Tepic'in yardımı olmayınca iş tamamen Teo'nun üstüne kaldı. O da büyük oyuncu, büyük yetenek ama işte bazen olayı fazla bireysele döküyor, taktik, disiplin, set falan yalan oluyor ve ''kafama göre takılayım'' modunu açıyor. Tepic olsaydı en azından arada devreye girip, hücum organize ediyordu. O da olmayınca Teo kayışları iyice kopardı. Rusya çok iyi bir takım, hücumda topu iyi paylaşıp, savunmada ise çok iyi işler yapıyorlar. Kırılenko zaten ayrı bir dava. Bir takımın ana skoreri yapamazsınız, ama iyi kullanırsanız bir takımın her şeyi yapabilirsiniz. Sırpları bıraktım, benim bile sinirimi bozdu oyunu. Ama hak ettiler ve yarı finaldeler. Sırplar da beklentinin çok altında bir turnuva geçirdiler. Ben onlar için yine en azından bir final diyordum ama olmadı.
Fransa da hak etti, yarı finale geldi. Ama Big3 + Baby Shaq yokken, Yunanlılar çok iyi dayandı. Bourousis ortalığı dağıttı. Ama işte son periyot Batum + Parker devreye girince, iş bitti. İyi de gidiyorlar, ama bence şampiyonluk gelmez.