2020-2021 Türkiye Süper Ligi

Fener Perotti’yi getiriyor sanırım. Son 3 sezonda yaptıkları 50 transfer arasından tek ciddi düşündüğüm aklı başında, kaliteli bir isim. Ali Koç geldiğinden beri çar çöpleri doldurup milyonlar harcadılar ve netice olarak da ligde komik durumlara ve tarihi başarısızlıklara düştüler. Bakalım Perotti ne durumda. Millet sakat falan diyor yaşlı diyen var ama göreceğiz.
 
Sakat gerçekten de.
Bu sene de sakatlık ile başladı sezona.
Sakatlık yaşamazsa lige damga vurur.
Yalnız Fenerbahçe bu sene de şampiyon olamazsa ekonomik olarak çok daha kötü duruma düşecektir.
Nihat Abi'leri bu yüzden şampiyonlukları için bir şekilde yardımcı olacaktır.
 
Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak bitiren Başakşehir...
4 maçta, DÖRT maçta, henüz gol atamadı. Evet 1 aydır gol atamadılar. İlginç işler oluyor 😄
 
Karagümrüklü oyuncu futbolun gereği olarak o pozisyonda boşta olan arkadaşına pası atsa, arkadaşı boş kaleye topu yuvarlayacak, kaçan penaltı yerine 2-2 olacak ve şu an bambaşka şeyler konuşulacaktı karşı yakada. Samatta da boş kaleye iki gol attı. Futbol böyle hassas denge üzerinde işte.
 
Konuşmak için henüz erken ama medyada ve özellikle sosyal medyada ciddi anlamda Fener pohpohlanması var. Çok transferi şampiyonluk sanmakla meşgul Fener camiası. Cocu zamanı gibi kendilerini göklerde görüp şampiyon ilan ettiler bile. Ben de tam tersine alınan oyuncuların neye göre alındıklarına bakarak şaşırıyorum. Ademi, Valencia, Samatta, Mert Hakan, Thiam vs. Bu adamlar sıradan orta halli futbolcular. Perotti dışında fark yaratacak bir adam görmüyorum, ona da sakat diyorlar bakalım. Misal Başakşehir Giuliano almış. Çok iyi atış yapmışlar. Fener bu kadar sağdan soldan toplama adamlar için uğraşana kadar Giuliano alıp direkt 1-0 öne geçebilirdi üst sıralarda.
 
Trabzonspor.. Çok az vites atıp 1 gol daha atıp maçı bitirebilir. Daha ilk yarıda önleri açıkken geri pas yapıp durdular. Umarım skora yatma hatasına düşmeyip boş alanlara iki pas atar en az 3 lük yaparlar çok rahat şu oyunla.
 
fb bu sene kume dusmezse iyi. Herkes abartıyor.Penaltılar olmasa su an 3 4 beraberlikle 10.sıradalardı. Samatta mı? Hah ! Falcao nun olusu yeter ya...Varya bu Falcao'yu besleyemeyen orta sahaya adam almayan Yonetim..Ne diyeyim zor tutuyorum sinirleniyorum ama kendimi tutmam lazım.Yoksa icimden gecen sozleri tahmin edebilirsiniz. Sezon oncesi 3-4 transferle ucan adamla guzel bir 10 numara ve on libero ile gelen gecene 3-4 atıyorduk...Yazıklar olsun FATIH HOCAMIZI uzenlere! Ayrıca Karbonat Erol'un fb macerası en fazla 4-5 hafta daha surer.
 
Bu sene sampiyon falan olamazlar. Basaksehir bunları ezer gecer. Trabzon eger bu Newton yer çekim kanunları ile devam ederse, 2.lig onları çekmek uzere :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Jahovic'in Kırmızı kart ise, Valencia'nın pozisyonu ne peki? Bahattin Şimşek maçın hakemine selamlarımı!!!!!!!!!!! sevgilerimi! yolluyorum.
 
Kös kös oturur kendi kendine ağlarsın. Başakşehir kaç senedir sistemini oturtup çatır çatır futbol oynuyor. Senin milyonlar harcayarak aldırdığın kaliteli adamlarla şamarlanıp döndüğün yerde, adamlar Manu’yu yeniyorlar. Bu işler lafla peynirle olmuyor. Oynamak isteyen çıkıp oynuyor yeniyor. Ha yenemese de arkasında “süper oynadılar” diyen milyonlarca taraftar bırakıyor. Helal olsun Başakşehir’e. Senelerdir bizim takımın leş gibi halini izleyip gözümüzü yormasından ve ülke puanını heba etmesinden sonra şu skor tüm Türkiye halkını bir nebze olsun tebessüm ettirdi.
 
Yani cidden Fenerbahçeli taraftarların çoğunun psikolojisi gitmiş durumda. Bu yaz da ısrarla milyon Euro’lara 3.kalite adamları alıp “ovvv alo Emre abin ovv şampiyonuz” dediler. Şimdi o adamlara çöp diye sövüyorlar. Akıl sağlıkları ciddi anlamda bozulmuş. Ali Koç’a da tebrikler ama. Vasata alıştırıp vasatı sevdirdi adam.
 
Mert Hakan Yandas..Ne oldu sana oyle? Kadroya giremiyorsun..Tum Galatasaray'lılar olarak para toplayıp bir tane rolex saat mi hediye etsek acaba??? Fener kume duser beyler,bayanlar..Ne 2. 3. 4.'su. Ust uste 3-4 yenilgi alsın bakın neler oluyor.. Ya son maçta kumede kalır bu kadroları ya da kume duser..Bu sene basaksehir ile belli süre çekişiriz,devre arası transferler ile gaza basarız. Imparator Fatih Terim'in aslanları bugun artık gaza basacaklar!
 

Üst