Oyundan ciktikdan sonra Topu 3 bolgede tutamadik,bilmem farkindamisiniz 7m euro artik avrupa Futbolunda cekirdek parasi ülkenin ekonomik durumundan dolayi büyük para duruyor.Çok güzel çakmışlar bize. 7 milyon euro!!
Maalesef aynı şey ; Nelson , Morutsan içinde geçerli.Ozellikle Avrupa’daki performansiyla aldigimiz fiyattan fazlasina satariz ama ekonomik durumu bizim gibi olan bir takim icin 6.5m Euro odenerek alinacak bir oyuncu degil.Yani 6.5m Euroluk topcu degil bizim ligimiz icin acikcasi.6.5m Euro veriyorsam İrfan Can Kahveci falan beklerim ben acikcasi.Cica’nin yapabildiklerine lafim yok ama verilen 6.5m Euro bana batiyor ve daha iyisini alabilirdik diye hayiflaniyorum.
Morutan konusunda katilmiyorum.Oynadikca gelisecek,yetenekli oldugu bariz bir oyuncu.Kendisine verilen 5m Euro bence cok degil.Daha da 21 yasinda bir oyuncu sonucta.Maalesef aynı şey ; Nelson , Morutsan içinde geçerli.
Yedlin , Diagne , Feghouli ve babeli 1 dk bile tutmamak lazım.
Maçı seyrediyormusun ? Fizik olarak yok , sadece sol ayağı iyi , pas atamıyor. sola çekip ayak içi ile şut çekecek diye bir oyuncuya bu kadar çok para verilmez. Hele bizde hiç oynayamaz. Zaman içinde göreceğiz. Umarım ben yanılırım ve çok mutlu olurum.Morutan konusunda katilmiyorum.Oynadikca gelisecek,yetenekli oldugu bariz bir oyuncu.Kendisine verilen 5m Euro bence cok degil.Daha da 21 yasinda bir oyuncu sonucta.
Senden daha dikkatli seyrediyorum merak etmeMaçı seyrediyormusun ? Fizik olarak yok , sadece sol ayağı iyi , pas atamıyor. sola çekip ayak içi ile şut çekecek diye bir oyuncuya bu kadar çok para verilmez. Hele bizde hiç oynayamaz. Zaman içinde göreceğiz. Umarım ben yanılırım ve çok mutlu olurum.
Senden daha dikkatli seyrediyorum merak etmePas atamiyor dedi
![]()
İlla rakamlarla mi izah edeyim ? Gozu olan,az cok toptan anlayan insan su macta Morutan’a sallamaz yani.Hele ki tel tel dokulen bir takimda olumlu isleri olumsuz islerinden daha cok olan 2 3 oyuncudan biriyse.En basitinden ilk yarida tek dokunusuyla topla bulusturdugu Diagne atsa asist yazacakti Morutan’a.Tabelada bir asist yazinca mi ikna olacaktin iyi oynadigina ? Bu cocuk geldiginden beri en az 3 mac cozdu dogru duzgun oynamamasina ragmen.Ama pas isabet orani,kosu mesafesini onemseyen bir futbol toplumu icin cok onemli degil bu yazdiklarimMaç içinde ezdiği , kaptırdığı topları bir say istersen , sonrada işe yarar attığı paslardan çıkar . sonucu da bizimle paylaşırsan süper olur.
Bekleyip görelim , bence olumsuz , sence olumlu. Tabi toptan bi tek sen anlıyosun ya , takımda o yüzden bu hale , senin gibi çok anlayanlardan dolayı.İlla rakamlarla mi izah edeyim ? Gozu olan,az cok toptan anlayan insan su macta Morutan’a sallamaz yani.Hele ki tel tel dokulen bir takimda olumlu isleri olumsuz islerinden daha cok olan 2 3 oyuncudan biriyse.En basitinden ilk yarida tek dokunusuyla topla bulusturdugu Diagne atsa asist yazacakti Morutan’a.Tabelada bir asist yazinca mi ikna olacaktin iyi oynadigina ? Bu cocuk geldiginden beri en az 3 mac cozdu dogru duzgun oynamamasina ragmen.Ama pas isabet orani,kosu mesafesini onemseyen bir futbol toplumu icin cok onemli degil bu yazdiklarim![]()
Aynen takim cok iyi dedim ben cunku anladigim icinBekleyip görelim , bence olumsuz , sence olumlu. Tabi toptan bi tek sen anlıyosun ya , takımda o yüzden bu hale , senin gibi çok anlayanlardan dolayı.
Bence de tartışma . Çünkü tartışmayı bile beceremiyorsun.Aynen takim cok iyi dedim ben cunku anladigim icinTakim rezil zaten ligde neyini savunayim ? Ama surada bir oyuncuyu ovemeyecek miyiz takimin geneli kotu diye ? Avrupa’da namaglup cikmis takim icin sansa kazandi yazan biriyle neyin futbolunu tartisacagim zaten.Hadi Mustafa cok sukur ki yoksay butonu var orada
![]()
Tamam Mustafa sikinti yokBence de tartışma . Çünkü tartışmayı bile beceremiyorsun.