Ünlülerle Çekilmiş Fotoğraflarınızı Paylaşın

Re: Ünlülerle Çekilmiş Resimlerinizi Paylaşın

mazharozsoy' Alıntı:

http://www.imageshack.us/

1-bu siteye gir
2-gözat'a tıklayıp bilgisayarındaki resmi bul
3-resmi seçtikten sonra "host it" butonuna tıkla
4-sayfa yüklendikten sonra alt taraflara doğru hotlink for forums(1) yazan yerin yanındaki kodu kopyalayıp buraya yapıştır.

Yardımcı olabildimmi?

[/quote]

http://www.imageshack.us/

1-bu siteye gir
2-gözat'a tıklayıp bilgisayarındaki resmi bul
3-resmi seçtikten sonra "host it" butonuna tıkla
4-sayfa yüklendikten sonra alt taraflara doğru hotlink for forums(1) yazan yerin yanındaki kodu kopyalayıp buraya yapıştır.

Yardımcı olabildimmi?[/quote]

Oldun sagol...

Arda Turan, Ayhan Akman, Abdürrahim Albayrak, Cihan Haspolatlı, Rigobert Song ile fotolarım mevcuttur ancak telefonda olduğu için uzun iş onları yüklemek ilerki zamanlarda yaparım :)

Bende de Kambala,Sergen,Hakan şükür,Emre belozoglu,Bülent akın,Allum Buker(Ali uyanık),Balic,bolic gibi isimlerle fotograf cektirdim ama hiçbiri bana ait fotograf makineleri degildi :)

Burak Barut' Alıntı:
Arda Turan, Ayhan Akman, Abdürrahim Albayrak, Cihan Haspolatlı, Rigobert Song ile fotolarım mevcuttur ancak telefonda olduğu için uzun iş onları yüklemek ilerki zamanlarda yaparım :)

Eren uzmandır bu konuda Burak. :)
Ver o yüklesin fakat zaman aşımını göze alacaksın. Yaklaşık 3,5-4 saat. :p

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Burak Barut":3djdbess]Arda Turan, Ayhan Akman, Abdürrahim Albayrak, Cihan Haspolatlı, Rigobert Song ile fotolarım mevcuttur ancak telefonda olduğu için uzun iş onları yüklemek ilerki zamanlarda yaparım :)

Eren uzmandır bu konuda Burak. :)
Ver o yüklesin fakat zaman aşımını göze alacaksın. Yaklaşık 3,5-4 saat. :p[/quote:3djdbess]
Ya olum temassızlık oldu usb ile telefon arasında bende resimleri kardeşimin telefonuna atıp oradan yükledim.Ne açıyosun şimdi bu konuları :)

n532784468_1015805_6886.jpg

yanımdaki kızlar merve sevi ile resim çektirmek için benden hevesliydiler. resim çekinmeyi ben istedim onlar benden çabuk davrandılar. canların sağolsun hepsi arkadaşım birşey diyemem :)

Hatırla Sevgili zamanıydı. Arkadaslarla Galatasaray Lisesinin yanındaki cafe de takılıyorduk o gun.(Ara Cafe) Unluler sıkca gelir Hırsız Polis'den Timucin Esen'i beklerken Şener Şen geldi. :) Neyse biz aksam o dizide ki Mavi'yi(Ozlem Duvencioglu) gormek icin ayaklandık. Cihangir'e dogru yol aldık aksam. Cihangir Eysam Ozhim'den tutun yonetmen Turkan Derya Guven hayatımın adamı Yetkin Dikinciler'e herkesi gorduk. Derken Cihangir de kendimizi bir setin icinde bulduk o da Hatırla Sevgili seti idi dizi'de ki Necdet(Okan Yalabık) ile fotograf cektirdim bende. Normal da bu kadar kotu cıkmam ama kotu cıkmısım kusura bakmayın biraz da yorgunluktan. :)

Hatırla Sevgili çok güzel bir diziydi gerçekten.Okan Yalabık da orda en sevdiğim oyuncuydu.Ayrıca çok güzel çıkmışsınız Nilay Abla :)