Yakın zamanda telefonumu yenileceğim için böyle bir konu açmak istedim. Cepten internete girmek ihtiyaç gibi bir şey oldu artık. Bende cihazı yenileyeceğim için son haftalarda GSM şirketlerinin tarife ve kampanyalarını inceliyorum ama uygun olanı nedir, ne değildir bilemedim. Şu anda Avea Hepsi Bir tarifesini kullanıyorum. Açıkcasi hiç memnun değilim, yeni bir telefon alana kadar da başka tarifeye geçmeyi erteliyorum.
Şu anda ortalama 25-30 TL fatura ödüyorum, yeni geçeceğim tarife ya da hat konusunda da ortalama bu fiyatların olmasını istiyorum. Artık bedava konuşma süresi, bedava sms ve internet paketlerinin toplamı 25-30 TL olmalı. Bu konuda bilgisi olandan her türlü yardım ve katkıyı bekliyorum. =)
Yeni geçeceğim tarife ya da hatta faturalı-faturasız önemli değil. Yeter ki istediğimi bulabileyim.
Şu anda ortalama 25-30 TL fatura ödüyorum, yeni geçeceğim tarife ya da hat konusunda da ortalama bu fiyatların olmasını istiyorum. Artık bedava konuşma süresi, bedava sms ve internet paketlerinin toplamı 25-30 TL olmalı. Bu konuda bilgisi olandan her türlü yardım ve katkıyı bekliyorum. =)
Yeni geçeceğim tarife ya da hatta faturalı-faturasız önemli değil. Yeter ki istediğimi bulabileyim.