Diana Taurasi

Sayfada 8 kere Penny ismi geçiyor, diğer sayfalara bakmadım bile. Burası televole forumu olmadığına göre yeterli değil mi bu kadarı?

Ayrıca belirteyim bir Penny ile Diana bu tarz ilişki yaşayan tek ikili değil, hepsi de aynı takım veya aynı şehirde oynamıyor bu oyuncuların.

Bunlar birbirlerine karşı oynamayacak safsatasından sonra, bir de şu manasız konuyu tartışmaya gerek yok. Profesyonel sporcu bunlar, hem de oldukça profesyonel ve sonuçta para için oynuyorlar. Mutlu oldukları yerde, istedikleri-istendikleri sürece oynarlar.
 
Bence de Taurasi seneye gidecektir. O gitmese bile biz göndeririz. Çünkü bildiğim kadarı ile sözleşmesi 650 bin $ + primler şeklinde. Taurasi için bile bu para çok fazla bence. Daha ucuza Augustus'u tekrar alabiliriz seneye ki benden mutlusu olmaz herhalde o zaman. :))
 
En iyisin. Kısa ve net. İstediğin an, istediğin maçı kazandırırsın. İnanılmaz zekisin, nerede ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Nasıl faul alacağını da. Asist, ribaund, top çalma her alana katkı veriyorsun. Sen bu oyunun dşi Jordan'ısın.
 
Ne zaman ne yapacağı akıl sır almıyor.
Devre arası diye bi kural olmasaydı sanırım ilk yarıda daha feci şeyler yapacaktı.Büyük oyuncu.

Kumandan Dee !
 
Çok hırslı, çok mücadeleci, şut sokmasını bekliyordum zaten ama bu 2 özelliği bonus oldu benim için. Şu ana kadar yakıştı Galatasaray formasına!
 
utah ve chicago bulls efsane final serisinin bir maçında son dakikada mola alan phil jackson takıma şöyle diyordu..Topu jordana verin ve etrafından defolup gidin..

diğer oyunculara asla haksızlık olmasın..evet taurasi bu takımın en önemli silahıdır ama jordan gibi tek silahı değildir..Fakat top ondayken ayrı hava oluyor..sayı atmayı kafasına koyduysa o top içeri girecek başka şansı yok..illa atacam diye tutturmayışı zaten onu farklı kılan inanılmaz asistler..Hiç birşey olmadı hücum mu tıkandı faul aldırmak çocuk oyuncağı gibi birşey..bugün rakibin aldığı faullerin çoğu taurasiye yapıldı..Ne diyeyim ayrı birşey seni izlemek
 
diana sen sen değilsin.Sana ait değilsin hiç bişeye ait değilsin.Sen dünyaya aitsin.Seni hiç seyretmeyene çok yazık.Sen nasıl birisin ya.Yazın gecelerce uykusuz seni izledim.Dünya yıldızı takımı nasıl yukarılara çektin.Nazar değmesin.Şampiyonluk sana çok yakışır.Dolayısıylada sayende Galatasaray ımıza.
 
Şu kadar söylüyrum Dee'nin yaptıklarını hiç bir zaman istatistik kağıtlarından okuyamazsınız, isterse 25 10 10 istatistik yapsın her zaman için takıma katkısı çok daha fazlasıdır. Bu gün maçı getiren ve vurup geçmemizi sağlayan onun liderliğidir çok net. İyiki varsın Diana.
 
Euroleague'de 7. sezonu, 4. farklı takımı, bugün ev sahibi konumunda 40. maçına çıktı.

Bu 40 maçta Taurasi'nin takımları 36 galibiyet aldı, iç sahada üst üste 30. galibiyet. Bugün Dee'nin takımları Euroleague'de üst üste 29. galibiyetini aldı.

Tabii Dee'nin UMMC'ye tarifesi hep olduğu gibi yine farklı oldu.
 
O bir oyuncudan fazlası, sadece dünyanın en iyi kadın basketbolcusu değil en iyi lideri tartışmasız. Liderliği Jordan seviyesindedir benim gözümde, taraftara güven veriyor resmen yaptıklarıyla. İnanılmaz bir karakter her geçen gün daha iyi anlıyorum, onu dünyanın en iyi kadın basketbolcusu yapan da bu özellikleri işte. Ekaterinburg yıldızlar topluluğu ama maça bakıyorsun rakipte bir bütünlük yok, takımlarında bir lider yok. Karşıdan 2 oyuncu alalım biri Parker biri Cappie olsun Dee de bu takımdan olsun. İnanılmaz değişeceğine işlerin emin olabilirsiniz, böyle bir karakterin takımda olduğuna inanılmaz sevinçliyim inşallah uzun seneler burada kalır. Keşke şu maçlar dolsa da iyice coşsa o da tribünle beraber, bunu çok istediği her halinden belli.
 
Dün erkek maçında ara ara tezahüratlara eşlik etmeye çalıştı ve sürekli taraftarla beraber tempo tuttu. Bunu içinden gelerekmi yoksa kendini daha çok sevdirmek içinmi yapıyor bilmiyorum ama Fenerdeyken böyle şeyler yapmadığını biliyorum.
 
Bütün maçı ağzı kulaklarında izledi, hayranlıkla izlediğini, bizi henüz şimdiden bile çok sevdiğini düşünüyorum. Şahsen ben kendisini içten buluyorum ve kendisini çok seviyorum.
 
Arkadaşlar abartmayın yahu. Elin Amerika'lısı işte. Onlarda bağlılık, sadakat vs gibi hasletler zayıftır. Seneye FB veya bir başka takım 50.000 dolar fazla verirse yine oraya dönebilir. Bu seferde bu söylediklerinizin tersini yazarsınız. Hatta Galatasaray'a bağlılık konusunda Augustus'un eline su dökemez Taurasi!

Fenerbahçe forması giydiğinden midir nedir hala ısınamadım bu hatuna.
 
Arkadaşlar abartmayın yahu. Elin Amerika'lısı işte. Onlarda bağlılık, sadakat vs gibi hasletler zayıftır. Seneye FB veya bir başka takım 50.000 dolar fazla verirse yine oraya dönebilir. Bu seferde bu söylediklerinizin tersini yazarsınız. Hatta Galatasaray'a bağlılık konusunda Augustus'un eline su dökemez Taurasi!

Fenerbahçe forması giydiğinden midir nedir hala ısınamadım bu hatuna.

İyi de Augustus da elin Amerikalısı değil mi ?
 
Şunu anlayın artık Diana hakkında söylenen her güzel şey Augustus kıyası değil, Augustus gitti ve onun boşluğunu her yönden dolduran bir oyuncumuz var hatta bazı yönlerden kıyaslanamaycak kadar iyi bir şekilde dolduran. Yani Diana ile ilgili güzel bişey söylendiğinde Seimone'un hemen ortaya sürülmesinin hiç bir mantığı yok. Seimon'u çok seviyoruz ama bu elimizdeki değere haksızlık etmemizi gerektirmez. Keyfini çıkarın böyle bi karaktere sahibiz.
 

Üst