Yazıklar olsun

Gaziantep'te vatandaşlarımıza yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz. Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Ulusumuzun başı sağolsun. Pkk yı nefretle kınıyoruz......

‎'Kan' vermek için kuyruğa
girenler. Kürt, Türk, Alevi, Sünni...
Bunu da bütün 'kan'sızlar görmeli.
Ayrıca ortalığı ayağa kaldırmak ve
fitne çıkarmak isteyenlere
"inadına" fırsat verilmemeli...
Ve...
Herkes bilsin ki;
Allah bu aziz ve necip milleti tarih
boyunca "zelil" etmedi inşAllah
etmeyecek de...

Itidal-i dem vakti! Antep'te bayram günü gerçekleşen, nifak ve fitne kokan bu karanlık ve hain patlama dogru okunmalı!!

PKK üstlenmemiş saldırıyı. Suriyeli Esadçı militanlar tarafından gerçekleştirilmiş olabilir. Ve böyle olursa hükümetin derhal istifa etmesi gerekir. Çünkü Suriye konusunu kaşıya kaşıya bir hal oldular.

Hayatın kaybedenlere allahtan rahmet diliyorum. Dün tam maç sırasında öğrendim haberi, bütün keyfim kaçtı, gole falan sevinemedim hiç. Fatih hoca da maç sonunda aynı duyguları yaşamış olacak ki, tek kelime etmemiş maçla ilgili.

PKK üstlenmemiş saldırıyı. Suriyeli Esadçı militanlar tarafından gerçekleştirilmiş olabilir. Ve böyle olursa hükümetin derhal istifa etmesi gerekir. Çünkü Suriye konusunu kaşıya kaşıya bir hal oldular.

Hayatın kaybedenlere allahtan rahmet diliyorum. Dün tam maç sırasında öğrendim haberi, bütün keyfim kaçtı, gole falan sevinemedim hiç. Fatih hoca da maç sonunda aynı duyguları yaşamış olacak ki, tek kelime etmemiş maçla ilgili.
Böyle bir olaydan sonra nasil mac konusabilir ki insan Semih. Ölen vatandaslarimiza Allah`tan rahmet, ailelerine sabir diliyorum.:(

Gaziantep saldırısı, şerefsizleri korumaya giderken şehit olan askerlerimiz ve bugün de Hakkari'den gelen 4 şehit haberi. Allah belalarını versin. İki yakaları bir araya gelmesin kansızların.