Uğur Yılmaz Nice Yıllara...

• Konbuyu başlatan Emin Doğanca
  • Başlangıç tarihi
E

Emin Doğanca

Misafir
Bugün genç yaşına, ağır derslerine rağmen sporun her alanıyla olabildiğince ilgilenmeye çalışan Uğur Yılmaz isimli kardeşimizin doğum günü.

Kendisine yeni yılında herşeyin gönlünce olmasını diler, 17.yaşını kutlarım.

Re: Uğur Yılmaz nice yıllara

Dogum günün kutlu olsun KRAL 8)

Nba bölümünde sıklıkla Cavs bölümünde karşılaştıgım sıkı bir LeBron hayranı olan renktaşımın dogum günün kutlu nice mutlu Sarı-Kırmızı seneler dilerim

Doğum günün kutlu olsun Uğur kardeş.
Nice Ben Wallace'lı,Anderson Varejao'lu yıllara...:)

Nice mutlu yıllara Uğur kardeşim. Allah yeni yaşında sağlık,sıhhat versin.

Sende birgün elbet kabul edeceksin gerçek MVP'nin varlığını... :)

Uğur Yılmaz, iyi ki doğdun. Sağlıklı, mutlu, başarılı nice mutlu senelere. Doğum günün kutlu olsun.

Doğumgünün kutlu olsun Uğur kardeşim. Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara erersin inşallah ;)

mutlu yıllar Uğur abi

Hediyen ;)
NBA-ADIDAS-CLEVLAND-LEBRON-JAMES-JERSEY__17623706_0.jpg

Uğur´u sadece yazdıklarına göre değerlendirsek, kimse 17´sine girdiğine inanmaz herhalde.

Güne güzel başlamak kaydıyla, yeni yaşında her gününün bir önceki günden daha iyi geçmesi dileğiyle Genç Adam.

Not: Sen çok yaşa emi Emre (Yüksel). : )

Seni ilk kez geçen sene Şahenk'teki bir maçta görmüştüm.'' Lebron naber ? '' diye seslenmiştim :)

İyi ki doğdun , mutlu yıllar Uğur.

Varlığın Türk varlığına armağan olsun!

Nice yıllara Uğur Burak Yılmaz, yeni yaşının sana başarı,sağlık ve huzur getirmesini temenni ederim. Herşey gönlünce olsun kardeşim.

Gel biz finalin adını Rockets-Cavs yapalım. ;)

Mutlu yıllar King James. 8)

Herkese çok teşekkür ediyorum. Beraber nice seneler geçirmemiz dileğiyle;

@ Tugay Abi, herşey bir yana da Galatasaray dışında bir kere bile olsa senle aynı safta olmayı isterim. Ama bu konu MVP'lik olamaz =)

@ Erdal Can, çok teşekkür ediyorum kardeşim.

@ Erdal, iyi dilekte mi bulundun beddua mı ettin bilemedim. Zira Varejao'lu, Wallace'lı bir takımı izlemek intihar için iyi yollardan biri olarak sayılabilir. Yine de teşekkürler =)

@ Uğur Abi, Barış Abi, Emre Abi, Burak Abi size de ayrı ayrı teşekkür ederim.

@ Recep, teşekkürler. Fazla sohbet edemesek de o rap dinleyen, uzun boylu delikanlıyı unutamam =)

@ Burak, çok teşekkürler T-Mac. Gönlümüz Cavs-Rockets finalinden yana. Tekrardan teşekkürler kardeşim.

@ Onur Abi, iltifatların için çok teşekkür ederim. Türkçe'yi düzgün kullanmayı, msn'de dahi harfleri yutmadan kelimeleri yazmayı belki de senin bu tutumun sayesinde alışkanlık haline getirdik. Umarım yeni yaşımda senin mürüvvetini de görürüm =)

@ Emre Abi, diyecek kelime bırakmıyorsun. Sabah derste olduğumdan LeBron'un telefonunu açamamıştım, malum öğretmenler falan kızıyor sonra. Demek senle birlikte iletmiş mesajı =) Çok teşekkürler Emre Abi...

İyiki varsınız...