Yunanistan Süper Ligi

Forumdan çoğumuzun çeşitli liglerde tuttuğu takımlar var.Taraftarların dünyanın en ateşli taraftarlarından olduğu Yunanistan Süper Ligi'ni de takip eden, takım tutan elbet vardır.

Yunanistan Ligi'ni de burdan takip edelim hadi :)

Ben başlıyorum.Taraftarının dünyadaki en iyi olduğuna inandığımdan beridir, yani yaklaşık 6-7 aydır Aris taraftarıyım.Maçlarını da her hafta takip ediyorum.

Kleanthis Vikelides'den çıkmak kolay değildir :)
 
İlginç bir başlık olmuş.Az çok hepimiz Yunanistan Ligi'ni takip ediyoruzdur.Ben bizim ligimiz ile Yunan Ligi arasında hep bir benzerlik bulmuşumdur.Zirve mücadeleleri,kümede kalma mücadeleleri,derbileri vs.Hatta biraz baside indirgemiş olacağım belki ama Panathinaikos'u Galatasaray'a,Olympiakos'u da Fenerbahçe'ye benzetiyorum.AEK için de Beşiktaş desem sanırım bir problem olmaz :) .Kendi düşüncemden ziyade izlediğim bir Pana-Olympia belgeselinde de bu benzetmeler yapılmıştı.O zaman da çok şaşırmıştım.

Bütün bunlara rağmen Yunan Ligi'nden bir takım desteklemek hiç aklıma gelmemişti.Fakat İddaa kuponumda 2.40'lık oranıyla tutturmamı sağlayan Asteras Tripolis takımını o günden beri takip etmekteyim.Severim ve desteklerim kendilerini :) .
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":3bg6tsvr]Bu kadar az ilgi olacağını düşünmemiştim..

Gazanfer Yunanistan Ligi'nden bahsediyoruz be birader Premier, La Liga değil. Normaldir. :)[/quote:3bg6tsvr]

Tugay senin tuttuğun bir takım var mı onu öğrenmek istiyorum :)
 

Üst