Ultraslan.com

eger gorenler var mı bılmıom ama ultraslan.com formunda cıdden ınsan heyecanlanıo cunku dakıada bı sayfa degısıo her an en 100 kısı onlıne bı topıc 2 gunde 100 sayfaya ulasıo bende oraya uyeyım..bu heyecan gercekten cok sarıo mesala pıres transferı ıcın mıllet orda heyecandan oluo..bı de gsbasket.com da malesef kımse yazı yzmıo bıle gırıp cıkıolar 650 uye sayısından %80 ı daha post yazmamıs..bılıoz turkıyede ılk once futbol gelıo ama basketbolu da bu kadar arka planlara atmamak lazım belkı ultraslan kadar canlı olamayız ama cogu zaman kımse ugramıo bıle topıce bı kac kısı sırtlamıs goturuo topıcı..LUTFEN formumuza ve GSBASKET.ORG a sahıp cıkalım...

ultrAslan Forum ilk kurulduğu günlerdeki gibi değil; herşey bundan kaynaklanıyor. Çoluk çocuk ve ultrAslan kuruluş amacından bihaber birçok genç üye olup yazıyor uA foruma.
Bence bu iyi değil, aksine kötü bir durum.

GSbasket ise yaş ortalaması bakımından tüm GS forumlarının üzerinde , çok daha kaliteli bir platform. Olay yüksek post sayısına sahip olmak, her topiğe yazmak, kısacası boş post atmak değil Lebron. Bizim istediğimiz böyle olmaması zaten, ben sitemizin durumundan memnunum.

Sen de her topic e yazmak zorunda değilsin .. Bunu da lafı gelmisken belirteyim ...

ben şahsen son zamanlarda ultrAslan forumundan çok soğudum
forum insana heyecandan çok can sıkıntısı veriyor
aynı şahıslar her topiğin altında ayı can sıkıcı şeyleri yazıp duruyor
bir kısırdöngüdür gidiyor...