Dangubic Cazuate ikilisi Vakıfta deniyor ama ben nedense halla Dangubic gelecek sezon bizde kalacak diye düşünüyorum.
Vay vay vay.... Ne kadar da dokunmuş... Demek ki mesaj tam da adresine gitmiş...Sana mı soracağım ne yorum yazacağımızı forumun bilir kişisi sen misin? Senden onay alınsın istersen mesajlar öyle yayınlansın kendi krallığını mı ilan ettin burada.
Senden önce de vardım burada 2011 yılından beri takip ederim burayı burası gsbasketbol Galatarasay basketbolunun kalbidir. En şaşalı dönemlerde de vardım en kötü olduğu dönemlerde de. Playout yaşadığımız dönemlerde de takip ederdim oktay mahmudi dönemi ile başlayan çıkış dönemleri ve ergin ataman dönemiyle zirveye çıkan dönemlerde de. Buradan maç takip etmek yorumlar okumak keyifliydi transfer edilen oyuncunun nasıl profil olduğunu nasıl katkı sağlayacağını nasıl bir profil olduğunu öğrenirdik. Eskiden kaliteli yazarlar vardı foruma nitelik katarlardı fikirleri ile basketbolun gelişmesini katkıda sağladılar bazıları spor basınında devam etti kariyerlerine bazıları da Galatasaray basketbolunun dibi görmesiyle bıraktı forumda senin gibi trollere kaldı.
Kafana göre kişileri trol belirliyorsun kriterinde polyanna olmamak herkes pohpohlanması lazım maça çıkıyor diye alexia övgüsü yapan dünya'da bir sen varsındır. Bir insan oyuncusu maça çıkabiliyor diye övüldüğünü bir tek senin yorumunda gördüm. Neymiş omzu ağrıyormuş ona rağmen maça çıkıyormuş yaptığı demogojiye bak ilkin napsın o zaman voleybolu mu bıraksın yediği saçma linçlerden sonra. 30 satır yazı yazarsın voleybola dair 1 cümlen yok sürekli hikayeler uydurup duruyorsun bulmuşsun burada boşluğu kendi egonu tatmin etmeye çalışıyorsun. Bu forumda trol varsa en büyük trollerden birisi de sensin voleyboldan gram anlamayıp burada bilir kişi gibi takılıyorsun.
Sadece kalmasını umalım. Bu yıl belli maçlardaki istikrarsız oyununa rağmen özellikle son maçlarda (Eczacı, Vakıf, Zeren, Bahçelievler) ve de özellikle Vakıf kupa ve 2 Chieri maçlarında çok iyi oynadı. Düşündürücü olan ise dalgalı ve zaman zaman kötü performansı...Dangubic Cazuate ikilisi Vakıfta deniyor ama ben nedense halla Dangubic gelecek sezon bizde kalacak diye düşünüyorum.
Bu kötü gecede, hiç olmazsa havanın değişmesi açısından güzel bir paylaşım ve teşekkürler. Fedusio'ya gelince, fikrim hemen hemen aynı. Milli takımlar seviyesinde oynayan oyuncular için kötüdür diyemem, buna Fedusio da dahildir. Ancak Fedusio tarzı Polonyalı herhangi bir oyuncu, bu lig için yeterli olurmu? Ciddi kuşkularım var. Hele ki beklentimizin yükseldiği takımımız için.... Şu ana kadar, bu söylentiyi çok fazla ciddiye almadığım için, çok derinlemesine araştırmadım. Oyuncuyu, 2023 ve 2024 VNL'den biliyorum. Bence Dangubic'den daha etkili değil hatta eksiği var diyebilirim. Bununla ilgili tüm verileri derleyip, kaynakları ile birikte sizlerle paylaşacağım.Yeni transferimiz Fedusio'nun bugün şampiyonlar liginde ki maç özetini izleyip az çok fikrimiz olsun diye attım.14 numara giyiyor kendisi.15 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu.
Naz Aydemir Akyol Galatasaray ile anlaştı.
(Voleybol Magazin)
Sonunda, yıllardır beklediğim haber.Libero pasör de belki ligin en sağlamları bizde.Orta da yine Ayçin Yasemin Timmerman dönüşümlü iyi bir üçlü var.Bir köşe oyuncusu almak zor olmamalı.Mesela Sylla gelse çok çok zevkli bir sezon izlerdik seneye.Smaçör umarım gelir ama piyasa da çok bir isim kalmadı Amerika liginden birini koparmak zor ama ordan bir Amerikalı koparılması lazım artık piyasa da çok bir isim kalmadı.Fedusio İlkin ikilisi ile olmaz kaliteli yıldız bir smaçör şart.Bu kadro onu hak ediyor.
VNL 2023 | ||||||||||||||
T. Maç | T. Setler | T.Set/T.Maç | T. Sayı | T. Sayı /Maç | T. Servis | Serv. Hata | Ace | Pos. S.K | Perf S.K | Hücum | Etkinlik | Blok.S | Blok/Maç | |
Fedusio | 13 | 20 | 1.54 | 11 | 0.85 | 34 | 6 | 2 | 39% | 16% | 39% | 12% | 2 | 0.15 |
Lazovic | 10 | 32 | 3.2 | 37 | 3.7 | 67 | 5 | 0 | 48% | 20% | 37% | 23% | 5 | 0.5 |
İlkin | 13 | 38 | 2.92 | 100 | 7.7 | 144 | 16 | 7 | 48% | 26% | 45% | 30% | 9 | 0.69 |
VNL 2024 | ||||||||||||||
T. Maç | T. Setler | T.Set/T.Maç | T. Sayı | T. Sayı /Maç | T. Servis | Serv. Hata | Ace | Pos. S.K | Perf S.K | Hücum | Etkinlik | Blok.S | Blok/Maç | |
Fedusio | 3 | 6 | 2 | 20 | 6.67 | 11 | 0 | 1 | 50% | 33% | 36% | 32% | 2 | 0.67 |
Lazovic | 4 | 16 | 4 | 48 | 12 | 59 | 4 | 2 | 49% | 26% | 37% | 31% | 6 | 1.5 |
İlkin | 5 | 11 | 2.2 | 22 | 4.4 | 25 | 5 | 0 | 53% | 32% | 33% | 18% | 4 | 0.8 |
2024 Road to Paris Olympics | ||||||||||||||
Fedusio | 6 | 8 | 1.33 | 5 | 0.84 | 17 | 0 | 1 | 31% | 19% | 8% | 0% | 3 | 0.5 |
Lazovic | 7 | 20 | 2.86 | 23 | 3.29 | 45 | 2 | 5 | 48% | 14% | 48% | 30% | 2 | 0.29 |
İlkin | 3 | 11 | 3.67 | 34 | 11.33 | 43 | 3 | 4 | 58% | 37% | 45% | 34% | 5 | 1.67 |