KBL 26. Hafta | Galatasaray 101 - Ormanspor 69 isimli konuyu okuyorsunuz.
-
13.Nisan.2018, 19:39 #1
Tarih: 14 Nisan 2018 Cumartesi
Saat: 14:00
Salon: Ahmet Cömert
Yayın: YouTube/TBF Tv
Normal sezon son hafta karşılaşması. Kazanan takım 8. sırada kalıp çeyrek finalde YDÜ'nin rakibi olacak.
Ben taraftar olarak Venezia maçının etkisinden çıkamadım. Takım nasıl çıkacak merak konusu.
-
14.Nisan.2018, 01:29 #2
Şu maçın benim için hiçbir önemi yok..Yenilsekte umursamam play offa giremedik diye..
Eurocup'ı kazanalım yeter..Oyuncularda erken tatile girmis olurlar hem..
Hatta bu maç için Kaela Davis-Kobryn ve yerliler oynamalı..
Işıl-Quigley-Petronyte-Epoupa-Dublijevic dinlenmeli..
Yeter ki sakatlık vermeyelim tek temennim bu..Konu Emrah Bilgili tarafından (14.Nisan.2018 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir.
-
14.Nisan.2018, 14:20 #3
İlk çeyrekte çok iyi oynadık, 35-17 önde bitirdik, inşallah kızlarımız kazanarak playoff biletini alacak. İlk yarıyı 53-35 önde bitirdik, Allie Quigley kaldığı yerden devam ediyor. Sezonun en önemli bölümünde formdayız. İnşallah böyle devam ederiz. Son periyota 71-51 üstün giriyoruz...
Sarayın Sultanları, OGM Ormanspor'u 101-69 mağlup ederek playoflarda Yakın Doğu Üniversitesi'nin rakibi oldu. Maçın yıldızı yine Allie Quigley ve Gintare Petronyte oldu.
Tebrikler Sarayın Sultanları...Konu Aykut Kadıoğlu tarafından (14.Nisan.2018 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir.
Mustafa Metin Çakır bu mesajı beğendi.
-
14.Nisan.2018, 16:19 #4
Yürüyedurun Sarayın Sultanları
Çarşamba Kupa , sonra Yakındoğu maçları da Takım'ın yeni yakaladığı hava ile çok farklı geçecek inşallah.
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)