www.entesapart.com

Arda Ezer

ARdaQue
Taksim Istiklal Caddesinde faaliyet gösteren Entes Apart Otel' in sitesindeki foruma girip Ingilizce ya da bildiginiz herhangi bir yabancı dilde karsılıklı dialoglarda bulunabilirsiniz.

Fazla girmeseniz de foruma kayıt olmanızı rica ediyorum. En azından dolu gözüksün ;)

http://www.entesapart.com

Beyler iyi guzel kayıt olmussunuz, yazıyorsunuz ama sitede Turkce karakter kullanmayın. Zaten Ingilizce de " ı " harfi yoktur ;)

Bir otelin web sitesi için forum biraz gereksiz değilmi ? Otelle igili görüş ve isteklerini belirtmek isteyen mail atar :)

Burdaki kullanıcı profilide o site için anlamsız olur bence.

Radikal Cimbomlu' Alıntı:
Bir otelin web sitesi için forum biraz gereksiz değilmi ? Otelle igili görüş ve isteklerini belirtmek isteyen mail atar :)

nıe hep muhalefetsın?????

Bu sitedeki kullanıcı profili Turkiye' de hicbir sitede mevcut degil. Yazarlar ya da yazmazlar o ayrı konu ama site ve forum olarak Türkiye' de tekiz.

Neyse; otel forumuna gelirsek de benim tercihimdir. Olur ya da olmaz diye sabit bir düşüncede degilim. Ne kaybederiz ki ... Bir ilki gerceklestirelim, asıl olay Istanbul ve Turkiye tanıtımı olacak.
Nasreddin ne demis .. Ya tutarsa ... ;)

BuRaKGS' Alıntı:

nıe hep muhalefetsın?????
Sana öyle gelmiş. Düşündüğümü aktarırım ben.

Kullanıcı profili dediğimde de kimseye karşı olumsuz bir yargı yok. Site otelle ilgiliyse o kategoriyle ilgilenenlere hitap etmeli dedim.

Neyse herkez istediği yere de yazar, kimseyi ilgilendirmez. Takılın siz...