WWE Smackdown!

CM Punk World Heavhweight Championship maçını kazandı ve yeniden şampiyon oldu..Ama ringe gelen The Undertaker CM Punk'ı kemeri kazandığınına pişman etti.. :p

Link koyamadığım için özür dilerim dün geceden beri şimdi girdim eve bir yakınım vefat etti de..Maça gelince CM Punk Hardy karşısında kazandı ve kemerini korudu..

Benim gibi takip edenler var sanırım WWE prodüksiyonlarını burada da. Önemli bir not aktarayım konu ile ilgili olarak. 18 Nisan 2010 tarihinde "WrestleMania Revenge Tour" kapsamında Abdi İpekçi Arena'da olacak WWE heyecanı. Biletler Biletix'ten satışa sunuldu şimdiden. Güzel bir aktivite olacaktır..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Benim gibi takip edenler var sanırım WWE prodüksiyonlarını burada da. Önemli bir not aktarayım konu ile ilgili olarak. 18 Nisan 2010 tarihinde "WrestleMania Revenge Tour" kapsamında Abdi İpekçi Arena'da olacak WWE heyecanı. Biletler Biletix'ten satışa sunuldu şimdiden. Güzel bir aktivite olacaktır..
Hardy yoksa bende yokum :ehue

Herşeyin eskisi güzel ya bunuda öyle nerede o eski amerikan güreşleri ve eski güreşçiler.Eskinin tadı asla yok biz Hulk Hogan'larla büyüdük Hardy'de kim oluyor :) :)