Yüreği de Fiziği Gibi Bi Dev

Yüreği de fiziği gibi bir dev
Kaçırılan ve ardından da öldürülen 5 yaşındaki kız çocuğunun haberini televizyondan öğrenen Shaq, kız çocuğunun ailesiyle temasa geçerek üzerine düşeni yaptı.

Basketbol dünyasının yıldız isimlerinden Shaquille O?Neal, televizyonda haberleri izlerken 5 yaşındaki bir kız çocuğunun kaçırıldıktan sonra öldürüldüğünü öğrendi. Bu haber üzerine duygu dolu anlar yaşadığını ifade eden O?Neal, kızın ailesiyle temasa geçerek, zor durumdaki aileye yardımcı olmak için cenaze masraflarını karşıladı.

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, Kuzey Carolina'lı 5 yaşındaki kız çocuğu Shaniya Davis, önce kaçırıldı ardından da cinayete kurban gitti. O'Neal'ın temsilcileri tarafından yapılan açıklamada, NBA yıldızının haberi öğrenir öğrenmez harekete geçerek küçük kızın ailesiyle bir araya geldiği ve elinden gelen yardımı yaptığı ifade edildi.

Bu arada 5 yaşında kaçırıldıktan sonra cinayete kurban giden küçük kızın cenazesine 2 binin üzerinde bir katılım olduğu ifade edildi.



Bu adamı ayrı seviyorum, bu tür sosyal sorumluluk konularında hep en önde gidiyor, basketbolunun yanında kişiliği bakımından herkes tarafından seviliyor.
Belki de gerçek MVP lik budur.


shaq.jpeg.widec.jpg


Not: Herhangi bir polemik konusu olmadığı için fazla yorumlanacak bir konu olmadığını bilerek açtım bu konuyu.
 
ewet gerçekten de Dikembe ve Pippen o anlamda resmen mimlenmişlerdir artık:) Ama genel olarak da NBA!n sosyal yardım programı var NBA Cares adı altında. bizi her hangi bir spor organizasyonumuzun bu tarz bir oluşumu yok. bireysel çabalar hariç.
 
Shaq apayrı bir oyuncu.Shaq sadece basketbol'daki başarısıyla akıllarda kalmayacak,renkli kişiliği,sosyal duyarlılıkları,o devası cüssesi bana göre özel insanlardan biridir shaq.Hani insan bazen zaman'ı geriye almak isterya ben shaq'ın nba'ye geldiği ilk sezon'a zaman'ı geri çekmek istiyorum.
 
oncelikle shaq gerçek yuzunu gostermistir ve insanlari sadece gulduren birisi olmadığını anlatmıştır.yurekten tebrikler
Nba'e bir çok skorer guard geldi,swingman geldi,efsane 5 numaralar geldi,jordan geldi ama bu adamın kıstaslarında bir adam gelmeyecek.
2k 10da my player modunda ona savunma yaparken bile heyecanlanıyorum.gerçi oyunda bizi eleselerde baya blokladım koca oğlanı :)
 

Üst