Yeni Teknik Direktör Nasıl Olmalı?

yeni teknikdirektör yerlimi olamalı yabancımı

  • yerli

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    6
Bayram yanılıyorsun. Fatih Terim'e kalsa Ümit Davala gibi birini alrıdı yanına ama federasyonun köylü kurnazı taktiği vardı. GS'li Fatih varsa FB'li oğuz BJK'li metin TS'li hami'yide alalım kadroya taktiği.. herkese öpücük gönderiyorlar yani..
 
Zaten Türkiye'de Bir Tane Düzgün Çalışan,Skandalsız Federasyon varmı ?
Halter'de,Güreş'te,Basketbol'da,Futbol'da hepsinde skandal,Böyle olunca'da en çok yarayı o branşların milli takımları alıyor.

( İlla Fenerbahçeli bir yardımcı antrenör alınacaksa Rıdvan Dilmen'i aslınlar,Oğuz Çetin demek ki birilerinin adamı )
 
Rıdvan'ın kimlerin adamı olduğunu bilmiyorsun snaırım:) şu an çok önemli bir görevi var. Onu milli takımın teknik heyetinde harcayamazlar.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Bilmiyorum Kimin Adamı ?

Herkes Birilerinin Adamı Olduğu İçin Hepsini Aklımda Tutamıyorum :)

Fenerbahçe yönetiminin aldığı kararlara tepki gösteren FBlileri sakinleştirmek. alınan kararları legalleştirmek

bunun dışında Fb yönetimine baskı artmasın diye. GS için her şeyin kötü gittiği yönünde objektif gözüküyormuş gibi yaparak laf geçirmek en önemli işlevi şu sıralar. Hatta su günlerde bunu alenileştirdi..
 
Ne güzel valla ben takdir ediyorum,Peki Bizim Eski Futbolcular Ne Yapıyor Tam Tersini Yönetim'e nasıl sallarız diye fırsat kolluyorlar.

En Sevmediğim Şey'de Bu Tv'lerde Fenerbahçe'li Spor Yazaları Amigo gibi spor programlarında yönetimini,kulübünü savunurken,Bizim Spor Yazaları Kulübü nasıl karalarız,Yönetim'i Nasıl Yerden Yere Vururuz Bunun peşinde.
 
3 Mart'ta Honduras ile hazırlık maçı var. Maçın hakemi bile belli. Bizim teknik direktör hala ortada yok. Aslında herkes kimin olacağını biliyor, ama prosedür işte. Mart ayına da fazla bir şey kalmadı hani. Bugün yarın Hiddink'in açıklanması gerekiyor.
 

Üst