• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk basketbolundaki misyonunu tamamlayan ve miadını dolduran Efes Pilsenîn artık şubeyi kapatıp gerçek bir spor klubüne sponsor olma zamanı gelmiştir. Artk antipatik olmaya başladılar çünkü.....

Bu sezon olmaz da belki gelecek sezon. Ama bana göre öyle bir durum olursa fener ülker gibi efesi de kapar.

Shumpert'ı biz 3 numarada düşünüyoruz ama Oktay Hoca pek düşünmüyor, yıl içinde bir çok açıklaması vardı bununla ilgili.

3 numarada en çok sıkıntı çektiğimiz anlarda bile Shumpert'ı düşünmedi bu sene, önümüzdeki sene de çok az düşünür, ağırlıklı olarak 4 numara oynayacaktır Shumpert.

Shumpert dışarda kaldığında kendini şuta vuruyor çünkü içeri drive etmeyi unutuyor.Bence Oktay Hoca onu potaya daha yakın olması ve pota altlarındaki 4-5 numaraların Shumpert'a kıyasla oldukça hareketsiz kalmasından faydalanmak istiyor. Yoksa oyun tarzı ve fizik gücü ile 4 oynayacak biri değil Shumpert benim görüşüme göre.

Andric varken yabancı pivot alınmaz arkadaşlar.Sadece yabancı uzun forvet alırlar.

Shumpert kesinlikle 3 oynamalı.Shumpertın gerçek yeri 3,ikinci mevkiiside 2dir. 4le hiç alakası yok

Tutku'nun sözleşmesi 2 yıllık mıydı ? değilse uzatılmak için neyi bekliyoruz, Ermal neysede o yönden birşey olursa yıkılırım..

Tutku"nun sözleşmesi 1+1 yıllık uzatma hakkı kulüpte.Final serisinden sonra GS TV de açıklamalarını izliyorum kesin birşey söylemiyor.Geniş cümleler kuruyor.Giderse bende yıkılırım böyle bir ihtimal olması bile beni çıldırtıyor.Hala niye bekliyorlar anlamadım

Ermal hadi neysede Tutku'yu kaçırmak sezonu çöpe atmak demek

Tutku"nun sözleşmesi 1+1 yıllık uzatma hakkı kulüpte.Final serisinden sonra GS TV de açıklamalarını izliyorum kesin birşey söylemiyor.Geniş cümleler kuruyor.Giderse bende yıkılırım böyle bir ihtimal olması bile beni çıldırtıyor.Hala niye bekliyorlar anlamadım

Uzatma hakkı klüpte ise sorun olmasa gerek

Ender gelirse belki yollayabilirler Tutku'yu ama bence çok saçma olur.Ender içinde yarın açıklanır diyorlar hayırlısı..

Uzatma hakkı klüpte ise sorun olmasa gerek

Umarım sorun yoktur.Ama röportajında hem maçtan sonra hemde adadaki sezon yemeğinde hep biz iyi şeyler yaptık,biz oluruz yada olmayız ama bu ayağa kalkış devam edecektir şeklinde konuşuyor.Mesela Caner onun sözleşmesi 1 yıllık yenilenmişti o yeni sezon için daha iyi olacağız buradayım sinyali veriyor.Bence seri bitmeden zaten uzatmayı yapmalıydılar ama hala ses yok.Korkuyorum doğrusu böyle bir durumdan.

Can Isbakan Twitter'da Oktay Hoca ile konustugunu ve Taurasi heyecaninda bir transfer olabilecegini soyluyor.
Ben Fenerbahce'de oynamis bir oyuncu olarak yorumladim.
Atlanmis bu haber.

Can Isbakan Twitter'da Oktay Hoca ile konustugunu ve Taurasi heyecaninda bir transfer olabilecegini soyluyor.
Ben Fenerbahce'de oynamis bir oyuncu olarak yorumladim.
Atlanmis bu haber.

Ya Kinseydir yada Solomondur senin yorumuna göre.

Kinsey ile ilgilendiğimizi okudum yabancı sitelerin birinde, umarım doğru değildir.

Solomon imkansız Oktay hoca Efes'te hiç tutmazdı onu hatta Solomon özellikle sevmez Oktay Hoca'yı

Taurasi heyacanında olduğu düşünülürse Ukic olabilir mi acaba..

Link versen Gazanfer.:)

İnterbasket'de bir üye yazmış başka yerlerde de var mı bilmiyorum ama Mahmuti'nin cümlesindne FB'den oyuncu değil büyük bir oyuncu alacağız anlamı çıkıyor bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri