• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
1 hafta kaldı ve hâlâ 4 5 eksik var. Bakalım kalan günlerde hangi menajere Galatasaray'ımızın parasını yedireceksiniz. Yazıklar olsun size..

ÇAPSIZLAR ORDUSU!

“Barış Alper Yılmaz kadro dışı bırakılmıştır” açıklamasını bile yapamayacak kadar acizler. Kulüp değil çiftlik! Bir kere olsun dik durun be!

Daha yeni zamlı sözleşme uzatan oyuncu para için antrenmana çıkmaz, ses yok. Komisyoncusu kulübü tehdit eder, ses yok. Yalı çocuğu, TFF’si her türlü pisliği yapar, ses yok.

Bunlar Galatasaraylı falan değil arkadaş. Eskiden olsa genel kurul böylelerine prim vermezdi. O da değişti, taraftar da değişti. Young Boys’a rezil olup “olsun ama Kocaelispor’u nasıl yendik!” diyen bir gürûh türedi. Öyle taraftara böyle yönetim.

Aylarca boş dolaşıp yine her şeyi son 3-4 güne sıkıştırmayı başardılar. Şimdi izleyin bir ton para verilerek yapılacak panik transferleri. Yaptırdıkları haberler de hep aynı:

- Kulübü ile anlaşıldı, oyuncudan cevap bekleniyor.
- Son aşamaya gelindi.
- Birkaç küçük pürüz harici her şey tamam.
- Daha iyi opsiyonlar için bekletiliyor.
- GS istediği an imzayı attırabilir ama istemiyor.

Son derece plansız, programsız, beceriksiz, yalancı bir yönetim. Hiçbir şekilde güven vermiyorlar.

Siz iyi niyet göstergesi olarak Kerem için fb ye izin verirsiniz. Ama onlarda Ederson'a girerler.
Acizsiniz.
İstifa!

Bunlar kadar kulübün haklarını savunmaktan aciz bir yönetim daha görmedim. Kulübün başkanvekilini tehdit ederler, değerlerine hakaret ederler, terör iftirası atarlar, stad basıp müdürünü darp ederler, her transfere salça olup fiyat yükseltirler; ortaya çıkıp tek kelam eden bir yönetici göremezsin. Neymiş ahlak dersi veriyorlarmış. Siyasetin oyuncağı olmuş bir avuç basiretsiz! İktidardan bir telefon gelsin, o antrenmana çıkmayan topçuyu bedavaya gönderirler araplara. Arazi satıp parasıyla oyuncu almak başarı değildir. 10 Osimhen alsanız, 50 Florya da satsanız; çapsızlığınız, beceriksizliğiniz ilelebet hatırlanacak.

Burda 2 Eylül'e ne kalmış neyi bekliyorlar? Yani herşeyi geçtim Muslera'nın bu yıl olmayacağını sağır sultan biliyorken hâlà kaleci transferinin olmaması basiretsizlik ve plansızlık. Kerem hususunda güyâ Fenerbahçe 'ye ahlâk dersi(!)veriliyor.Biz de arkasını siyasete dayayan yönetimden dik duruş bekliyoruz bence bizim hatamız da bu.

Kerem Olayının Yönetim değilde,Yukarılardan geldiği çok açık alel acele açıklama yaptırdılar.
Ali Koç Seçim Kaybetmesin diye yapılan olaydır.

Bu Takıma 1 değil 2 orta Saha lazım.
Berkan ile Ahmet satıp yerlerine 6 ve 10 oynayan 2 topçu almamız lazım

3 sene üst üste şampiyon olmuşsun.
Rakibin 4.yıldızı takmadan sen 5.yıldızı takmışsın.
Osimhen Sane Singo gibi dünya yıldızı isimleri kadroya katmışsın.
Ama psikolojik üstünlüğü elde edemiyorsun.
O yüzden istifa!

İstifa edecek karaktere sahip olsalar, zaten bu kadar rezalete imza atmazlardı. Bunlar istifa etmek için de hatırlarını kıramayacağı devlet yetkililerinden emir bekler. Gideceksiniz!

Sizi Kerem için arayan siyasi büyüğünüzü, bizim görüştüğümüz oyuncuyu ayartmaya çalışıyorlar diye arayıp diyebilir misiniz ? Biz abilik yaptık ama küçükler, küçüklüklerini bilmiyor diyebilecek misiniz?

