2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Bjk şu ana kadar lider götürdüğü sezonu da 3. bitirirse vallahi çok gülerim.

Malum takımın kalan maçlarına bakın;
- şike sezonundan kardeşleri, Aziz’in kankası Mecnun’un takımı Sivas,
- fb maçlarında sahaya çıkmadan mağlup olan Rize..

Rize ile değil Kayseri ile oynayacaklar. Sonuçlara göre Kayseri için ölüm kalım maçı olacak. Ne olur bilmem ama kolay maç olmaz.
Zaten Beşiktaş iki maçını da rahat kazanır gibi duruyor.
 
Yani kendi kendimize halt etmişiz. Rize'den 4 yiyerek falan... Beşiktaş'ın maçları kolay duruyor ama şartlar kolay değil artık. Ense kökünde Fenerbahçe var. Maçta gol atamadıkları her dakika biraz daha stresi hissedecekler. Bilmiyorum yani lig aşırı saçma halde bu sezon.
 
Rize ile değil Kayseri ile oynayacaklar. Sonuçlara göre Kayseri için ölüm kalım maçı olacak. Ne olur bilmem ama kolay maç olmaz.
Zaten Beşiktaş iki maçını da rahat kazanır gibi duruyor.

Evet Kayseri’ymiş pardon. Bjk’nin fikstür zor; Karagümrük ve Göztepe. Takımın da yarısı sakat. Ama fb de son maç travmasına alışkın. Yine de bjk bırakmaz gibi. Kaybederse rezil olurlar.
 
Son haftalar her zaman stresli geçer. Seyirci baskısı da kuramıyor takımlar. Beşiktaş puan kaybedebilir ve 15 maçtır yenilmeyen sivasspor, avrupa kupaları şansı devam ettiği için fenerbahçe maçında sürpriz yapabilir.

Avrupa kupaları hakkında da bilgi vereyim. Eğer beşiktaş türkiye kupasını kazanirsa, biz 3. Olursak avrupa ligine direkt katılacağız. Eğer antalya türkiye kupasını alirsa, 3. Olursak konferans ligine gideceğiz.
 
Son düzenleme:
1-2 hafta içinde muhtemelen şöyle bir demeç göreceğiz : ''Son haftaya kadar yarışın içinde olduk, bariz hakem hatalarına rağmen son dakikaya kadar mücadelemizi sürdürdük ancak son anda kaybettik. Fakat Galatasaray'a yakışır şekilde bu yarışı sonlandırdık. Çalışmalarımıza hemen başlayıp seneye daha iyi bir şekilde sezona girip şampiyon olacağız.'' E malum kimse 35 haftayı hatırlamayacak, sadece son 4 hafta akıllarda kalıp gündem olduğu için hiçbir şey olmamış gibi devam edeceğiz.
 
Bizim bu sene en büyük rakibimiz bizdik.Efendi bir şekilde yazayım,teknik direktörümüz yönetimle tartışmalar içerisinde olmasaydı,yine teknik direktörümüz rakiplerle tartışmak yerine,sadece takımına odaklansaydı,başkanımız futbolculara çıkışlar yapmasaydı,kapanan takımlara karşı B planımız olsaydı ve kapanan takımlara bu kadar çok puan kaybetmeseydik,şu anda şampiyonluk naraları atıyor,Mayıslar Bizimdir diyor olurduk.
 
Seneye Forvet icin Bupenzaya gidersek 2 ci Diagne vakasi olur onum yerine Rodellga alalim.Trabzon, Denizli,Akhisarda hep bir seviye ustunde oynadi.Turkiye liginde ne alacagimizi biliriz
 
Boupenza kanat forvet yani onyekuru veya keremin pozisyonun da oynuyor ve Diagne ile karşılaştırılması çok saçma. Hızı ve tekniği çok iyi. Ben onyekuru 5 vereceğime boupenza 8 riskine girerim. Seneye boupenza-halil-kerem hücum hattı çok can yakar.
 
Bu sene çok maçını izledim, ekmeğini taştan çıkaran ve topla ilişkisi çok iyi olan bir oyuncu. Krasnodar sezon ortası 8 milyona almıştı ama oyuncu gitmemişti. Boupenzayı 2-3 izleyen nasıl bir oyuncu olduğunu bilir. 8 milyon euro zaten alıcisı var, biz sezon ortası 5 verdik kabul görmedi. Fenerde alırsa 8 civarına alır ki umarım almazlar çünkü bu lig için çok uygun bir kanat forvet
 
Boupenzayı sol kanat sağ kanat ve emre akbaba pozisyonunda oynayabiliriz, çok zor durumda kalırsak forvette oynatabiliriz. Zaten terim, sezon ortası onye-mohammed-boupenza düşündü.
 

Üst