• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brose Zisis'i istiyormuş Melli'yi de bitirmek üzerelermiş.
Keyifli bir takım oluyorlar Carlon Brown da iyileşse oldukça sağlam bir guard rotasyonu olacak. Mbakwe'nin yerine kimi alacaklar merak ediyorum. Josh Duncan'da eski takımına dönmüş İsrail'e.

Vallahi D.Washington'u beğenirim ama bence artık bizim için bir kaç gömlek aşağıda bir oyuncu. Ben de Marcus Williams'ı çok istemiyordum ama şu an tek şansımız onu almak. Eğer Ergin Hoca Gordon'a yaptığı gibi o bireysel oyununu oyun düzeni içinde oynatabilirse faydalı olacaktır. Bence Marcus Williams'ın sadece biraz törpülenmeye ihtiyacı var.

Ergin hoca gidip renfroeya falan 1milyon euro para vermez.Emin olunki Ergin hocada onu görmüştür ve transferlerede ergin hoca bakar zaten.Kulüp bütçeyi verir kadroyu Ergin hoca kurar.Ki bunun yaninda renfroe euroleaguede iyi bir sezon geçirmesine rağmen avrupa kupalarında oynadığı ilk sezondu bu.Yani daha büyük takımlarda veya onun skoruna daha fazla ihtiyaç duyulacağı takımlarda ne vereceği şüpheli.Yine kariyerindede inanılmaz veya süper denilecek sezonları yok.Laboralde tutturamamış ve bambergdede iyi değilmiş(bu iki takım diğer oynadıklarına göre daha iyi takımlar).Darius'a gelince.Bu taraftarda hala onu çok sevenler var ve türkiyede oynadığı 3 sezondada süper başarılıydı.Unutmamak lazımki oyuncunun iyiliği değil oyuncun takıma uyumu önemlidir.

İlla Avrupa piyasasından almak zorunda değiliz arkadaşlar. Ayrıca geçen sene isimlerin çok beğenildi bi kadro oldu kağıt üstünde ama saha da o takım tutmadı. Ayrıca Jeter bulunmaz hint kumaşı değil ancak Ergin hoca sanıyorum onda liderlik vasfı görüyor bu yüzden onu istiyor anladığım kadarı ile. Misal Ukrayna Jeter önderliğinde çok iyi iş yaptı, Limoges'te de öyle.
Avrupa piyasasının şu anki durumu yönetimin dediği gibi yüksek. Bence biraz D-League'e bakalım gerçekten iyi oyuncular var. Hepsi ordan gelsin demiyorum ancak ordan da gelsin 2-3 oyuncu. Marcus Williams, Darius Washington aradığımız isimler değil kesinlikle. Takıma liderlik edecek oyuncuyu bulup onun üstüne kuracak. Ben Ergin hoca'ya açıkcası güveniyorum, biraz rahatlayın.

Şu ortamda Marcus Williams getirilebiliyorsa öpüp başa koymak lâzım. Tam da Ataman'lık oyuncu zaten. Şutör aranıyorsa da çok ötelere gitmeye gerek yok bence, Sasha Vujacic gayet iyi durumdaydı İBB formasıyla. Geçen sezon ortalamalarını çok yukarı çekti TBL'de. Bu kalitedeki bir oyuncuyu, şuan olduğundan daha ucuza almak pek mümkün değil. Tutarsa fark yaratır.

D-Was çok çok iyi bir hücüm silahı patlayıcı,delici,hem çok kuvvetli olduğu hem üst vucut yarısı kalın olduğu için çok iyi bir bitirici,aslında oldukça iyi de bir şutor de (evet üçlük yüzdesi kimi zaman oldukça düşük olabiliyor ama bu daha çok şut seçimleri ile ilgili) ayrıca oldukça düzgün karaktere de sahip bir sporcu

Ama işte saha içi lider olma ,tempoyı ayarlama,özellikle kritik anlarda tercih yapma konularında zayıf ayrıca winner bir oyuncu da değil.

