WWE heyecanı tv'de Fox'ta sürüyor..Bu konuyu Kaan Çağdur arkadaşımız açmıştı konu silinince ben açıyım dedim.Bu arada internetten izlemek isteyenler varsa link:www.wwe.com
Abi yeni maç yapicaklarmi cm punck'La jeff hardyYılmaz Özardıç' Alıntı:CM Punk World Heavhweight Championship maçını kazandı ve yeniden şampiyon oldu..Ama ringe gelen The Undertaker CM Punk'ı kemeri kazandığınına pişman etti..
Maçı canlı izleyebilicemmiYılmaz Özardıç' Alıntı:Evet kafes maçı var cuma gecesi maçın linkini koyarım..
Maçı canlı izleyebilicemmiKaan Çağdur' Alıntı:[quote="Yılmaz Özardıç":yv8hgf28]Evet kafes maçı var cuma gecesi maçın linkini koyarım..
3.5 4.5 gibi..Kaan Çağdur' Alıntı:Maç bu gün gece kaçta basliyor. link koycanya abi ondan soruyorum
başın sağolsun abi...Yılmaz Özardıç' Alıntı:Link koyamadığım için özür dilerim dün geceden beri şimdi girdim eve bir yakınım vefat etti de..Maça gelince CM Punk Hardy karşısında kazandı ve kemerini korudu..
Batisat geri döndü..Raw'daydı ama sakatlıktan sonra Smackdown'a geçti grubun yeniden oluşmasını beklemek pek de hayalcilik olmaz doğrusu..Eray Demirdöven' Alıntı:batista 1 numara en iyi grupta batista ve rey misterio
Hardy yoksa bende yokum :ehueFerhat Yeşiltaş' Alıntı:Benim gibi takip edenler var sanırım WWE prodüksiyonlarını burada da. Önemli bir not aktarayım konu ile ilgili olarak. 18 Nisan 2010 tarihinde "WrestleMania Revenge Tour" kapsamında Abdi İpekçi Arena'da olacak WWE heyecanı. Biletler Biletix'ten satışa sunuldu şimdiden. Güzel bir aktivite olacaktır..