• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nice Sarı-Kırmızı Yıllara Onur Yavuz!

Puanları 0
Çözümler 0
@Yunus Gökyıldız
iyi ki dogdun kritik maclara gelme ipekci'ye..

İyi ki varsın Onur abi :)

Bu forumu sevmemin en büyük nedenlerinden biridir Onur Abi. Foruma ilk kayıt olduğum zamanlarda kimse ile muhabbetim yoktu sadece yazıp duruyordum. Ama Onur Abi bana kucak açtı ve ondan sonra aramızda öyle bir bağ oluştu ki iyi zamanımda da kötü zamanımda hep yanımda oldu. İyi ki doğdun abi, seviliyorsun.

Nice senelere abi

GSbasket Scout ekibi patronu mübarek,melek gibi insan Onur Yavuz abimin doğum günü kutlu olsun.

Nice senelere Genç :D .

Mutlu yıllar dilerim Onur abi.

doğum günün kutlu olsun abi, iyi ki varsın :)

senin için o kadar iyi ki ile başlayacak cümleler kurabilirim ki o kadar değerlisin benim için abi

iyi ki varsın iyi ki doğdun abi

Abicim nice yıllara, sendeki Galatasaray aşkı ve azmine hayran kalmamak elde değil.

Başarılı, sağlıklı, bizlere örnek olacağın nice yaşlara inşallah

Mutlu yıllar :)

Mutlu yıllar
Nice nice senelere...

Doğum günün kutlu olsun abi nice mutlu seneler dilerim..

Yeni yaşında aile babası olmanı da ayrıca temenni ederim. :D

Onur abi nice mutlu senelere, tecrübelerinden faydalanmak kadar güzel bir şey yok.

Hep beraber güzel, mutlu senelere inşallah.

Mutlu yıllar... :)

Nice senelere abi,Efes maçında ya da olmadı Oly maçında görüşürüz herhalde:)

Nice mutlu,güzel,sağlıkla,sevdiklerinle ve GS'ımızın şampiyonlukları ile bezeli yıllara güzel abicim, iyiki doğdun ;)

Nice yıllara kardeşim gönlünden geçen her şeyin olmasını temenni ederim.Sanma fikrim değişti,yumuşadım asla ONUR YAVUZ İSTİFA İSTİFA hala geçerli.

Mutlu yıllar :)

Onur abi doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere :)

Geri