• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ataman İsmail Şenol üzerinden mesaj mı veriyor acaba artık zaman istemek bile hayır anlamına geliyor benim gözümde ya gel ya da güle güle

Bu arada Atamanın gayrıresmi basın sözcüsü pg alınmadan transfer yapılmayacak dediğine göre transferlerin gecikmesinin nedeni mali ya da idari olmaktan çok teknik yönetim tumumu ile ilgili ha bu tutumun sonu iyi olur kötü olur onu bilmiyorum eleştiri değil sadece tespit diyeyim de başıma birşey gelmesin

İsmail şenol'un ataman ile arası gayet iyidir. Ondan almıştır haberi direkt. Söylediğinden benim anladığım oyun kurucunun özelliklerine göre takım kurulacak. Ha derseniz ki piyasada etkin bir pg kaldımı yok gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada Jeterın tepkısı üzerine Şenolun yazdığına bakarsak bu adam bize yine kesin bir hayır dememiş Ataman İsmail şenol üzerinden senin tutumun şu saatten sonra hayır anlamı taşıyor ben de diğer alternatiflere bakıyorum mesajı veriyor

Hoca Arroyo gibi bir saha içi lideri arıyor ama o iş baya bi zor. Arroyo gibisini avrupada en iyi takımlar bile bulamıyor şimdi çok büyük şanstı bizim için. Önemli savunma defosu nedeniyle en üst seviye takımların istemediği ama bir alt seviye takımlar için şahane bir silahtı şimdi böylesini zor bulursun. Bakalım Arroyo yokken durum ne olacak kolay değil 5-6 m dolarlık bütçeyle başar yakalamak çok zor karşıyakanın yaptığı şey her sene olmaz ki onlar hakem desteği olmasa gene olamazlardı . (bizde hakem desteği olmayacağı gerçeğini de düşünürsek ) başarı bize çok uzak duruyor.

Hoca jeter isminde baya ısrarcıydı demekki merak ettiğim konu en az jeter kadar rahatlıkla katkı verecek bir çok isim var piyasada niye bu jeter olmassa olmaz havası. Misal Darius Washington. Kendisinin jeter den eksik bir yanını söyleyebilecek olanınız var mı?

Bazen Ergin hocanın bazı oyunculara kafayı taktığını bu yüzden burnunun dibindeki en az istediği oyuncu kadar katkı verebilecek oyuncuları görmezden geldiğini düşünüyorum

Jeter'in keyfini bekleyecek halimiz yok piyasa daraliyor iyice. Valla ciddi endiselenmeye basladim ben.

Demarcus Nelson - Khalif Wyatt - Micov - Alexander - Christmas - Lasme yapip kos-kosa donelim en kotu.

Jeter iyi oyuncu mesela ama darius washingtondan iyi oldugunu kesinlikle dusunmuyorum.D wash cok net bir kuvvetli delici.Orta mesafeside cok iyi savunmasida fena degil.Ayni zamanda 3luklerdede kariyerinde belirli bir istikrari olan oyuncu.Alsinlar guarda 300bin dolara falan gelir bencede super olur.

Bende cidden Darius Washington'a sıcak bakmaya başladım. Şampiyonluktan başarıdan ümidi kestim zaten. Sorun yaşamadan seneyi bitirecek arada keyifli maçlar sunacak takım kuralım yeter.

Son yıllarda hep dediğim gbi ergin Ataman tabi ki çok iyi koç ama Ataman'ı bir de arroyosuz görmek lazım o yüzden de bu sezon benim için bir Gösterge olacak.

Ayrıca birkaç gün önceye istinaden bence kimse eleştirilmez değildir herkes eleştirilebilir Koç'u severiz sevmeyiz ama konsantrasyonunu kaybettiği ve bazen fazlaca tribünlere oynadığı bir gerçek maalesef.o Yüzden de bu sezon bütçenin alışmadığı ve sahada yüzde yüzünü veren kırılgan olmayan bir takım ve sık konsantrasyon kaybı yaşamayan bir Ataman görmek dileğiyle..

Guard konusuna gelince Avrupa piyasasında bizim alabileceğimiz skalada pek fark yaratabilecek bir guard kaldığını düşünmüyorum.en son jeter kalmıştı ama biz o treni de kaçırdık.renfroe'yu bayern kapmadan önce düşünebilmek bence önemli bir iş olurdu tabi onun için de Planlı bir yapı gerekiyor o da biz de yok.demarcus zaten saf pg değil Marcus Williams'da mental olarak Zayıf bir oyuncu bence baskıyı kaldıramayıp saçmaladığı anlar çok oluyor ama tabi bir potansiyel.o Yüzden de NBA nbdl piyasasına yönelmek bizim açımızdan daha iyi olabilir.

Galatasaray basketbol şubesini bir Galatasaray'lı iş adamına versinler,örneğin 3 yıllığına şubeye hem sponsor olsun hem her türlü giderinden sorumlu olsun.Bir bakıma şubenin hayrı için şubeyi zengin bir Galatasaray'lı 3-4 yıllığına kiralasın,üstüne spor salonu yapsın yoksa çile çekmeye devam ederiz.Cem Uzan'a ver şubeyi 3-4 yıllığına hem başkanlık hayali var,basket şubesine yaptıklarıyla başkanlık sınavınıda vermiş olur.

