Vuvuzela ile Gsbasket org

Sınıf arkadaşım Nijeryalı olmasa harbi bu adamlar için çok şey söylerdim de :) Güzel kardeşim için susuyorum ve tüm dünya insanlarını seviyorum demek istiyorum :)

ultrAslan - AİBU Vuvuzela Çalar !

Taraftar
dediğin tezahurat yapar
Sesiyle desibel rekoru kırar
...Afrikalı
tarzanlar bundan ne anlar...
Kulağınızın zarları inşallah patlar
Sizin
yüzünüzden ses kısıyoruz
Maçları sağır gibi seyrediyoruz
Lan siz
delirdiniz mi bu nasıl kültür
Kovalasın hepinizi ömer üründül

Ömer Üründül'ü tanısalar kesin yapmazlardı :)

Adamlarında kültürü bu nabalım,bizimde çok tuhaf adetlerimiz var,ben sevmedim bu vuvuzela denilen aletin çıkardığı sesi ama saygı duyuyorum.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Adamlarında kültürü bu nabalım,bizimde çok tuhaf adetlerimiz var,ben sevmedim bu vuvuzela denilen aletin çıkardığı sesi ama saygı duyuyorum.

Sanırım sadece sen saygı duyuyorsun Bayram. Vuvuzela'ya bizim evden edilen küfürleri toplasam Güney Afrika'ya yol olur. :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Küfretmeyecekseniz Vuvuzela'dan hoşlanmaya başladığmı söylemek istiyorum. :)

Vakit geçirmeden en yakın KBB'a alalım seni o zaman Alperen. :)

Bu arada bizim burada bir berberin çırağının elinde gördüm Vuvuzela'yı. Ne iğrenç bir ses tek başına iyi ki toplu halde çalıyorlar dedim kendi kendime... Buna şükür. :)

Bu vuvuzela denen çin malı alet belli bir zamandan sonra fena sıkıyor. Özellikle maçta bir aksyion, heyecan yoksa iyice beyne işliyor.

Cinayet, cinayet..

Böyle kültür olmaz olsun. Ayrıca kültür diye stadı sokup, tüm dünyanın kafasının içini kemirmek zorunda değiller.

Buraya gelseler bizde stadın içinde horon tepelim, uzun hava okuyalım, ardından bir kılıç-kalkan yapalım, çiğ köfte ikram edelim.

Ardından maç oynanırken topluca sahaya inip bir kolbastı çeviririz.

Sonuçta hepsi kültür...

Ama bu vuvuzela gibi kültür olmaz olsun.

Seyfooooo Başkan :) :) :)

Uğur,

AİBÜ durmak yok besteye devam :p