Unutulmaz Replikler

Böyle bir başlık açmayı uygun gördüm.Herkes etkilendiği veya beğendiği replikleri yazarsa güzel birşeyler çıkabilir kanısındayım.

algren: japonları öldürmemi istersen, öldürürüm.
bagley: senden kimseyi öldürmeni istemiyorum.
algren: japonların düşmanlarını öldürmemi istersen, öldürürüm. asiler, siouxlar, cheyenneler... ayda 500 kağıda kimi istersen öldürürüm. fakat birşeyi sakın unutma: seni bedavaya seve seve öldürürüm.

son samuray.

stand your ground and fight

Green Street Hooligans.

"I'm not sayin' I would change the world, but I guarantee spread the brains that would change the world."

Tupac Amaru Shakur

Tupac'ın unutulmaz belgeselinden...

Vizontele Tuuba

-Hocam Güner abiyi buraya sürmüşler
- ııı tayinimiz çıktı efendim , buraya atadılar
- He işte atmışlar şe ıı atalamışlar

- vay vay vay artık aslanlar gibi bir kütüphane müdürümüz var
-Değil mi dünyanın en uzun kütüphane müdürü bizdedir

-Demek birde kütüphanemiz olsa işte bitti
-Yok mu ?
-Daha ilk defa bi muhabbette adı geçiyor

: )

"You're the worst thing that ever happened to me "
" You met me at a very strange time in my life"( arka fonda Pixies den Where is my mind eşliğinde )
Fight Club ...

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women...

Scartface - Tony Montana

C:Why wont you die??

V:Beneath this mask there is more than flesh.. Beneath this mask there is an idea and ideas are bulletproof..

V for Vendetta

Prenses: Lütfen Kralın sizden istediklerini yapın bunu kendiniz için benim için ve ülkeniz için yapmalısınız barış böyle sağlanır

William Wallace: hayır İNSANLAR BÖYLE SATIN ALINIR!!!

Cesur Yürek

Ona reddemeyeceği bir teklif götüreceğim!...

The Godfather

Yanlış hatırlamıyorsam Don Vito, yeğenine rol vermeyen yönetmen için söylüyor bunu ve gerçekten de yönetmene reddemeyeceği bir teklif götürüyor... :)

Barış Şişman' Alıntı:
Ona reddemeyeceği bir teklif götüreceğim!...

The Godfather

Yanlış hatırlamıyorsam Don Vito, yeğenine rol vermeyen yönetmen için söylüyor bunu ve gerçekten de yönetmene reddemeyeceği bir teklif götürüyor... :)
Aynen öyle :).Ben en çok Zeki Müren'de bizi görecek mi lafını beğeniyorum :)

Efsane söz.
Erdem Akkaş' Alıntı:
Prenses: Lütfen Kralın sizden istediklerini yapın bunu kendiniz için benim için ve ülkeniz için yapmalısınız barış böyle sağlanır

William Wallace: hayır İNSANLAR BÖYLE SATIN ALINIR!!!

Cesur Yürek
Bendende bir replik.Bu repliği bir sinema dergisinde okumuştum.

"Ölüler tek bir şeyi bilirler: Hayatta olmak daha iyidir." Er Joker
-Full Metal Jacket-

Bu arada en sevdiğim filmlerden biri olan The Big Lebowski'nin en bilinen sözlerinden bi tanesini yazmadan geçmek olmaz.İzleyenlerin mutlaka hatırlayacağı bir söz:

Lebowski: kahrolasi hali odayi dolu gosteriyordu. :)

Aşk Engel Tanımaz..(Nothing Hill)
Julia Roberts;Şöhret gerçekten gerçek değil.Unutma ki aynı zamanda sadece...bir kadınım, bir erkeğin önünde durmuş beni sevmesini istiyorum.

" In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women. "

Tony Montana

Scarface filminden..