• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan'da olan menajer oyunu bizi cok kotu etkiledi. Marko'yu bile takimda tutamadik. Daralan piyasada nokta atis yapmak cok onemli hale geldi.
 
Yönetime olan tüm inancım bitti artık. Alba , Işıl , Marko sırada kim var ?
 
hala Markonun yeri dolar diyenler var allahım sen aklıma mükayet ol ne diyim dolar dolar. Pocius çıkar doldurur, Cenk falan müthiş işler yaparlar ya. Sinan 1m alsın, Furkan 1.9, Erceg 1.5a yakın alsın Cska Markoya 2 versin. Biz vermeyelim değmez çünkü, gider 500bine 5 tane adam alırız mis.

Ya da dur Hairstonı tutalım savunması falan var şutu zaten efso 600-700 versek kalır bence hem cebimizde kalır 1.5 milyon dolarımız, harca harca bitmez sonra.
 
Markoishvili'den kariyer,oyun olarak daha iyisi de bulunabilir belki de;ama istikrar adina,taraftarla sagladigi uyumu devam ettirebilme adina,takim olgusuna sagladigi katkilardan yararlanmak adina,tutulmaliydi Marko.Yerine daha iyisi de alinsa bence eger transfer bittiyse kan kaybettik.
 
Yeni sezona dair umutlarim Arroyo, Markoishvili, Erceg ve bir kac yerlimizden olusan iskelete bir kac iyi takviye yapip yine ayni basariyi tekrarlamakti.

Simdi iskeleti dagitiyoruz, Marko kesin olarak ayrilmis.

Defol git bu kulupten Ozyer.
 
Yalnız burada Özyer'den önce bir yönetime de laf etmek lazım. Özyer'in basiretsizliğinden de, beceriksizliğinden de sürekli dem vurduk ama futbolda yapılan yanlışların faturasının basketbola da vurduğu bir durumda olduğumuzu söylesek yanlış olmaz.

Marko, bu takımın Arroyo'dan sonra en önemli parçasıydı. Oyuncu yetenekleri olarak değerini geçiyorum, zira onun pozisyonunda Avrupa'da daha potansiyelli oyuncular da var. Marko'yu asıl değerli yapan yeteneklerinin yanında çok iyi bir takım oyuncusu ve savaşçı olmasaydı. Daha yetenekli veya potansiyelli adamlar bulabiliriz, ama şu kan uyumu ve bağ, zor..
 
Çok büyük bir darbe aldık Marko nun kalması lazımdı...
Marko takımla kiması tam oturmuştu çok iyi oynamaya da başlamıştı kötü olduk diyecek bişey yok...
 
Bu arada hala Murat Özyer çapsızını kovamayan yönetim de bu olanlarda sorumludur. Ünal Aysal Lütfi Arıboğan'ın torpiliyle bu olanlara göz yumuyorsa ayıp ediyor.
 
Markoyu tutamıyorsak Arroyoyu da tutmanın bir anlamı yok bence, salalım gitsin. Adama koca sezon tek omuz atan Markoydu şimdi o da olmazsa sahada yığılır kalır artık ya da dayanamaz sonunda Ercege dalar falan rezillik çıkar aman diyim.
 
Furkan'a verilen 1.3 çok canımızı yakacak
 
Dentmon - Pocius - Gelabale - Erceg - Maric.

Iyi 5. Bize fazlasi haram zaten.
 
Artık her olayda direk yönetime ve özyer'e sallamayı bırakalım marko'yu sene ortasında bonservis parası ödeyip getirende onlardı. Itoudis canını cok yakan adamı kacırmaz tabi hayırlısı olsun yolun açık olsun marko.
 
Ünal Aysal çok zeki bir adam bulmuş Murat Özyer ve Bülent Tulun gibi iki paratoneri bırakır mı :)
 
Ünal Aysal'ın eşi sayın Fani Aysal yatlarında misafir ettiği Markoishvili'yi ikna edememiş mi?!

