• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Bu kansızlara karşı o golü son dakika yemeyecektin. Bizimkilerin bileklerini kırdılar, kartı geçtim faul vermedi. Daha hafifini yapan Barış'a sarı verdi. Ah Arda o kafayı niye vurduruyorsun adama...

Bu kansızlara karşı o golü son dakika yemeyecektin. Bizimkilerin bileklerini kırdılar, kartı geçtim faul vermedi. Daha hafifini yapan Barış'a sarı verdi. Ah Arda o kafayı niye vurduruyorsun adama...
Ak 1.87 sin ayıp ya

Çobani stadında kendi evlerinde buldukları tek pozisyon vardı o da gol oldu. Keşke oyuncu değişikliğinde daha iyi tercih yapılsaydı, mücadeleye biraz yazık oldu.

Yasin kol bir daha düdük çalarsa yönetime de yuh olsun

Maç öncesi 1 puan iyidir diyordum ama bu dakikada gol yemek kötü oldu.Yine de kötü sayılacak bir durumda bile,kendi evlerinde bizi yenemiyorlarsa, eziklere geçmiş olsun.

Bu adamlar bu leş futbolla 4 aydır 0 mağlubiyettelermiş hala. Bu hakemlerle zaten yenilmeyecekleri kesin gibi.
Ligde kaldı 20 maç. İlk defa 0 derbi galibiyetiyle sezona başladık. 2.yarı deplasmanlara gideceğiz.

Arda'yı Duran'a vermek nasıl bir akıl tutulmasıdır.
Apo var Lemina var Davinson var.
Oyuncu zaten genç.
Hata hoca ve savunmada ki diğer oyuncularda.

Şikecileri son 4 sezondur yarışın içinde kimler tutuyor bir kez daha görüldü. gün karalar bağlama günü değildir.devre arası yapılacak takviyeler, ve iyileşen sakatlar derken takım kadro derinliği olarak rahatlayacak.bu şikeciler ve jimnastik kulübü bizim asla rakibimiz olamazlar.trabzonsporun bu yarışı götürmeye nefesi yetmez onlarda bir yerlerde tökezler bu böyle biline...

Bakın maçı manipüle etmek sadece kırmızı kart ve penaltıyla yapılmaz. Büyük bir sampiyona karşı o kadar artniyetli fauller calarsin yada calmazsin , maç bir takımın kucagina atak devamliligina evrilir .

Bugün Okan hocama , onun maç sonu aciklamasindaki tutkuya tav oldum. Galatasaray senin o tutkunda saklı hocam..

Açıkçası hakem hatası çok konuşmaya hakem hatası arkasına saklanan yönetici de çok sevmem.Ama son senelerde ciddi anlamda Galatasaray üstünlüğü devam etmesin Fenerbahçe kupa alsın diye bir taraf tutma bariz.Bu sezon da ciddi anlamda kayrılıyor Fener görüyoruz umarım bu şekilde devam etmez yine de şampiyon olacağımıza eminim.

Acil bu hakem Samsunspor maçına talep edilmelidir; gereken ilgiyi koridorlarda baslayip göstermemiz lazim...

Dün alenen, gözümüzün içine soka soka sizi şampiyon yapmayacağız dendi. Nereye kadar ve nasıl direnebileceğiz göreceğiz.

Geri