmur var, ama gidip görülmesi lazım.

Bu haftasonu fuara kaçabilmek için elimden geleni yaptım ama beceremedim. Cumartesi günü çok önemli konferans ve imza günleri de vardı, ama körolası ÖSS diyorum. :)

Ben de Cuma gidecektim ama malesef yoğunluktan vakit ayıramadım. Gelseydin Alperen, giderdik :)

Geçen sene yurt nedeniyle kaçırdım...Bu sene okul-staj-öss üçlüsü yüzünden.Günlük plan hazırlamaktan hiçbir şey yapmaya fırsat kalmıyor ki :( bu sene ki fuarı o kadar heyecanla beklemişken gidememiş olmanın fena burukluğu var içimde:(Kısmet değilmiş deyip seneyi bekliyorum....