Yarı Final 1. Maç | Banvit 57 - 79 Galatasaray CC

Digiturk Web Tv'den aylık 1 liraya "Spor seç-> Basketbol" paketini alıp, 1 ay boyunca tüm karşılaşmaları ve basketbol programlarını izleyebilirsiniz.

Biraz reklam gibi oldu, ben de anlamadım :)
 
zor bir seri olabilir diyordum ama müthiş bi galibiyetle başladık ve final geldi tebrikler aslanlara bu sene herşeyi hakettiler şimdi herşey karşı yakaya karşı alınacak bir dış saha galibiyetine bakıyo benim için..
 
maça giden arkadaşlar galiba hala dinleniyorlar..Genel olarak taraftar anlamında organizasyon anlamında bilgi verirlerse güzel olur.Bide maçtan önce konuşulan devre arasında taraftarlar yan yana geliyo olaylar çıkabilir söylentileri galiba gerçek oldu olayın aslı nedir ayrıca cuma günü içinde her hangi bir organizasyon var mı trübün cuma da bu kadar sağlam olurmu...
 
Gerçekten 22 farkla kazanılan müthiş bir galibiyet,kazanacağımızı düşünüyordum ama maçı bu kadar erken koparıp böyle rahat kazanacağımızı düşünmüyordum,Helal olsun Aslan Parçalarına :)

2.maça daha konsantre olacaklardır umarım bizde gevşemeyiz ve bir galibiyet daha alıp seriyi BCT serisinde olduğu gibi erkenden koparırız inşallah...Ama bu sefer bu kadar kolay olmayacaktır..Yine kazanırız inşallah...

Can,Ermal ve Mert başta olmak üzere galibiyette emeği geçen tüm oyunculara ve büyük koç Oktay Mahmuti ve teknik ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
 
GalatasaraySK Galatasaray Official
Yönetim Kurulu eski üyemiz Hakan Üstünberk, Galatasaray Erkek, Kadın ve TS Basketbol Takımlarımızın Tek Yetkili Sorumlusu olmuştur.

helal bee
 
Hakan Ustunberkin yanina masaya vuracak tarzda kisiler yerlestirmesi gerekli klubun.Federasyona karsi mucadele verecek agresiflikte kisilerden bir ekip olusturulmali Hakan Ustunberke destek verebilecek.Bu yapilmazsa Keseratarlar,Enginler ve Ankaralilar dogramaya devam edecek takimi.
 
Hakan Üstünbrk'in yanına kimseyi koymamak gerek,
Kendi ekibini kendi kursun,yönetim kurulundan anlaştığı ,tanıdığı,güvendiği biri olursa onu alsın yanına, aynen devam etsin yolunda.
 
http://gsbasket.org/forum/threads/7462-Banvit-57-Galatasaray-79-%28Play-off-Yar%C4%B1-Final-1.-Ma%C3%A7%29/page12

İlk maç için yazılcak yer bulamadım buraya yazıyım.Öncelikle güzel bir deplasman geçirdik taraftar olarak.Herkesin bahsettiği gibi fenerli taraftarların tahriklerinden maç başı olaylar çıktı büyümeden engellendi ancak devre arası ortalık çok fena karıştı.Salonda iki takım taraftarı aynı yerlerde buluşuyor.İnanılmaz olaylar yaşandı gerçekten Balıkesir-Bandırma muhabbeti ise gerginliğe tavan yaptırdı.Hava alalım diye dışarı çıktıktan sonra gene olaylar patlak verdi dışarda kaldık içerde bibergazı sıkıldı taraftarımıza.Her zaman ki pisliklere devam edildi.Maç sonu için otobüsün taşlanma ihtimalinden korkan şoför yüzünden 1.5 saatlik yolu 3.5 saatte döndük.Yolu bilmeyen bir şoför ile deplasman çekilmez.Yarın ki maç çok daha büyük bir kalabalık oluşturacağız.Balıkesir ve İstanbul'dan 3er otobüs gelcek diğerlerini bilmiyorum.Çok daha büyük olayların çıkması kaçınılmaz gibi duruyor.Maça gelince Jerry kötü idi.Luksa defansif anlamda tatmin etmedi onun haricinde çok iyi bir maç çıkardık.Kopan maçın son çeyreğinde potayı göstermedik çok uzun bi süre.Fark çok açık iken üst üste 2-3 3 sayılık basket buldular.Demek ki maç kafa kafaya gitse 50 sayı zor bulacaklardı.Bence final kapısını sonuna kadar araladık.Yarın kazanıp kaybetmek mühim değil yarın ki maçın sonucu sadece İstanbuldaki taraftarın takımımızla kaç kez buluşacağını belirleyecek.Tebrikler aslanlar şampiyonluğa 6 kala..
 
Böyle bir savunma ve bu kadar akıllı bir oyun tarzı yok kritik anlarda sıfır panikle hep içerden Ermalla yada pick & rolllerde Andricle sayılar bulduk takım oyunu en üst düzeyde..
2. maçta aynı ciddiyetle seriyi bitirmeliyiz..
3-0la geçsek fener gelsede cümle alem finale serisi boyunca cehennem görse..
Sonrası bu mükemmel yönetime hediye verme zamanıdır.Şampiyon olup EL'ye gidersek öneleme vs. farketmez final fourluk takım kurulur..
 
2. çeyreğin ortasından son çeyreğin ortasına kadarki yaklaşık 20 dakikanın skoru 51-21.Deplasmanda yarı final ilk maçını oynuyoruz,deplasman karnemiz kötü.Maçın genelinde oynadığımız basketbola şapka çıkartıyorum,gerekli mesajı ben dahil herkes almıştır.Çıtayı düşürmeden devam.
 
Arkadaşlar, bu günkü maçtan sonra İpekçi'de ki maçta tribünlerin dolması için #Galatasaray4Euroleague gibi bir kampanya yapalım, taraftar blogları, forumları, twitter ve facebook'u etkili kullanırsak, çok büyük bir kitleyi salona çekebiliriz.
 

Üst