Tyrese rice herhangi bir takımla imzaladı mı bilen var mı

Darius Washington, piyasada gezen bütün guardlardan daha iyi oyuncu. Renfoe falan bunlar nerdeyse gündemimizde bile yokken neden almadık demek sağlıklı bir eleştiri değil bence ki Renfoe de abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil.

Washington - Haws - Wyatt - Micov - JJ Johnson - Sofo - Famous. En azından renkli bir sezon izletir bize.

Cem beyin sık sık ismini zikrettigi Jordan Tayloru Alba aliyormus malum Avrupa basketbolunun en kurumsal kluplerinden biri forumun scout ekibinin kalibresini gösteren bir haber DJ kenedy nereye gidecek bakalım

Teşekkürler Kutay Bey...Biz alsaydık çok güzel olurdu..Önümüzdeki seneden itibaren herkesin dikkatini çekeceğini düşünüyorum...O zamanda fiyatını katlar almak mümkün olur mu bilmiyorum...
Avrupa'da çok kaliteli Amerikalılar var..Hemde Amerika'dan almaktan çok daha az risk içeriyorlar..İtalya, İsrail, Fransa ligleri yakından takip edilmeli...

Galatasaray basket şubesi fakir bir ailede doğru düzgün yetişemeyen,beslenemeyen bir çocuk gibi aile bazen çocuğun iyiliği için onu daha iyi yetiştirebilecek başka bir aileye çocuğu belli bir süreliğine verebilir

Net katiliyorum furkancigim.1.ligde kaldigimiz sene aşmiş bir performans sergilemisti.Ve eurocupta ortaligi darma duman etmisti adeta.Bu sezonda eurocupta izleyebildigim kadariyla gerek istatistik olarak gerekse oyun olarak gayet iyiydi.Ve sut/pas yuzdesini iyide ayarliyor.M.williams sut sokana kadar bu taraftar cildirir.Dengesiz adam,penetreleride zayif sutuda.

Darius Washington, piyasada gezen bütün guardlardan daha iyi oyuncu. Renfoe falan bunlar nerdeyse gündemimizde bile yokken neden almadık demek sağlıklı bir eleştiri değil bence ki Renfoe de abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil.
Bizim basketbol otoritesi konuşmuş yine.kardeşim herkes kendi yorumunu yapıyor sataşma yapma.ben iyi oyuncu olduğunu düşünürüm sen değil bekleme yapma.
Ayrıca renfroe'nun hiç Gündeme gelip gelmediğini nerden biliyorsun şubeye transfer listesini sen mi veriyorsun:) renfroe Gündeme gelmedi çünkü onu alabilecek kadar Planlı bir kulüp değiliz daha sezon bitmeden bayern onunla imzalamıştı:)
Benim gibi kimseyle tartışmayan adamı bile bu hale getirdin biraz frene bas Genç adam:)

Darius'a gelince iyi oyuncu ama ne renfroe ile ne de jeterle kıyaslanabilecek kapasitede değil,ki sen tersini de düşünüyor olabilirsin ama zaman gösterir gerçekleri

Bizim basketbol otoritesi konuşmuş yine.kardeşim herkes kendi yorumunu yapıyor sataşma yapma.ben iyi oyuncu olduğunu düşünürüm sen değil bekleme yapma.
Ayrıca renfroe'nun hiç Gündeme gelip gelmediğini nerden biliyorsun şubeye transfer listesini sen mi veriyorsun:) renfroe Gündeme gelmedi çünkü onu alabilecek kadar Planlı bir kulüp değiliz daha sezon bitmeden bayern onunla imzalamıştı:)
Benim gibi kimseyle tartışmayan adamı bile bu hale getirdin biraz frene bas Genç adam:)

Darius'a gelince iyi oyuncu ama ne renfroe ile ne de jeterle kıyaslanabilecek kapasitede değil,ki sen tersini de düşünüyor olabilirsin ama zaman gösterir gerçekleri

Yahu siz niye kendinize gelen/gelmeyen her yoruma karşı "saldırı" anlamında bakıyorsunuz? Ben sadece görüşümü söylüyorum. Genel bir Renfoe ismi geçiyor. Buna istinaden söyledim. Ne senin kim olduğunu bilirim ne yorumuna takarım.

Basketbol otoritesi miyim bilmem de iyi bildiğimi söylerler. Ayrıca az çok gündemde kim var biliyorum sen sıkma canını :)

Renfoe iyi bir oyuncu değil dedim, sen iyi oyuncu diyorsun. Sataşma bunun neresinde? Sen kimsin ki sana sataşayım? Tanışıklığımız var mı?

Yahu kaç yaşında insanlarsınız. Ne diyim ben daha ya.

Hasheem Thabeet ismini yazanlar kendisini izleyerek mi öneriyor? İkinci sıradan draft edildiğine bakmayın, kendisi NBA tarihinin en facia draft tercihlerinden biri olarak gösterilir. Darko Milicic bile kendisinin yanında Vlade Divac gibi kalır. Marjanovic ile kıyaslayanlar olmuş, boyu hariç hiçbir şeyi benzemiyor. Hücumu bu kadar kötü bir pivot görmedim ben NBA'de. Boş kaldığında smaç yapmaktan başka yapabildiği birşey yok. Savunması falan kurtarsa barı diyeceğim, o da amiyane tabirle "kütük" olmaktan öteye gidemiyor. Mutombo'ya benzetilip ikinci sıradan draft edilmesinin ve uzun boyunun ekmeğini yiyor Thabeet, yoksa üst düzey liglerde hedefi olan hiçbir takımda oynayamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri