Parçalı formada ne var biri çıkıp onu açıklasın..Geçen senekiyle azcık oynamışlar,ki daha kötü olmuş..Çok büyük yenilikler yapılmış gibi anlatıp durdular,koskoca kulübün çıkardığı formalar bunlar mı?
Sedat Doğan bi saat şov yaptı,yok şunun şu teması var,şunun şu teması var diye..Bol bol ağzı laf yapıyo abimizin..Madem Metin Oktay forması var,bi Metin Oktay'ın giydiği parçalıya baksınlar bi de şimdikine..Taraftar isteği belli,örneği ortada,neden hala saçma sapan işler yapma peşindeler anlamıyorum..
Sarı forma aslında çok güzel olabilirmiş,ama Tugay'ın da dediği gibi o kırmızı şerit neden kollarda yok..Sadece yakaya koymuşlar forma dümdüz bi kumaş parçası gibi gözüküyo..Kim nasıl tasarlıyosa çok merak ediyorum göz zevkini..Bir de sarı formalarda Turk Telekom yazıları da kırmızı olmalıymış,o siyahlık hafiften İstanbulspor forması havası yaratmış..
Kırmızı formayı diğer kişilerin aksine biraz daha beğenebildim..Hiç değilse kotun üzerine giyilebilecek renkte yapmışlar..Ama genel olarak çok çok zayıf buldum formaları..
Bu arada siz font olayına ne diyosunuz bilmiyorum ama ben hiç ama hiç beğenmedim..Pazar malı gibi duruyo arkadaş..Bi gitsinler karşılaştırsınlar diğer takımlarla,hatta milli takımlarla..Bu kadar mı kaba ve büyük bi font seçilir ya..Ya da bilemiyorum,formalara çok gıcık oldum da bana mı öyle gözüküyor fontlar da..
En sinir olduğum olay ve aynı zamanda en merak ettiğim olay şu,bu formaları nası bi komite dizayn ediyor..Yani insan şu formaları çok büyük emek harcamış gibi çıkıp göstermeye utanır..Parçalı aynı parçalı,daha da kötüsü,e o sarı ile siyahı kime sorsan daha güzelini yapar..
Böyle yapacaklarına bi yarışma düzenleseler ya adam akıllı..Bu ülkede dizayn konusunda,çizim konusunda tonla yetenekli adam var..Hem kulübüne güzel bi forma yaptırırsın,hem o adamlara yaratıcılığını geliştirme konusunda yardımcı olursun,hem böyle bi organize ile bu konuda önderlik etmiş olursun..Çok mu zor bunları yapmak?
Kaç senedir severek izlediğim bi forma göremiyorum,o yüzden de almıyorum,şu dertten bizleri kurtarsınlar artık ve bize yakışan formaların yapılmasını sağlasınlar !