• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Combo guard deyip duruyor herkes ama Vujacic ismine de karşı çıkmıyor. Bununla beraber Pocius ismi eleştiriliyor. Arkadaşlar Vujacic istediği kadar şutör olsun, savunması çok çok iyi olan Pocius'u beğenmeyip, savunması bir o kadar kötü olan Vujacic'i beğenmenizi anlayamıyorum. Hayır bir an düşünüyorum o kadar izledim canlı canlı bu adamı da savunmasının iyi olduğunu ben anlayamamışım demekki.

Micov bu kadar iyi bir oyuncuysa, CSKA onu neden takımda tutmuyor ?
Micov iyi bir şutör ama savunması iyi değil gibi geldi. Zira sert bir oyuncu olsaydı CSKA onu asla bırakmazdı. Micov'un durumunu Erceg'e benzetiyorum. Erceg'te çok iyi şut atıyor skor buluyor ancak savunma sertliği hiç yok. EL'te başarı istiyorsak savunma ve hücumu iyi olan oyuncular bulmalıyız. Bana kalırsa Micov böyle bir oyuncu değil. Hatta Mickael Gelabale bile daha çok verimli olur gibi geliyor.

Jamont’un sakatligi capraz bag sakatligi idi, emin olmadigindan soruyorum, kronik capraz bag sakatligi mumkun mu?

Kronik Çapraz Bağı diye bir şey hiç duymadım bugüne kadar :) Kendisi zaten topla çalışmalar yapıp instagram hesabından paylaşıyor.

Vujacic'e gerek yok. Sadece şut atan penetre ve savunması olmayan birine para vermek uygun degil. Micov ondan daha iyi şutördür.

Micov bu kadar iyi bir oyuncuysa, CSKA onu neden takımda tutmuyor ?
Micov iyi bir şutör ama savunması iyi değil gibi geldi. Zira sert bir oyuncu olsaydı CSKA onu asla bırakmazdı. Micov'un durumunu Erceg'e benzetiyorum. Erceg'te çok iyi şut atıyor skor buluyor ancak savunma sertliği hiç yok. EL'te başarı istiyorsak savunma ve hücumu iyi olan oyuncular bulmalıyız. Bana kalırsa Micov böyle bir oyuncu değil. Hatta Mickael Gelabale bile daha çok verimli olur gibi geliyor.

Kendisi açıklamıştı ayrılacağını. İtoudis'te tercihini Weems'i daha iyi yedekleyebilecek tanıdıgı birisini alarak yaptı. Marko oraya as oyuncu olarak gitmiyor. CSKA'nın yaptıgı bir tercih sonuçta. Micov'un savunması iyidir. Ercegle falan kıyaslanamaz bile. Erceg gölge savunması yapıyor resmen.

Lofton Mersin'de fb maçında 20/13, Ted maçında 22/17 üçlük atmış, bu yılda neredeyse bizi eliyordu malumunuz, sakatlık yaşamasaydı çok farklı yerde olurdu eminim, keşke alsak...

Vujacic'i alacagıma Lofton'ı alırım. İkisi'de çogu konuda benzer yapıdalar. Lofton şut konusunda istikrarlıdır. Aşırı derecede üç sayı kullanmasına ragmen yüzdesi %40'nın altına inmez. El üstü şut kullandıgı zaman adamın yüzdesi artıyor. (Boş şutta daha istikrarsız) Kritik anlarda çok işimize yarar. Son periyotta akıp gider. 500 bine gelir.

Lampe-Furkan-Kerem üçlüsü pivot bölgesini idare eder. Erceg ve İngles 4 numra Micov ve Cenk 3 numaralarımız olsun.

Jamont Gordon kesinlikle ve kesinlikle sakatlığı riske edilebilecek kalitede bir oyuncu dur. Bence bu riske girmeliyiz

JG | ask.fm/moneyjg44 böyle bir yere rastladım gerçek mi bilmiyorum.Türkiye'de kalacak mısın sorusuna muhtemelen hayır diyor

Arkadaslar biraz komik bir dusunce olabilir AMA Chris Lofton instagram hesabinda aslan resmi paylasmis. Malum bjk ile anlasamadi. Hani bize gelebilir mi acaba?

Son yıllarda takıma gelen ve iyi performans gösteren en iyi oyuncular:Hawkins,Arroyo,Marko,Jamont,Ndong...Her yıl birini kaybettik seneye de Arroyo gider.Jamont'un kalmasını isterim

Gordon'un gerçek hesabıysa bu, yanlış değerlendirilmiş. Türkiye'de kalacak mısın sorusuna "muhtemelen hayır" diye cevap vermiş. Bu taraftarlardan ayrılacak mısın sorusuna "hayır" diye cevap vermiş. Bizimle kalma gitme diyenlere ise "bunu yönetime söyleyin, beni geri istemiyolar" demiş. Yani hesap gerçekse Gordon kalmak istiyor ama biz kesin olarak vazgeçmişiz.

Vujacic, disiplinsiz olduğu için kadro dışı bırakılmıştı. Bizde de aynı sorunu yaşarsa tüm sezon bunun sıkıntısını çekeriz bence. Micov'a gelirsek, hala Micov iyi oyuncuysa CSKA neden bıraktı deniyor. Bu düz mantıkla bi yere varamayız. Karşı mantık kurarsak Real Madrid ve Oly bu adamı istiyor. Kötü adam olsa onlar niye istesin? Aynı mantık. Micov zaten kendisi ayrılmak istiyordu. Itoudis de kendisine sorun çıkaran ve tanıyıp beğendiği Marko'yu o pozisyonda istedi. Micov'un savunması asla Erceg gibi değildir ki Erceg'de savunma yok. Marko'dan bi seviye alt olduğu doğru savunma olarak ama yine de yeterince iyi savunma yapar. Hücum ribaundu çeker, asist yapar, penetre yapar. İyi şut atar. Etkili fake atar. Takıma uyum sağlarsa tam bir takım oyuncusu olur.

Micov'un savunması Erceg'e benzetildi ya :)

Gordon riski alınmalı ne olursa olsun.Sadece Avrupa maçlarında oynasın ilk başta . Baktık adam dikiş tutturdu o zaman lig lisansı da çıkarılsın

Siz de göreceksiniz diye bir durum yok. Cantu'dan beri izliyorum, savunması çok iyi, savaşçı bir oyuncu. Fiziğini çok iyi kullanıyor. Yok iyi olsa Cska bırakmazdı diye derseniz, yanlış mantık kurmuş olursunuz.

Tamam Lofton canımızı çok yaktı ama Eurolig seviyesinde olduğunu düşünmüyorum. Vujacic e gelirsek eğer Efes' e geldiği sezonki gibiyse hala formu hiç bilmiyorum su anda ne yapıyor, alinabilir bence.

Ki Ergin Ataman faktörü de var oyuncular üzerinde.

2010-2011 sezonu Micov'lu Cantu, Hawkins'li Milano ile karşılaşıyor. Bir ara koç, Micov'a çok kızıyor
Serie A 2010/11: Bennet Cantù vs. Armani Jeans Milano - YouTube

4 sene geçti, bu adam üzerine çok şey koydu. 2010'da Markoishvili bugünkü Marko gibi değildi. Veya herhangi bir oyuncu. Oyuncular gelişir, tecrübelenir. 4 sene önceki maç değil, geçen seneki maçlarını izle derim.

Micov'un savunması zayıf. Erceg'ten farkı yok gelirse sizlerde göreceksiniz

CSKA'da izledik bu adamı. Uzaydan gelmiyor ya bu adam!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri