• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Forumun Özlenenleri..

Puanları 0
Çözümler 0
@Barış Şişman
Sühan Abi'nin "Bugün" topicinde Alperen için özlemini dile getirmesi sebebiyle böyle bir başlık açılmasını uygun gördüm. Uzun zamandır foruma uğramayan ve görünmeyen kişiler hakkında bilgi de verebiliriz..

Mesela uzun zamandır Alperen kayıplarda. Üniversite falan tamam ama benim bildiğim üniversitenin ilk yıllarında bu kadar kopukluk olmaz. Keza Kerem( Seçer ) de öyle, gerçi o iş için aramızda fazla olamıyor ama yazılarını özletti. İkiside bir an önce gelip, yazmaları dileğiyle. : )

Ahmed Salih abi vardı. Yazılarını tekrar görsek çok güzel olur.

Ferhat Yeşiltaş'ıda görmek isterim ben..Umarım tekrar katılır aramıza..

Cevdet Akay

Ben Arman'ı özlüyorum.. nerdedir, nasıldır??? gören bilen var mıdır??

Ben foruma bu sene tekrar geri döndüğümden beri gözlerim Emre Özdoğan'ı aramakta ama kendisi hiç yok buralarda ne yazıkki..

Ben Arman'ı özlüyorum.. nerdedir, nasıldır??? gören bilen var mıdır??

Kendisini forumda değil de aktif olmadığı sıralarda Marmara hazırlıkta görmüştüm. Arada görüşüyorduk ama kaybettim sonra. :)

Ben buralardayım ama 1-2 teknik problem yüzünden aktif olamıyorum. İşyerinde her yere girebiliyorum ama foruma giremiyorum. :) Çözemedik gittim telefon aldım valla sırf gsbasket için, alışana dek okuyorum sadece. :)

Ferhat Yeşiltaş'ıda görmek isterim ben..Umarım tekrar katılır aramıza..
Aynen, Ferhat gerçekten özletti kendisini. Farklı renklere gönül versekte en sağlam yorum yapan kişiler arasında yerini almıştı. Umarım tekrardan gelir yazar. Ayrıca Çağdaş Bayraktar kardeşimi de özledim, gerçi farklı konularda ki yazılarını Facebook üzerinden okuyorum ama forumda da kendisini görmek istiyorum. Keza Evren Yılmaz.. Evren'i de tekrardan görmek, o "muhalif" kişiliğini görmek güzel oluyordu. Bir an önce bu isimlerini zikrettiğim insanları tekrardan burada görmek dileğiyle.

Ayrıca yaz Kerem yaz, telefondan da olsa yaz.. : )

Üniversite hayatı Sühan Abi'nin de dediği gibi beni bayağı bir bozdu herhalde, daha bir duruldum; daha bir sakinleştim. :)
Şaka bir tarafa biz de takibimizi sürdürsek de basketbolla ilgilenme seviyemizin aşağılara inmesiyle birlikte yazılarımızla boşuna yer kaplamak istemeyenler arasındayız. :)

Emir Kalyoncu nerde yahu. ahis bölümünde iyi iş yapar aslında. Ne diosa bas tersine , bul parayı :)

Bu aralar Erdal Avcı'yı pek göremiyoruz, bugün andık kendisini :)

Özlettirme kendini kardeşim..

Emre Yüksel !

Emre Abi neredesin, yaşıyor musun, nefes alıyor musun ?
Son zamanlarda o kadar çilesini çektik futbol takımının, şampiyonluğu doya doya yaşadın mı ?

Bir haber ver yahu, özlettin..

Forumdaki eski arkadaşlardan pek yazan olmuyor, ben 2009 da üye oldum ki daha önceside olmak üzere bayağıdır takip ederim -genelde yazmam, okurum- hiç bu son zamanlarda ki kadar ilgisiz olmamıştı forum okuyarak mı yetiniliyor bilmiyorum ama eskiden daha güzeldi kesinlikle. bknz> eskiden buralar dutluktu. :)

Ah be bizi özleyen olmamış :(
ühüühühühüh

Ben de o kadar az giriyorum ki son zamanlarda, girmeyen kim var acaba diye düşündüm doğal olarak cevap bulamadım :)

geldim kardeşim geldim.. artık beraberiz kısmetse.

Emre Yüksel !

Emre Abi neredesin, yaşıyor musun, nefes alıyor musun ?
Son zamanlarda o kadar çilesini çektik futbol takımının, şampiyonluğu doya doya yaşadın mı ?

Bir haber ver yahu, özlettin..

Forumda büyüyenler diye ifade ettiğimiz bir kitle var, işte organizasyonlara katılan ama bu tarafa uğramayan o gençleri özledik.

Emre Yüksel & Doğan Sağlam

arca yıldırım :(

Geri