300binlere falan gelmese de maliyeti yine de uygun olur bence de Sonuç olarak artıları ve eksileri düşününce gelirse sevinirim Marcus Williamsa da Justin Dentmona da twrcih ederim maliyeti de hesaba katarsak .Kısa boylu bir guard da değil kalınkık ve gücü de hesaba katarsak 2 numara sa savunabilir belki hücümu daha kısıtlı ama tempoyı ayarlamakda daha becerıklı bir guardla birlikte de alınabilir Bazen Sinanın yanında bazen yanyana oynarlar .

Yalnız 2 seçenek var deniyor biri Dwas değildir sanırım

Hagi sonrası sendromuna benzer bir Arroyo sendromu yaşamayalım...Aynı şeyler beklenirse kim gelirse gelsin, zor günler yaşar bu beklentilerle..NBA'de 12 sezon tutunabilmiş bir oyuncunun arkasında aynı pozisyona gelmek kolay değil...Oyunu, mutlaka 1 numaradan kurmak gibi bir gereklilik yok..Bir numarada savunması iyi, topu hücuma kolay taşıyabilen orta karar oyuncularla da çok başarılı olmuş takımlar var...Oyunu 2,3 ve hatta 4 numaralardan forse eden çokça takım mevcut...Hatta, klasik anlamda bir numaralar pek piyasada kalmadı...Basketbol değişiyor, alışkanlıklarımızı da değiştirmekte yarar var...

Hagi sonrası sendromuna benzer bir Arroyo sendromu yaşamayalım...Aynı şeyler beklenirse kim gelirse gelsin, zor günler yaşar bu beklentilerle..NBA'de 12 sezon tutunabilmiş bir oyuncunun arkasında aynı pozisyona gelmek kolay değil...Oyunu, mutlaka 1 numaradan kurmak gibi bir gereklilik yok..Bir numarada savunması iyi, topu hücuma kolay taşıyabilen orta karar oyuncularla da çok başarılı olmuş takımlar var...Oyunu 2,3 ve hatta 4 numaralardan forse eden çokça takım mevcut...Hatta, klasik anlamda bir numaralar pek piyasada kalmadı...Basketbol değişiyor, alışkanlıklarımızı da değiştirmekte yarar var...

Doğru ama Ataman böyle düşünmüyor sanki ..Günlerdir Jeter diye tutturduk o olmadı topu topu iki aday varmış.Öteki transferler de buna bağlıymış vs denince pek değişmeyecekmiş gibi gözüküyor

Eyup Yildiz Demarcus Nelson ve Marcus Williams diyor alternatifler icin. Marcus Williams Ergin hocanin elinde Malaga gunlerine doner gibime geliyor.

Nelson Kızılyıldız sezonunda pg mi oynadı ?

Thabeet nasıl boş kalınca smaç yapmaktan başka is yapmiyorsa vujacic de boş 3 luk ten başka bir iş yapmıyor artık. Bize çok yavaş kalır. Nelson Williams arasında ben Nelson isterim ama benim istemem birşeyi değiştirmez tabi =)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru ama Ataman böyle düşünmüyor sanki ..Günlerdir Jeter diye tutturduk o olmadı topu topu iki aday varmış.Öteki transferler de buna bağlıymış vs denince pek değişmeyecekmiş gibi gözüküyor

Koç, kaliteli bir numaraları çok seviyor haklısınız..Ama alınamıyorsa da olmadık bir adam üzerine oyun kuracağını sanmıyorum..Bence, PG belli olana kadar transferi durdurması da buna işaret ve olumlu buluyorum..Sonuçta düz bir PG alırsa, bütçeyi ve yaratıcı özellikleri başka bölgelere kaydıracaktır belki...

Marcus Williams öyle gömülecek bi oyuncu degil bazı tercih hataları yapsa da hiç yabana atılmayacak yetenekleri var zaten tam Ergin hocalık bi oyun kurucu asist ve Sayı potansiyeli yüksek bi nevi bazen karar almada sıkıntı yaşayan Arroyo onu da Aşıp winner kimliğe bürünebilir bizde.Şu durumda gelse sevinirim çünkü oyuncu grubu az özellikle pg bölgesinde Demarcus Nelson gibi bi şut özürlü Çakma oyun kuruculardansa Williams tercih sebebi en azından oyun düzenimiz olur koş koş yapmıcaksak.

