• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cezmi Turalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitti galiba Selçuk transferi. En önemli yerli hamlelerinden birini yaptık çok şükür

Çok önemliydi gerçekten ve ortada çok ciddi bir rekabet oluşması kafaları başka isimlere yöneltmeyede izin vermiyordu.
Bu transfer gerçekten bittiyse yerli piyasada yönetim artık daha rahat,geniş davranacaktır.

Sezer'de gelmez umarım, onun yerine aynı takımdan Alper'i alırım on kat daha iyi.Batuhan konusunda yetenekleri boyu posu beni cezbetsede karakteri sebebi ile oldukça soğuğum ona karşı.

ntv altyazı selcuk 5 yıllık sözleşme imzalamışız.Bence yılın transferi olur

5 yıllık sözleşme imzalanmış.

emenike karsıya gitmis hemde 9 milyon euro bonservis

Galatasaray Gazetesi Basketbol Ali Dürüst:Selçuk İnan Hayırlı Olsun.

Hasan şaş araya bir girdi,kaptı Selçuk'u gercekten cok önemliydi ortasahamız için süper oldu sıra Kalströmde....

gökmen özdemir yazmadan bugün ben yazdım arkadaşlar ama 3+1 diye maşallah yönetim çok gzl ters köşe etti beni 3+1 de vede 5 haziranda ama gzldi buda aarkadaşlar hazır olun asıl bomba patladı patlayacak çok yakın ağızdan aldım.

gökmen özdemir yazmadan bugün ben yazdım arkadaşlar ama 3+1 diye maşallah yönetim çok gzl ters köşe etti beni 3+1 de vede 5 haziranda ama gzldi buda aarkadaşlar hazır olun asıl bomba patladı patlayacak çok yakın ağızdan aldım.

Mutlu kimmiş o enazından,mevkisini söyle bakalım veya baş harfini:)

ipucu ver ufukta fil falan mı var ?

şunu diyim bana inanmamaya devam edin evt bura gzl forum kaç seneden beri takip ediyorum ama inanki sallama ağızla konuşmadım mesajlarımı iyi okusunlar ne kadar gerçekçi oldğunu anlamışlardır.artık diğer arkadaşlarda fanatik fotomaç nede ntv spor izlemem burdada yok oymuş yok buymuşda demem ama cezmi o ismi diyemem ama sana şunu diyim mustafa pektemez yaz bi kenara demedi deme

şunu diyim bana inanmamaya devam edin evt bura gzl forum kaç seneden beri takip ediyorum ama inanki sallama ağızla konuşmadım mesajlarımı iyi okusunlar ne kadar gerçekçi oldğunu anlamışlardır.artık diğer arkadaşlarda fanatik fotomaç nede ntv spor izlemem burdada yok oymuş yok buymuşda demem ama cezmi o ismi diyemem ama sana şunu diyim mustafa pektemez yaz bi kenara demedi deme

Sonuçta bunu aldık kaynak sağlam mesajlarına herkes önyargıyla yaklaşıyor. İnşallah dedikleriniz bir bir çıkmaya devam eder :)

niye inanmasın kimse Mutlu,madem cok yakın bir ağızdan aldım diyorsan doğrudur,M.pektemet demişsin olabilir belki bakalım,dah cok transfer bekliyoruz.....

inş berkan bu sene galatasaray için çok iyi olacak..

bilmem 2 arkadaş bayahı salladığımı düşünmüş saygılarım sonsuzdur ben az mesaj yazmayı vede doğru yazmayı kendime doğru olarak benimsemişimdir.

Mutlu bey Drogba ile ilgili bilginiz var mı?

talep ettiği ücret çok para kaynağında sorun yok ama yönetim takım içi dengeleri bozmamak istiyo ama her an her şey olabilir eğer olmazsa bilinki drogba kadar iyi oyuncular var

İnanın bana Selçuk' un alınması bence Drogbadan daha önemliydi süper oldu yanına birde Kim gelirse muhteşem olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri