• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Çok iyi ama söyleyemem .s.s'' Bu yazdığınızın kime ne yararı var? Hayır 16 yaşında çocuk da değilsiniz. Yabancıların güzel bir sözü var bu durum için ama yanlış anlarsınız diye yazmıyorum.

Madem biliyorsunuz ama kimseye söyleyemiyorsunuz, e o zaman hiç bahsetmeyin bile. .

Dorsey Nbalik adam zaten, avrupa basketbolu ters bu tip oyunculara.

Buldum tamam. Paul Davis

Joey Dorsey - Rockets.

Bekçi pivot ise; Javtokas ya da Mejri

Bitirici pivot ise; Lampe ya da Batista

Dorsey 20 maç göremez orda belki kendini sevdirirse havlu kontenjanından faydalanır

Kevin Seraphin ???

Joey Dorsey yalan oldu, Fran Vazquez haberi de düştü şimdi, Malaga ile sözleşme yenilemiş

Slaughter tarzı güçlü , hırslı, blook tehdidi uyandıran bir oyuncu alabilmemiz için biraz daha hızlı olmamız gerekli

Benim şifre verdigimi nereden çıkardiniz siz?

Iyi bir isim gelecek. Nokta.

Hayır heyecanlanak, krize girecek ne var anlamadım. LeBron gelmiyor sonuçta. Hayır Zaza falan da gelmiyor. Ki zaten bana heyecan vermedi de dedim.

Ayrıca bazilari gibi anlaşma saglanmamis bir oyuncunun ismini vermek ne kadar doğru bilmiyorum. Tanju ile ayni isimden mi bahsediyoruz onu bile bilmiyorum. Tanju zaten gerekli görürse duyduğu ismi yazar. Ben sadece kulak misafiri olduğum bir ismi buraya yazmam. Hayır Zaza geliyor Spanoulis geliyor da yazmadım ne bu agresiflik?

Ben de en iyisi tribimi atayım. Özentilik olsun.11000 mesaj sahibi biri olarak yazmıyorum bir daha buraya :)

Mejri olsa keşke Pivot veya bir bomba patlatsak Kaunu alsak underted abilerden gitmek iyidir

Salah Mejri ve Esteban Batista'dan hangisi gelirse gelsin,şu piyasada iyi eklemeler olacaktır.

Geçmiş sayfalara biraz göz attım da Nolan Smith transferi ciddi ciddi konuşuluyor sanırım ve çoğu arkadaş destekler nitelikte görüşler belirtmiş.

Her görüşe saygımız sonsuz ancak bu adamın geçen sene 3-4 maçını TV'den canlı olarak izleme imkanım olmuştu

Kesinlikle EL kaldırabilecek nitelikte bir oyuncu olduğunu, olabileceğini sanmıyorum. Fizik olarak yetersiz bunu da hızıyla örtmeye çalışıyor, şutörlüğü çok sorgulanır ülkemize gelirse. Dış atışları geçtim , çembere yakın mesafe atışlarında bile bariz sorunlar yaşıyordu. Oyun kurucu özelliklerine gelirsek, Avrupa piyasasında bundan daha iyilerini bulamıyorsa diyecek sözüm yok. Umarım bu transfer haberi boş çıkar da sezon boyunca saç baş yolmaktan kurtulmuş oluruz.

Onu bunu boşverin de bu hafta artık bütçe işinin sonuçlanıp imzaların atılmaya başlanması lazım yoksa bu oyuncular bizim keyfimizi bekleyecek değil.

Samuels gelse hem çok iyi bir post up oyunu vardır hemde normal üstü bir şutu.hem rakiplerin yardım getirmeside zor olacak malum çok çok iyi şutörlerimiz var.Umarım o isim Samuels'tir.

Eski sayfaları açmak gibi olmasın ama Jamont Gordon sağlıklı olsa? Ne Jamon ne Nolan Smith ne de farklı biri için kafa yorulur.

Bugün ask.fm'de cevap verdiği iki soru dikkatimi çekti.Fit olup olmadığı ve el seviyesi için sağlık durumun nasıl sorusuna 'İzle ve gör' bu sene için ne kadar ne kadar miktar istediği sorusuna ise 'Yeterli miktarda' cevabını vermiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri