X's Collection (Scarf)

Atki koleksiyonumu bilenler bilir 8)
Bu gece yenilerle filan resimlerini cekmeye basladim.3 te biri filan bitti.
Her turlu hediye kabul olur. :p

atki2.jpg

atki3.jpg

atki4.jpg

atki1.jpg

bişeyim yok. sen söyle bişey, ona göre pazarlık yapalım.

Neyi soylicem yahu.Atkidir iste takas yapabilecegim sey.Yada ilgimi cekicek bisi.Giresunden findik isticek halim yok atkinin karsiliginda=)

bualamadım 2 arkadaşrtan istedim getirmediler artık askerlik falan da süşerse Kastamonu'ya ilk iş 1 atkı almak (tabi no many alayına beleşşş)

bu koleksiyonda bugün feyenoord'u deplasmanda 2-1 yenen NL nin en kral takimi FC Groningen atkisi eksik. yakistiramadimmmm :twisted:

15249NDenc0D8.jpg

sen dövdün de ben itiraz mi ettim reis :p :D
gro-ni-ngen gro-ni-ngen :p

Bahtsizbedewi' Alıntı:
bualamadım 2 arkadaşrtan istedim getirmediler artık askerlik falan da süşerse Kastamonu'ya ilk iş 1 atkı almak (tabi no many alayına beleşşş)

Ben getiririm sana gidersem bayramda
Ama Kastamonu atkısı hiçbiryerde görmedim ben Kastamonudada yani

GSpoison' Alıntı:
Bahtsizbedewi' Alıntı:

Ben getiririm sana gidersem bayramda
Ama Kastamonu atkısı hiçbiryerde görmedim ben Kastamonudada yani
İstanbul'daki her maçta satılıyor.Nerede kalabalık seyirci varsa Kastamonu orada maç yapıyodur. :lol:

X kardeşim benden ITALY atkısı istemiştin temin etmişssin onu gördüğüm kadarıyla..Hadi bakalım ilet şu atkı isteğini de biz de temin etmeye çalışalım..İmkansız imkansız şeyler isteme de..:)Sonra bulamıyorum unuttun oluyor..:)