Yahoo Fantasy2 - Draft:19 Kasım Pazar 21:15

Valla Emre abi, Yahoo bana bildim bileli saçma gelmiştir. ESPN'e yönelmemizin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Bir de, bu sene anlaşılan herkes çok yoğun. İlla adam arıyorsanız ama, gelirim ben de.

Valla benim üniversitede son senem olmasa ilk başta katılırdım ama bu senelik ben ve Bad Boys Pistons ''Detroit'' yokuz :oops:

WILT' Alıntı:
Valla Emre abi, Yahoo bana bildim bileli saçma gelmiştir. ESPN'e yönelmemizin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Bir de, bu sene anlaşılan herkes çok yoğun. İlla adam arıyorsanız ama, gelirim ben de.

Gel gel , boşver ESPN 'i onda hergün uğraş dur bunda en azından haftalık yapıyosun, gönderiyorum ben sana şifreleri fln gelirsin :) PM'den zaten 1-2 takım kaldı kalan.

sezonun başladığı haftasonuna bir lig daha açalım derim Levo ama sen bilirsin.. eğer oraya da 10-12 takım katılımı sağlarız dersen uygun olur bence.. 3 ligden aşağı yapmadığımız GSBasket'e yakışmaz tek lig.. :muhaha

Evet Emre katılıyorum ligin başlamasına 1 hafta kala bi tane daha açarız.
2 lig burdan 1 ligde galatasarayi. de var yeter işte 3 lig misler gibi.
Atahan , Wilt atacam atacam şifreleri unutmuşumda ona bakıyodum yarın atarım kesin.

Göker veya adminler şunu bi sabitlesin be şuraya allah rızası için :)

Draft Cumartesi Akşamı 22:45 te saat sorunu olan varsa yassın duruma göre değiştiririz galatasarayi.com ' la ortak oldu biraz ama güzel oldu 4 kasım cumartesi 22:45 draft unutmayın.

Tequila' Alıntı:
Göker veya adminler şunu bi sabitlesin be şuraya allah rızası için :)

Draft Cumartesi Akşamı 22:45 te saat sorunu olan varsa yassın duruma göre değiştiririz galatasarayi.com ' la ortak oldu biraz ama güzel oldu 4 kasım cumartesi 22:45 draft unutmayın.
ben böle draft görmedim.. 40 yıllık da GM'im halbuki.. :D

Tam 12 defa değişti tarih , ama en guzeli bu oldu glba :)
Rıdvan'ı gece 01:00' da veriyor tekrarını zaten :)

Ayrıca Emre diğer ligi'de o gün draftta konuşuruz nasıl olsa ondan daha erken olmaz , isterse herkes açarız bi lig daha süre var nasolsa daha
draftıda bir sonraki hafta yaparız, 12 takımlı olur o , 16 takım oldu bunda şimdi.

Wilt gelecenmi sen şifreleri felan verdik ama hala gelmedin , eğer gelmiyorsan başkasını bulalım son ana kadar bekletme.