M.Williams(Rowland-)Mehmet Yağmur?-Şafak
Sinan-Curry(Janning-Blums-Vujacic)-Göksenin
Micov-Hopson(Manny Harris)
Caleb Green(Warrick-Jj Johnson)-Ersin-Ege
Holman(Sean Williams-Alex Stepheson)-Semih-Izzet

keşke Semih Erdeni alabilsek elimiz çok rahatlar potansiyel olarak Avrupa'da en iyi pivot olarak ilk 3e girer rahat sadece potansiyel tabi ama Ergin hoca güvence kaynağımız burda Semih olmazsa en kötü Duşan gelsin.İkisi de olmazsa 3e Serhat alınsın bi yabancı pivot daha alalım 7.yabancıyı hemen kullanmamalıyız dogru olanda bu.

Arkadaş taraftar grubu dediğin siyasetten talimat alarak hareket etmez. Tek derdi armadır. Ultraslandan "bence" bir şey beklemeyin onlar bu yıl için istediklerini aldılar, tepki işlerine giremezler :) Bu arada tek taraftar grubumuz yok..

Girmiyorlar zaten bu yılki harçlıklarını sağlam almışlar demekki ;) Ü.Aysal zamanında onun hatalarını haklı olarak eleştiren uA bu yönetim zamanında sus pus oldular ve düşüncelerimizi bu suskunluklarıyla teyit ediyorlar sadece uA değil Hayri Kozak'ta öyle,nasıl bir çarpık anlayıs ve

biat etmekse bu resmen kulübün içini oyuyorlar.

Maliyet faktörü de önemli Williams ne kadar istedi ise Milano ile anlaşamadılar

D-Was sağlam oyuncudur da transfersizlikten Jerry Johnson'a kadar gideriz artık forumda :(

Bizim basketbol otoritesi konuşmuş yine.kardeşim herkes kendi yorumunu yapıyor sataşma yapma.ben iyi oyuncu olduğunu düşünürüm sen değil bekleme yapma.
Ayrıca renfroe'nun hiç Gündeme gelip gelmediğini nerden biliyorsun şubeye transfer listesini sen mi veriyorsun:) renfroe Gündeme gelmedi çünkü onu alabilecek kadar Planlı bir kulüp değiliz daha sezon bitmeden bayern onunla imzalamıştı:)
Benim gibi kimseyle tartışmayan adamı bile bu hale getirdin biraz frene bas Genç adam:)

Darius'a gelince iyi oyuncu ama ne renfroe ile ne de jeterle kıyaslanabilecek kapasitede değil,ki sen tersini de düşünüyor olabilirsin ama zaman gösterir gerçekleri

Can Akan kardeşim harbiden normal bir cevabı bile kendine sataşma olarak algılıyorsun ve sonra tartışma çıkıyor,Furkan'ın kimseye kasıtlı olarak sataştığını ve polemik amaçlı cevap verdiğini görmedim ne yapmaya çalışıyorsun çok emin değilim ama sende iyi yapmıyorsun kardeşim :)

olmayan sataşmayı vede polemiği varmış gibi çıkarmaya çalışma ve forumun huzuruda bozulmasın (y) Cümlemizin Kadir gecesi mübarek olsun <3

Tabi Nelsonun şutu sorun ama Williamsın da pek istikrarlı değil Jeter yay gerisinden epey yüzdeli sokuyordu sg Sinanken pgnın şutör olması önemli

Can Akan kardeşim harbiden normal bir cevabı bile kendine sataşma olarak algılıyorsun ve sonra tartışma çıkıyor,Furkan'ın kimseye kasıtlı olarak sataştığını ve polemik amaçlı cevap verdiğini görmedim ne yapmaya çalışıyorsun çok emin değilim ama sende iyi yapmıyorsun kardeşim :)

olmayan sataşmayı vede polemiği varmış gibi çıkarmaya çalışma ve forumun huzuruda bozulmasın (y) Cümlemizin Kadir gecesi mübarek olsun <3
Yapıcı tavrın ve Eleştirilerin için teşekkür ederim kardeşim ama beni tanıyanlar da bilir ki kimseyle durduk yere böyle bir polemiğe girmem.tabi ki herkes her konuda görüşünü dile getirecek ama bunun üslubunun biraz daha özenli olması taraftarıyım.
Neyse konu uzamasın ben de herkesin kandilini kutlarım,iyi geceler herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri