• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Spor Toto Türkiye Kupası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18

Cogito

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Cogito
Antalya BŞB ile eşleşmişiz yarı finalde BJK MG-Aliağa Petkim galibi ile karşılaşacağız

Efes-FBÜ,BAnvit-Tofaş ise diğer eşleşmeleri

Maçlar 14-18 Şubat tarihlerinde Konya'da oynanacak

İyi kura çekmişiz ilk turda en rahat takım ikinci turda da görece rahat takımlar var

Ekleme:Başlıkta son harf eksik olmuş

Bence Beşiktaş'a oranla Banvit yarı finalde bize daha ters gelebilirdi. Çok iyi kura çektik.
Efes umarım F.Ülker'i eler ve finalde onları görürüz. Finali Efes ile oynarsak taraftar desteğiyle birlikte alırız kupayı.

Kura şansı yanımızda ancak tek basına yetmiyor..Fulker karşısında daha fazla sansimiz olduğu kanaatindeyim..

İlk defa şanslı bir kura çektik heralde :)

Beşiktaşla da kapatılacak bir hesap vardı zaten.

Beşiktaşla da kapatılacak bir hesap vardı zaten.

O günü iple çekiyorum. Son 5 saniye maç koptuğunda Mahmuti inşallah mola alır da o Ergin haysiyetsizine mola nasıl alınırmış gösterir ama Mahmuti onu yapmaz rakibe saygısı vardır.
Tüpçülerin gazını alacağız

Kuralara baktığımız zaman en iyi kurayı çektiğimiz açık. Yarı finale zorlanmadan çıkacağımızdanda şüphem yok. Çok muhtemel Bjk maçı ise zorlu bir maç olabilir ama onlarıda aşacağımıza inanıyorum. Ve muhtemel final Efes-FBÜ / Galatasaray. Bu maç için çeyrek finalden hangi takım gelirse gelsin bizden daha zorlu bir yoldan gelecekler ki Lig-Euroleague arasındaki bu süreçte bu çok yıpratıcı olabilir. Ama çeyrek final maçları bizimkinden birgün önce ve bu biraz olsun yıpranma konusunda onlar açısından telafi niteliği taşıyor ve sanırım yarı final maçlarının saatide bizimkinden önce. Tabiki bu lig değil 4 gün içinde herşeyin olup bittiği bir "turnuva". Ve turnuvalarda o süreç esnasındaki form ve rotasyon durumlarıda çok önemli. Ama en azından final oynayacağımız bir Türkiye Kupası olacağı muhtemel ki bu başarıyı uzun zamandır görememiştik erkek basketbol takımımızdan. Final de herşey olabilir gibi duruyor. Umarım turnuva boyunca şans yanımızda olur ve Cumhurbaşkanlığı Kupasıyla başlayan "uzun zamandır beklenen kupaları alma" bir alışkanlık haline gelir.

Beşiktaş bizi yener.

Beşiktaş bizi yener.

Beşiktaştan önce Antalya bile yener bizi biz kimiz ki ! Neyse bu kupada final oynayacağız efes gelirse taraftarla alırız , Fener olursa yüzde yüz alırız . Sonuçta o kupa kalkacak bu ellerde .

Kura güzel, finale kadar çok zorlanmayız. Cumhurbaşkanlığından sonra bu kupayıda alırsak büyük bir iş başarmış oluruz.

Not: Ergin Ataman' ın nasıl koyduk molası aldığını düşünmüyorum. Olası bir puan eşitliğinde ikili averajda 1 sayının bile önemi olabilir bir üst sırada yer almak için.

Saygılar.

Yener tabi ya.Olympiakos'un etkisi geçmişe benziyor.

Ben Konya'da bu maçlara gideceğim dostlar. Sizden istediğim takımımızın Konya'ya gelmeden önce uçağımızın Konya'ya iniş gününü saatini (yaklaşık olarak) vs. bana yollamanız. Ayrıca gerek takımı karşılarken, gerekse de buradaki maçlarda yapmamı istediğiniz birşeyler varsa sizde bana söyleyin.

Ayrıca maçlar için Konya'ya gelecek olan varsa da mutlaka bildirsin. Misafirimdir ;)

Not: Ergin Ataman' ın nasıl koyduk molası aldığını düşünmüyorum. Olası bir puan eşitliğinde ikili averajda 1 sayının bile önemi olabilir bir üst sırada yer almak için.

Ben de Ergin Ataman'ın nasıl koyduk molası aldığını düşünmüyorum. Ayrıca Ergin Ataman mola aldı diye üstüne saldıran Ufuk Sarıca'nın aynısını 16 sayı öndeyken mola alan İvkovic'e neden yapmadığını da merak ediyorum.

Bu gün zar zor biletimizi aldık.Almayanlar acele etsin biletler bitmek üzere sadece pota altları kalmıs ayrıca 1.ci gün biletleride bitti acele edin ve çarsamba günü gs yı desteklemek için D1 , D2 ,D3 biletlerinin alın bizim tribün o tarafta olacak.

F.Ülker şu travmayı atlatana kadar Efes o maçı kazanır.Çeyrek finalden şüphem yok Beşiktaş maçına konsantre çıkarsak kazanırız.Efes-GS finali olcak gibi.Efes gününde olmazsa kazanırız gibi geliyor kupayı :)

F.Ülker şu travmayı atlatana kadar Efes o maçı kazanır.Çeyrek finalden şüphem yok Beşiktaş maçına konsantre çıkarsak kazanırız.Efes-GS finali olcak gibi.Efes gününde olmazsa kazanırız gibi geliyor kupayı :)

Efes günüde olmazsa kazanırız lafı bence sahaya çıkan oyunculara oktay hocaya saygısızlık demektir unutmuyalım bizim yendiğimiz cska efese 30 sayı fark attı.Bence o cümleyi düzeltmen lazım.

Efes günüde olmazsa kazanırız lafı bence sahaya çıkan oyunculara oktay hocaya saygısızlık demektir unutmuyalım bizim yendiğimiz cska efese 30 sayı fark attı.Bence o cümleyi düzeltmen lazım.

Türkçe işte nereye çeksen gidiyor.Efes gününde olmazsa rahatça kazanırız.Daha doğrusu Savanovic gibi 1-2 kişi harikalar yaratmazsa diyelim o zaman :)) Efes'in kadrosu bizden daha iyi bunu kabul etmek lazım.Herkes gerçek performansını ortaya koyarsa işler zorlaşır.Bizim potansiyelimiz belli.Daha üstüne çıkamıyoruz yaptığımız muhteşem müdaafa ile CSKA'nın potansiyelini çok aşşağılara çektik ve kazandık.Haklısın değiştirmek lazım.Eğer ortaya koyacağımız oyunla Efes'in potansiyelini aşağı çekersek ki çokta zor değil kazanırız gibi geliyo kupayı diyelim :)) Efes'in gününde olmaması bizim performansımıza bağlı onu kastetmiştim kısa yazınca öyle olmuş.

Jerrels,Konya'ya götürülmemiş bu arada.

Geri