Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmesi Galatasaray - Adana Demirspor

Bu başlığı açmak bana kısmet oldu. bir Adanalı olarak aynı zamanda Demirspor taraftarıyım.
Keşke maç Adana'da olsaydı. Güzel bir bahane olurdu Adana'yı ziyaret etmek için. Mavi Şimşekler güzel trübün şovları hazırlarlardı.

Neyse ufakta olsa bir özlem giderme olacak benim için. Fatih Hoca'nın da alt yapısından yetiştiği ve Galatasarayımıza transfer olduğu takım. Onun içinde ayrı bir önem taşıyacaktır bu maç.

Uzun zamandır kupayı kazanamıyoruz. İmparator kupayı sever.
Hayırlısı olsun...

Statü gereksizleşmeden,maçlar memuriyete dönüşmeden önce çok keyifliydi kupa.Adana Demirspor'u çok severim.2008'deki Fenerbahçe eşleşmesinden bu yana ilk kez heyecan duyuyorum kupayla alakalı.Maçın Adana'da oynanmasını istemiş Adana Demirspor yönetimi.

Kura çekiminde Adana Demirspor ile eşleştiğimizde ilk baktığım maçın oynanacağı yer oldu ve "tüh" dedim içimden. İsterim ki, bu maç Aslantepe´de boş tribünlere oynanacağına yönetimin ve Terim´in jesti olsun Adanalılara ve maç Adana´da oynansın.

Saha içine yönelik söylenecek pek bir şey yok zaten...

neden Adana Demir Spor'un teklifini kabul edelim? Bu tip organizasyonlarda özellikle tek maçlı eleme usulü oynanan organizasyonlarda büyük takımlar daima küçük görülen takımların evinde oynanan maçlarda zorlanırlar. ne zeminleri düzgün ne stadları.

Yahu cidden Demispor'un boyle bir teklifi var mi?
Kabul etmemiz fazla sacma olur. Hem o yolu cekip takimi yoracagiz, hem kotu bir zeminde oynayacagiz, hem seyirci avantaji onlardan yana olacak. Ayrica istesekte kabul etme sansimiz yoktur kurallar geregi zaten.

Kura çekiminde Adana Demirspor ile eşleştiğimizde ilk baktığım maçın oynanacağı yer oldu ve "tüh" dedim içimden. İsterim ki, bu maç Aslantepe´de boş tribünlere oynanacağına yönetimin ve Terim´in jesti olsun Adanalılara ve maç Adana´da oynansın.

Saha içine yönelik söylenecek pek bir şey yok zaten...

Adana Demirspor Başkanı Levent Özveren: Uzun yıllardır Adanamız ve ADS taraftarı Galatasaray'ı kentimizde konuk etmenin özlemini taşıyor.
Levent Özveren: Maçın Adana'da olması bizi son derece mutlu edecektir. GS Kulübü de uygun görecekse, GS'yi kentimizde ağırlamak istiyoruz

Kesinlikle Adana'da oynanmalı maç :) Valla saçma bir istek ama herkes kendine Müslüman şu devirde :) Bizde Adana'da olduğumuz için takımımızın gelmesini çok isteriz gerçekten Ünal başkan kabul ederse çok memnun olurum.Bir umuttur yaşamak bekliyoruz...

Barış Şişman ve Onur Yavuz abime de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz... Harbi AnkarAdana dostluğu oluştu şuan :)

Ya ne adanası arkadaşlar yapmayın o yolu çekmeye ne gerek var buraya gelsinler güzel bir maç olsun yeter bu tür maçlardan hep korkmuşumdur nedense .

Belki memleketim olduğu için duygusal bakıyorum ama bu deplasmandan çekinen arkadaşlara tek söyleyebileceğim şey; -çok klasik olacak ama- Adana Demir deplasmanından korkuyorsak, orada kaybetme riskimiz varsa bu kupada hiç yormayalım kendimizi.

Onur abi yapma lütfen ya zaten bizim takımda motivasyon düşüklüğü olacaktır illaki onlarda da inanılmaz bir motivasyon olacak ki Adana Demirspor taraftarı bambaşkadır bence bilmiyorum gerek yok daha sonra hazırlık maçı yaparız Adana da :)

Bu kaybetme korkusu değildir. elimizdeki avantajı hem de saha koşulları da kötü olan bir takıma neden verelim? neden bildiğimiz yerde oynamak varken gidipte adana'da zeminin ne olduğunu bilmediğimiz bir yerde oynayalım. bu tip maçlar sakat verme tehlikeside içerir. Demirliler kendilerini göstermek için daha hırçın olacaktır. Ayrıca tek ayaklı bir kura. Neden riske atalım?

Biraz önce kurada Galatasaray'ı çeken Adanademirspor İstanbul sorumlusu Selahattin Aydoğdunun oğlu ile görüştüm çok samimiyiz ve sınıf arkadaşımdı ilkokulda.Ayrıca pegasus tribün Yüzevler restorant'ın sahipleri kulüp teknik kadro ile samimiler.
Ayrıca Fatih hocanın Adanalı olması sebebiyle de arkadaşlar.Rica gerçekten yönetime iletilmiş Fatih hocayı şahsen aramışlar Fatih hocada program sıkışık olmazsa anca olabilir şimdiden bir şey diyemeyiz demiş.Ancak olmadığı taktirde bir boşlukta özel maç tarzında bir şey düzenlemesini bende isterim demiş.

Durum şimdilik bundan ibaret gelişme olduğu taktirde yazacam.

Ben de karşıyım deplasmana gitmeye. Çocuk oyuncağı değil sonuçta Türkiye Kupası oynuyoruz ve kendi sahamızda oynamak varken neden rakip takıma böyle bir avantaj sunalım kim olursa olsun. Sonuçta elenmek de var işin ucunda ve elendikten sonra onlarda bizim yaptığımız jeste karşı biz turu Galatasaray'a devrediyoruz demeyeceklerdir herhalde..

Ayrıca oyuncularımızı deplasmana sürükleyerek neden yoralım yoldu,uçaktı,konaklamaydı..