• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Futbol Takımı Formaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tugay Aktepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Çözümler 0
@Tugay Aktepe
Tam bir hayalkırıklığıdır benim için.

Gelen gideni aratır derler, şimdiden Adidas'ı arıyorum. Bu muydu yani 6 aylık çalışma ? Koskoca Nike firması Galatasaray Kulübüne bunları mı tasarlayabilmiştir ?

Yazıklar olsun.

Formalar bana göre de vasat ancak turuncu,mor ve pembe formalarla ona buna maskara olacağımıza sade formalar daha iyidir.

Bu formaların mayıs sonunda Nike'dan ele geçirildiği söylenerek basına sızdırılan fotoğraftakilerden hiç bir farkı yok. Demek ki adamlar aylar öncesinden hazırlayıp rafa kaldırmış formaları. Ne ilginç bir dizayn ne de farklılık var.

Siyahların arkasındaki kırmızı yazılar hiç gitmemiş, parçalı desen gene tam parçalı değil. Sarı forma eh işte diğerlerine göre...

Parçalıya saygım sonsuz. Sarı forma 3 forma içinde göze en hoş gelen, siyah forma bana göre fiyasko.. Sonuç olarak, beklentimin altında kaldı formalar..

Nike'ın özel tasarım formaları bu seneye yetiştiremediği, bu yüzden genel kalıplar üzerine formalar yaptığı söyleniyor. Ama formalar cidden hiç olmamış. Üçü de kötü yani. Hele siyahı görünce antrenman forması zannettim, parçalının adı ve kendine has bir duruşu var, ekstradan hiç bir artı katmamışlar formalara. İçlerinde en iyisi sarı forma gibi duruyor ama o da bence yetersiz. Kısacası bu seneki formalar bence fiyasko olmuş.

sarı forma dışında bence çok vasat zaten sarı formada ekimde mi ne çıkacakmış ama neyse üstünde o arma varsa yapacak birşeyimiz yok galatasaray iyi olsunda formalar kötü olsun.

Ya siyah formaya Aslan figürleri ekleselerdi keşke alacağım tek forma malesef sarı forma onuda beğenmesemde kötülerin iyisi .

-Sarı forma enfes olmuş. Sade ve güzel, mutlaka alınmalı.
-Parçalı yine vasat. Ne zaman renk uyumunu tutturacaklar merak ediyorum?
-Siyah formaya ise deyinmeyeceğim. Keşke çıkmasaydı.

Onun haricinde fontlar başarılı bi şekilde oluşturulmuş.

Neyse, öyle abartılacak kadar da kötü değil :)

Sarı forma iyi olmuş diğerleri vasat..Tişörtler çok güzeldi mutlaka almam lazım o tişörtlerden.

Sarı formadan tekrar PET şişesi yapasım geliyor!!

:D

Şaka maka formalar hiç olmamış, hele o siyah ile çıkacağımıza mor formaları giyip çıkalım.

70955290256053696116.jpg
Hizliupload.com
27983418411069207400.jpg
Hizliupload.com
94372867053567791310.jpg
Hizliupload.com
42956415711534325920.jpg
Hizliupload.com

Sarı forma ile biraz nostalji havası verilmek istenmiş herhalde :)
Siyah formayı da en son giyidiğimizde şampiyon olmuştuk sanırım.
Parçalı klasik ama bu yıl ki biraz daha hoş olmuş sanki.

Genel olarak benim hoşuma gitti formalar.

Parçalı Forma;

Yine olmamış, yine olmamış. Ne zaman gerçek parçalı yapacaklar merak ediyorum açıkçası. Sarı-Kırmızının yerleri doğru değil, zaten değildi geçen senelerde de ama bu defa rengiyle de oynamışlar. Tok sarı yerini cart sarıya, kotu kırmızı ise parlayan bir renge bırakmış durumda. Formanın arkası yine parçalı değil, düz. Renk cümbüşü yapmışlar resmen; reklamlar beyaz, nike amblemi siyah.. Olmamış, hakikatten yapamamışlar..

