Günay Güvenç

Forumda konusunun olmamasına şaşırdığım ve üzüldüğüm kalecimiz. Oynadığı bütün maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bugünkü maçta da çok net 3-4 gol pozisyonu çıkardı. Muslera olsaydı bu maçta tarihi rezillik çıkabilirdi. Belki bu turu kaybettik ama Günay'ı kazandık. Derbi maçında kesinlikle oynamalı. Ben artık Muslera'nın hata yapıp çaresiz bakışlar eşliğinde gol yemesine katlanamıyorum. Günay gibi aslanlar oynasın en azından sabote etmez son saniyeye kadar savaşır.

Helal olsun sana...

Tebrik ediyorum. Dün maçın kahramanıydı. Bunca zaman haksız yere yedek bırakılmasına rağmen çıkıp aslanlar gibi oynadı ve fark yememizi önledi. Derbide güveniyoruz kendisine.

Ben de başlığına bakmıştım bulamadım, üzücü. Şubatta 50 gole gelen kaleci oynuyor, bu arkadaş oynamıyor; şubatta 50 gol yediren defanslar oynuyor ama Nellson gönderiliyor. 3 ay sonra memleketine yerleşip emekliliğini yaşayacak adam için bu adamı kenarda oturttu.
Bu adamın aylardır yedek kaldığı her maç Okan Buruk ve Muslera'nın yediği haramdır. Soğukta buzda desteklemeye gelen taraftarlardan yedikleri haramdır.
Bu adam pazartesi derbiden itibaren kalede olmazsa ikisi de tası tarağı toplayıp def olup gitsin.

Muhteşem avrupa performansına rağmen Sezonun en önemli Derbisinde ilk 11de düşünmüyormuş kendisini Okan hoca forma adaletini de tamamen kaybetti, Günay diyordur daha ne yapmalıyım bu adamı kaybetmeyelim.