ultrAslan Taraftar Partisi 17 Şubat Cuma (Maslak Venue)

Arda Ezer

ARdaQue
ultraslan.gif

ultrAslan' ın 5. yılı dolayısıyla 17 Şubat Cuma akşamı Istanbul Maslak' da eski Venue yeni Refresh' de yapılacak partiye katılım için biletixden bilet temin edebilirsiniz. Biletix link i aşağıdadır.

http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GYNA2#

Afişte 15 YTL yazıyor ama biletixde biletler 17 YTL..

kemal tunçeri'yi çağıralım bence sanatçı olaraktan ben hep böyleydim felam desin böyle anılarımız canlansın onda mükemmel ses var geçen sene bağırırken keşfettiydim kensindeki yeteneyi

bakalım eğer sınav olmazsa orada olacağım...

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK

Sanırım bir açıklama yapılması gerekiyor.

Organizasyonda dam (bayan) zorunluluğu mevcut değil ama 18 yaş sınırı var.

ARdaQue' Alıntı:
Sanırım bir açıklama yapılması gerekiyor.

Organizasyonda dam (bayan) zorunluluğu mevcut değil ama 18 yaş sınırı var.

o zaman bu iş yatar benim için arda abi...:?

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK

ultrAslan'dan Taraftar Partisi

Galatasaray tribünlerinin taraftar organizasyonu ultrAslan, kuruluşunun 5. yılını 17 Şubat Cuma gecesi Maslak'taki reFRESH the Venue'de kutluyor.

Saat 20:00'de başlayacak ve gece 02:00'ye kadar sürecek Taraftar Partisi'inin sunuculuğunu ünlü sunucu Hopdedik Ayhan yapacak. Gece boyunca DJ U.S.Y, DJ Funky C gibi ünlü DJ'lerın programları yer alacak.

Kar amacı güdülmeyen gecenin bilet fiyatı 17 YTL. Biletler, Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store (Çadır) ve Biletix gişelerinden alınabiliyor. Biletix, Taraftar Gecesi biletlerine 3 taksit olanağı da veriyor. Parti akşamı kapıdan satılacak bilet fiyatları ise 25 YTL olacak.

Bilet ve bilgi için:
http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GYNA2

Beklediğimden sönük geçti benim fikrimce Funky C çıktıgında cıkmamız gerekıodu o zaman 1az daha ortam hareketlendi sanırım ama yetersizdi kendimce...