Borcumuzu bitirip acil olarak satılmamız şart oldu. Böyle her 5-10 sene de bir işler yolunda giderken sürekli yönetim krizleri yaşayıp kendi kendimize zarar veriyoruz...

Avrupa’da Okan hocayı son 2 sezonda eleştirdiğim çok maç oldu.Fakat “Yiğidi öldür ama hakkını ver” demişler.Senin geçen sezon yedek kulübende oyuna sokabileceğin en değerli oyuncun Kerem Demirbay oldu ya.Evet,o geçen sezona berbat girip berbat bitiren KDB.

Bu adamlar akıllanmaz;yaz kış fark etmeksizin her transfer döneminde ayrı rezillikler yaşatıyorlar.Biz son 3 sezondur ligde şampiyon oluyorsak,bu en başta Erden Timur’un başlattığı vizyon,sonrasında ise Okan hocanın sayesindedir.

Etik dışı ismi olan şirketi sponsor yaparsın,Young Boys maçı öncesi açıklama yayınlarsın,Jelert–Cuesta–Kutucu gibi vasat transferler yaparsınız.8 yaşındaki çocuk bile geçen sezona girerken,sezon sonunda Muslera ve Mertens (Sara) bırakacak,yerlerine adam almamız lazım derdi.TV programlarında transfer konularında “Galatasaray çok uzun vadeli planlar yapıyor”dedirtiyorsunuz fakat buna kendiniz bile inanmıyorsunuz.Hayal satıyorsunuz.

Bu taraftar baskı yapıp Lemina’yı aldırmasaydı,Berkan ile mi oynayacaktık ? 2 orta saha + 1 sol stoper + 1 kaleci…Ya insan en azından bu bölgeler için 3 tane transferi bitirir;diğerini standart seviye olarak yapar veya fırsat olarak kovalar,bir nebze anlardık.Siz onu bile beceremiyorsunuz;vasat oyuncuyu bile gidip yüksek maaşla ya da yüksek bonservisle alıyorsunuz.

Galatasaray taraftarı her transfer döneminde sizin beceriksizliğinize maruz kalmak zorunda mı?Şampiyonlar Ligi için kadro kuruyoruz,değil mi ? Hayal satıyorsunuz.O kadar vasatsınız ki Barış Alper konusunu bile olumlu veya olumsuz anlamda çözemediniz.

Napoli başkanına az sövmedik;adam “oyuncu nasıl satılır” dersi verdi.Biz de burada Kerem’i konuşup duralım.Bu kadar aklınız yok mu,2 sezon Türkiye’ye transfer olamaz maddesi koyduramıyor musunuz ? Zaten bedavaya yolluyorsun.

Yaptığınız tek şey yüksek maaş ve yüksek bonservislerle oyuncu transfer etmek.Bravo !

Basketbol branşı da zaten Allah’a emanet.Bu yönetim olduğu sürece Allah bize sabır versin.

Aylarca boş dolaşıp yine her şeyi son 3-4 güne sıkıştırmayı başardılar. Şimdi izleyin bir ton para verilerek yapılacak panik transferleri. Yaptırdıkları haberler de hep aynı:

- Kulübü ile anlaşıldı, oyuncudan cevap bekleniyor.
- Son aşamaya gelindi.
- Birkaç küçük pürüz harici her şey tamam.
- Daha iyi opsiyonlar için bekletiliyor.
- GS istediği an imzayı attırabilir ama istemiyor.