Üzülerek görüyorum olaylara derinlemesine bakamıyoruz. 22 milyon avrolardan, Spanulis'den vs.. bahsedenler çıtayı hayali olarak yükselttiler. Şube sorumlusu ise geçen seneki bütçemizden daha düşük olacağız dedi. Kimse dinlemedi tabi. Sonuçta Murat Özyer kim, nereden haberi olsun! Ve ne oldu şimdi? Bütçeden dolayı oyuncular kaçarken hedef Murat Özyer oldu ve birileri Murat Özyer eleştirilerini göbeklerini kaşıya kaşıya keyifle izlemeye koyuldular..

Aaa pardon yazıyı yazarken unutmuşum. Başkanın eşinin özel isteği olduğu için başkan hediye edecekti Spanulis'i, olay bütçeye dahil değildi. Hatta Sofo ile de aynı koşullarda ve başkanın yatında konuşulacaktı lakin yatın kaptanı Sofo çok kilolo olduğu için yatta bulunan Spanulis'in hayatını tehlikeye atmak istemedi ve olası bir aşırı yükten batma olayını büyük bir tecrübeyle engelledi.

Sonuç 1 - Bazıları için tekke düştü kel göründü.

Sonuç 2 - Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

Sonuç 3 - Kimse hiç merak etmesin Galatasaray isimlerle değil yürek koyan oyuncularla da başarılı olacaktır. "Bütçemiz" dahilinde gerekli transferler yapılacaktır.
 
Transfer yapamıyoruz,eldekileri tutamıyoruz,sponsor yok,salon sorunumuz var.Allah sonumuzu hayır etsin.

Çok ama çok üzüldüm Marko Paşanın gidişine.Yolu açık olsun Aslan Parçasının.
 
Takım kimyasına en uygun ve sürekli savaşan adamı bile takımda tutamıyorsunuz. Gerçekten yazıklar olsun. Başka bir sey demeye gerek yok. Erceg aldığı ücreti düşününce Marko´ya verilecek 1m. kime battı acaba.
 
Markoishvili'nin gitmesi, Maciulis transferini anlamlandırdı.

Arroyo / Gordon / Ender
Pocius / Sinan / Göksenin
Maciulis / Cenk
Brown / Erceg / Kerem
Lorbek / Furkan

Bu takımın oluşacağına inanıyorum.
 
Neyse Oly Guard alınca Spanoulisi bize bırakacak sıkıntı yok :).

Markonun gidişini Maciulis hariç hissettirmeyecek adam aklıma gelmiyor.Hatırlarsanız koç ilk sezon Jamon gittikten sonra transfer stratejisini değiştirdiğini ve normalde 1-2 oyuncu alacakken takımı yeniden kurmak zorunda kaldığını söylemişti benzer bir şey olabilir yine.
 
Arkadaslar ben bir duyum aldim. Baskan anlasmayi bozup Marko'yu takimda tutmak icin bizzat kendisi ilgilenecekmis. Gorebilene tarihin en yalanci baskanlarindan Aysal.

Bayan baskette kadroyu koruyacagiz dedi. Erkek basket icin iddaali takim kuracagiz yalanlari falan. Yatsin kalksin Ergin ve Ekrem hocalara dua etsin. Hatta nefret ettigim Terim'e bile dua etsin. Cunku kor taraftar bu baskan yonetiminde sampiyon oldugumuzu saniyor. Halbuki gerekli destegi vermemesine ragmen Ekrem ve Ergin hoca sayesinde bu noktadayiz.

Neyse ya Marko gittigine gore daha iyisi gelecektir. Lebron bosta. Buyuk baskan onu getirecekmis. Benim duyumum 20 milyon butcenin disinda kendi cebinden karsilayacagi.
 
Markoishvili'nin gitmesi, Maciulis transferini anlamlandırdı.

Arroyo / Gordon / Ender
Pocius / Sinan / Göksenin
Maciulis / Cenk
Brown / Erceg / Kerem
Lorbek / Furkan

Bu takımın oluşacağına inanıyorum.

1 milyon euro buy out'lu derrick brown ve orjinal pozisyonu 4 numara dizleri bitik Erazem Lorbek..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst