1 hafta kaldı ve hâlâ 4 5 eksik var. Bakalım kalan günlerde hangi menajere Galatasaray'ımızın parasını yedireceksiniz. Yazıklar olsun size..
Haklısınız. Profesyonel olmayan yöneticiler başımıza büyük işler açıyor.
Cuesta'ya 8 veren, geçen sene bir çok transferde yetersiz kalıp sonuçlandıramayan bu sene de kendi adına söz verip Barış Alper sorununun ortaya çıkmasına neden olan yönetici önce yönetimden sonra da kulüpten ihraç edilmeli.
Çağatay kardeşim haklısın. hem de çok çok çok haklısın. Yeter yahu yeter. nasıl bir yönetim anlayışıdır bu. gündeme bir çok isim geldi. her an uçak inebilir. bekle gelen yok. efendim ufak pürüzler var. efendim gelmesi an meselesi. bir kaç ufak formalite var. siz çocukmu kandırıyorsunuz kardeşim. ben 55 yaşındayım böyle sünepe, ağır, duyarsız bir yönetim görmedim. iyi hatırlarım ALLAH selamet versin Ergun Gürsoy, abimiz vardı. fener, onun korkusundan başta Rıdvan, ve oğuz olmak üzere sözleşmesi biten oyuncuları ile hemen apar topar sözleşme imzalardı. Ergun Gürsoy, fener yönetiminin en çok çekindiği Galatasaray yöneticisi idi. takıma çok önemli isimleri kazandırmış bir yönetici olmanın haricinde gerçek bir Galatasaraylı idi. o dönemler suyun karşıki tarafı hele sıkıysa kulübümüz aleyhine bir yorum yapsaydı. anında karşılığını verirdi Ergun Gürsoy. delikanlı, yiğit, tam bir karadenizliydi.birde yurdaşen karahasan abimiz vardı oda yönetimde 90lı yollarda görevde idi. bir Gençlerbirliği maçı vardı ki İstanbul'da hakem yönetimi evlere şenlikti. maç sonrası çıktı hiç çekinmeden hak ettikleri yerlere, usulünce hak ettikleri şekilde verdi veriştirdi. en azından bu günkü yönetim gibi sünepe değildi.bu günkü yönetim takımın haklarını savunanamıyor,masaya elini vuramıyor,ve üstelik suyun karşıki tarafının yaptığı işgüzar,edepsiz,aymaz tavırlara ses çıkaramıyor. barış Alper Yılmaz kısa bir süre önce mukavele imzalıyor.sonra bir anda suyun karşıki tarafı ile gönül bağı olan 3 menejerin oyununa gelip ben gidiyorum diyor.kimse, nedir kardeşim sen bir kaç gün önce yönetim ile görüşüp anlaşıp sözleşme imzaladın otur oturduğun yerde diyemiyor.sonra kerem denen karakter yoksunu için fenere iyi niyet gösteriliyor.oda havaalanına iner inmez sana resmen hakaret ediyor.kardeşim satarken hadi madde koymadınız. bu karakter yoksunu zatın imzasını, evrağını, formalitelerini, neyse artık en azından 5 iş günü bekletip Avrupa'da oynamasını engelleseydiniz.onuda geçtim ederson, ve bissoumayı, ağırdan aldınız bu gün çıkan haberler suyun karşıki tarafı ikisinide bitirmek üzere.hadi ard arda 3 kazık ile alın cevabınızı.şu an itibariyle saat 01. 45 olmuş.acaba neler olacak neler.zaniolo, denen çocuk sezona iyi başlamış bırakın kalsın yahu.adam gönderiliyor.orta saha yetersiz.hani onyedika,hani camara en azından ikisi olmaz ise biri bitiyor dediniz güya.hani kaleci nerde? Bakın suyun karşıki tarafı son ana kadar bekledi.kerem, bissouma,ederson ile yaptı hamleyi.siz kaan Ayhan,Berkan kutlu,apokerim,Ahmet kutucu,ile bakalım ne yapacaksınız beyler.dost acı Söyler ama şunu da belirteyim. Okan hocanın ara sıra tutan inadı devam eder kaan,apokerim,vs.gibi diğer isimlerde ısrar eder ise suyun karşıki tarafı 3 yıllık şampiyonluk serimizi sonlandırıp rüzgarı tersine estirebilir. Getirecekleri hoca dua edelim ki İsmail Kartal,volkan Demirel,emre Belözoğlu,yada bu ayarda biri olsun.kaliteli, ligimizi iyi bilen, yabancı bir hoca gelir ve transfer hamlelerimiz onlardan yetersiz kalırsa kusura bakılmasın bu sezon şampiyon onlar olur, ve Okan kendini başka bir klüpte bulur, yönetimde koltuğu devredip çeker gider bu böyle biline...Aylarca boş dolaşıp yine her şeyi son 3-4 güne sıkıştırmayı başardılar. Şimdi izleyin bir ton para verilerek yapılacak panik transferleri. Yaptırdıkları haberler de hep aynı:
- Kulübü ile anlaşıldı, oyuncudan cevap bekleniyor.
- Son aşamaya gelindi.
- Birkaç küçük pürüz harici her şey tamam.
- Daha iyi opsiyonlar için bekletiliyor.
- GS istediği an imzayı attırabilir ama istemiyor.
Son derece plansız, programsız, beceriksiz, yalancı bir yönetim. Hiçbir şekilde güven vermiyorlar.
Renkdaş,Gelde kahrolmaYerli kaleciye 25-30 milyon verecek ne yaşıyorsunuz siz ! Kafayı mı yediniz ?