Son derece plansız, programsız, beceriksiz, yalancı bir yönetim. Hiçbir şekilde güven vermiyorlar.
Çağatay kardeşim haklısın. hem de çok çok çok haklısın. Yeter yahu yeter. nasıl bir yönetim anlayışıdır bu. gündeme bir çok isim geldi. her an uçak inebilir. bekle gelen yok. efendim ufak pürüzler var. efendim gelmesi an meselesi. bir kaç ufak formalite var. siz çocukmu kandırıyorsunuz kardeşim. ben 55 yaşındayım böyle sünepe, ağır, duyarsız bir yönetim görmedim. iyi hatırlarım ALLAH selamet versin Ergun Gürsoy, abimiz vardı. fener, onun korkusundan başta Rıdvan, ve oğuz olmak üzere sözleşmesi biten oyuncuları ile hemen apar topar sözleşme imzalardı. Ergun Gürsoy, fener yönetiminin en çok çekindiği Galatasaray yöneticisi idi. takıma çok önemli isimleri kazandırmış bir yönetici olmanın haricinde gerçek bir Galatasaraylı idi. o dönemler suyun karşıki tarafı hele sıkıysa kulübümüz aleyhine bir yorum yapsaydı. anında karşılığını verirdi Ergun Gürsoy. delikanlı, yiğit, tam bir karadenizliydi.birde yurdaşen karahasan abimiz vardı oda yönetimde 90lı yollarda görevde idi. bir Gençlerbirliği maçı vardı ki İstanbul'da hakem yönetimi evlere şenlikti. maç sonrası çıktı hiç çekinmeden hak ettikleri yerlere, usulünce hak ettikleri şekilde verdi veriştirdi. en azından bu günkü yönetim gibi sünepe değildi.bu günkü yönetim takımın haklarını savunanamıyor,masaya elini vuramıyor,ve üstelik suyun karşıki tarafının yaptığı işgüzar,edepsiz,aymaz tavırlara ses çıkaramıyor. barış Alper Yılmaz kısa bir süre önce mukavele imzalıyor.sonra bir anda suyun karşıki tarafı ile gönül bağı olan 3 menejerin oyununa gelip ben gidiyorum diyor.kimse, nedir kardeşim sen bir kaç gün önce yönetim ile görüşüp anlaşıp sözleşme imzaladın otur oturduğun yerde diyemiyor.sonra kerem denen karakter yoksunu için fenere iyi niyet gösteriliyor.oda havaalanına iner inmez sana resmen hakaret ediyor.kardeşim satarken hadi madde koymadınız. bu karakter yoksunu zatın imzasını, evrağını, formalitelerini, neyse artık en azından 5 iş günü bekletip Avrupa'da oynamasını engelleseydiniz.onuda geçtim ederson, ve bissoumayı, ağırdan aldınız bu gün çıkan haberler suyun karşıki tarafı ikisinide bitirmek üzere.hadi ard arda 3 kazık ile alın cevabınızı.şu an itibariyle saat 01. 45 olmuş.acaba neler olacak neler.zaniolo, denen çocuk sezona iyi başlamış bırakın kalsın yahu.adam gönderiliyor.orta saha yetersiz.hani onyedika,hani camara en azından ikisi olmaz ise biri bitiyor dediniz güya.hani kaleci nerde? Bakın suyun karşıki tarafı son ana kadar bekledi.kerem, bissouma,ederson ile yaptı hamleyi.siz kaan Ayhan,Berkan kutlu,apokerim,Ahmet kutucu,ile bakalım ne yapacaksınız beyler.dost acı Söyler ama şunu da belirteyim. Okan hocanın ara sıra tutan inadı devam eder kaan,apokerim,vs.gibi diğer isimlerde ısrar eder ise suyun karşıki tarafı 3 yıllık şampiyonluk serimizi sonlandırıp rüzgarı tersine estirebilir. Getirecekleri hoca dua edelim ki İsmail Kartal,volkan Demirel,emre Belözoğlu,yada bu ayarda biri olsun.kaliteli, ligimizi iyi bilen, yabancı bir hoca gelir ve transfer hamlelerimiz onlardan yetersiz kalırsa kusura bakılmasın bu sezon şampiyon onlar olur, ve Okan kendini başka bir klüpte bulur, yönetimde koltuğu devredip çeker gider bu böyle biline...

Son düzenleme:
Bir ahlak dersi daha verin, bir centilmenlik daha yapın. Şikeci çobanibahçe Ederson çekerse; siz de onları rahatlatmak için Livakovic’i ya da İrfanCan şoparını transfer edin. Yakışır size.

Defolup gideceksiniz! Kimlerin emriyle Galatasaray’ı ite, çakala yem etmeye çalışıyorsanız; onların kapısında nöbet tutacaksınız. Galatasaray’dan uzak duracaksınız satılmış kayyum yönetim!

O sucuk ekmekçi satılmış taraftar grubu da peşinizden gelecek!

Transfer falan yapmayın, defolun gidin!

D. Özbek
A. Kavukçu
İ. Hatipoğlu
E. Yazgan

Dördünüz bir Sürmeli etmezsiniz!

Yerli kaleciye 25-30 milyon verecek ne yaşıyorsunuz siz ! Kafayı mı yediniz ?

Geri