Ufak Çaplı Organizasyon

Savaş Karadağ ve ben birde Önder abi tabi son anda işi çıkmazsa yarın milli maçı beraber Taksimde izleyeceğiz gelmek isteyen arkadaşları bekleriz en geç 20.30 da Burger King in önünde buluşalım.

Gelmeyi isteyen arkdaşlar her türlü terslik ihtimaline karşı telefon numaramı özelden istesinler.

ya ben de mesajı yeni gördüm..
yarın akşamki futbol maçı sanıyorum..
tam geliyorum yazacaktım, son anda uyandım.
şamil yarın akşama da ayarla bir şeyler : )

ben su forumu 5 senedir takip ediyorum her hafta bi organizasyon topigi acilir senede 1 tane olursa opde basina koy,Emre senle ilk organizasyonumuz aklima geldi salonda birbirimizi bulamamistik bilmem hatirladinmi? :=)onume gelene "sana Emre diyebilirmiyim" diye dolasmistim rahmetli ayhan sahenkin kasvetli dar koridorlarinda, bu adamla evden toplanip maca gidecegiz diye cikar velide 3. ayakta bulursunuz kendinizi
no organizasyon no cry en iyisi valla .

@ şamil bu ara moralim bozuk. şehri bile terk edebilirim.. gel artık bir akşam yahu.. sonra gelsen de bulamazsın..

@ eser, bu sene müthiş azimliyim.. futbol maçlarını kaçırmıyorum. erkek basketbol, bayan basketbol, voleybol, kürek, sutopu gibi dallarımızda da armanın peşindeyim. yeni de bir forum açtım. gsutopu.org. (tek s ile). beklerim.