Sarı Forma;

Yakasındaki kırmızı şerit güzel ama neden kollarda da aynısı yok diye sormak geliyor içimden. TT ve Avea yazıları siyah. En azından biri kırmızı olmalıydı. Sarı formanın aklımda kalan en güzel yanı ise, tanıtımını yapan Colin Kazım'ın en son 1993 yılında giyildiği ve Fenerbahçe'yi 4-1 yendiğimiz maçtan bahsederken Fenerbahçe yerine ''Other Team'' kelimelerini kullanmasıydı. Süperdi gerçekten.. :D

Siyah Forma;

Diyecek sözüm yok artık. Rezalet tek kelime ile. Pazar malı ile yanyana koy, ayırt edemezsin görüntüsünden. Sadece kumaşının kalitesi ayrım yapmana yardımcı olabilir. Nasıl böyle birşey tasarlamışlar, daha doğrusu nasıl hiç birşey üretemeyip birşey tasarlayamamışlar anlam veremiyorum. İşporta tadında bir forma işte..

nikegsforma.jpg

Böyle bir parçalı yapmak hakikaten bu kadar zor mu?

Nike da bu sınıfta kaldı

Parçalı formada ne var biri çıkıp onu açıklasın..Geçen senekiyle azcık oynamışlar,ki daha kötü olmuş..Çok büyük yenilikler yapılmış gibi anlatıp durdular,koskoca kulübün çıkardığı formalar bunlar mı?

Sedat Doğan bi saat şov yaptı,yok şunun şu teması var,şunun şu teması var diye..Bol bol ağzı laf yapıyo abimizin..Madem Metin Oktay forması var,bi Metin Oktay'ın giydiği parçalıya baksınlar bi de şimdikine..Taraftar isteği belli,örneği ortada,neden hala saçma sapan işler yapma peşindeler anlamıyorum..

Sarı forma aslında çok güzel olabilirmiş,ama Tugay'ın da dediği gibi o kırmızı şerit neden kollarda yok..Sadece yakaya koymuşlar forma dümdüz bi kumaş parçası gibi gözüküyo..Kim nasıl tasarlıyosa çok merak ediyorum göz zevkini..Bir de sarı formalarda Turk Telekom yazıları da kırmızı olmalıymış,o siyahlık hafiften İstanbulspor forması havası yaratmış..

Kırmızı formayı diğer kişilerin aksine biraz daha beğenebildim..Hiç değilse kotun üzerine giyilebilecek renkte yapmışlar..Ama genel olarak çok çok zayıf buldum formaları..

Bu arada siz font olayına ne diyosunuz bilmiyorum ama ben hiç ama hiç beğenmedim..Pazar malı gibi duruyo arkadaş..Bi gitsinler karşılaştırsınlar diğer takımlarla,hatta milli takımlarla..Bu kadar mı kaba ve büyük bi font seçilir ya..Ya da bilemiyorum,formalara çok gıcık oldum da bana mı öyle gözüküyor fontlar da..

En sinir olduğum olay ve aynı zamanda en merak ettiğim olay şu,bu formaları nası bi komite dizayn ediyor..Yani insan şu formaları çok büyük emek harcamış gibi çıkıp göstermeye utanır..Parçalı aynı parçalı,daha da kötüsü,e o sarı ile siyahı kime sorsan daha güzelini yapar..

Böyle yapacaklarına bi yarışma düzenleseler ya adam akıllı..Bu ülkede dizayn konusunda,çizim konusunda tonla yetenekli adam var..Hem kulübüne güzel bi forma yaptırırsın,hem o adamlara yaratıcılığını geliştirme konusunda yardımcı olursun,hem böyle bi organize ile bu konuda önderlik etmiş olursun..Çok mu zor bunları yapmak?

Kaç senedir severek izlediğim bi forma göremiyorum,o yüzden de almıyorum,şu dertten bizleri kurtarsınlar artık ve bize yakışan formaların yapılmasını sağlasınlar !

ben çok beğendim formaları sade ve şık olmuş. düz sarı formayı özlemiştik. siyah forma ise dizayn olarak etkileyici kırmızıları güzel yyerlere serpiştirmişler. parçalı forma da adidasın yaptığı pazar formasından kat kat güzel.

Nike'a maillerle tepkimizi göstermeliyiz, gerçek parçalının örnekleriyle beraber. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar bir metin hazırlarsa herkes gönderir diye düşünüyorum.

Sarı forma Ts'nin geçen seneki beyaz formasının aynısı. Parçalı da öyle. Formalar tamamen klasik Nike kalıplarının üzerine yapılmış. Bir gram emek yok. Tam bir fiyasko. Nike bizle anlaşmak için bir ton para döktü ama formalarımız gerçekten kötü olmuş.

Geri