Yabancı Dizi Önerisi

Bence büyük cesaretle baş karakterlerin kadın olduğu Rizzoli&İsles dizisini tavsiye ederim.
Crossbones belki de Black Sailes'in üstüne gelince bende tat vermedi -ki Black Sails'de de pek iş yok.

Bazen Monk'a bakıyorum çünkü türün son örneğiydi. Öyle ince ince delillerle değil Colombo gibi zeka ile işi çözüyordu.

Ve kim eski havası olmasa da 24.
 
11/22/63, Stephen King'in romanından uyarlanan yeni dizi. İlk bölümü yeni yayınlandı; az önce izledim ve paylaşmak istedim.

Jake(James Franco) adlı lise öğretmeni, geçmişe gidip John F. Kenndy suikastını durdurmaya çalışıyor. Şu an 1960'ta, suikast ise 1963'te olmuş. İlk bölüm, girişi, işleyişi ve konusu ilgimi çekti. Vakti olanlara öneririm.
 
Black Sails ilk sezonunun başında düşük olarak başladı ama fena açıldı. 2. sezonun sonunda da şaha kalktı resmen. Şu an 3. sezonda ; kaçırmadan yakalayın derim :)
 
Spartacus izlediğim en etkileyici dizi, özellikle final sahnesi ve Crixus'un ölümünden baya etkilemiştim, Spartacus, Crixus ve Gannicus efsane Gladyatör performansları, köle isyanı ve özgürlük, herkese tavsiye ederim...
 
Vallahi fantastik seviyorsan heroes iyi dizi. Komedi için the bing bang theory benim bir numaramdı ama çok uzun sıkıldım artık :) spartacüs de efsane şuanda got(game of thrones) var, zaten sanırım onu herkes izliyor.
 
Fringe izleyen ve öneren var mi?

Henüz 4 yabancı dizi izlemiş birine önerir misiniz? Prison break, house, greys anatomy, the following

İlk sezonu izlemiştim, beni pek sarmadı.
Blindspot ve following in 4-5 er bölümünü izledim, güzel gibiydi. Yaz dönemi 7-8 hafta tek olacağım, eğer tüm serileri indirebilirsem önce followings, sonrada blindspot u izlemeyi planlıyorum.

Mr. Robot da ilgi çekiciydi, sanırım ilk sezon 10 bölümdü, 5-6 yanesini izleyebildim. Vakit kalırsa o da sırada.

Game of throne dan bahsetmeye bile gerek yok zaten.

How i met your mother da klasik, ilk 4 sezonundan sonrasını düzenli seyredemesemde parça parça seyrettiğim için listeye son sıradan alıyorum.
 
Birde oz vardı, bu eski dizileri nasıl bulabiliriz acaba.

Bi' dizimag değil ama dizibox.com ve dizilab.com'da hemen hemen tüm eski, yeni diziler var... Ayrıca torrent kullanarak bu dizileri indirebilirsiniz. "BS Player" adlı bir video, müzik oynatıcı var, indirip diziyi açınca altyazısını otomatik buluyor.

Yayında olan takip ettiğim dizileri yazmıştım. Eskiden takip ettiğim, sonlanan dizilerden The Sopranos, Dexter, Prison Break, Band of Brothers, Breaking Bad, Spartacus, My Name is Earl, Married with Children'ı öneririm.
 
80'li yıllarda geçen, çocuk oyuncuları çok başarılı bir performans gösteren, gizem ve gerilim türündeki 2016 yapımı Stranger Things 'i şiddetle tavsiye ederim.
 
Narcos efsane diziler arasında yer aldı. Pablo Escobar'ın oğluna göre bolca yanlışı olsa da konusu, işleyişi, oyunculukları ile çok başarılı bir dizi. Herkesin izlemesi lazım.

Discovery'nin yaptığı mini belgesel-dizi Harley and the Davidsons güzel dizi. 3 bölümü var. Vakti olana, motor sevene öneririm.
 

Üst