Işıl Alben

11 Sene önce böyle bir gündü. Bu fotoğrafın her sezon başı yenilenen klasik toplu imza fotoğraflarından farklı bir anlamı olacağını o gün kaç kişi bilebilirdi ki? :)

JDZNAQ.jpg

 

Ekli dosyalar

  • 20524133_10155717127019172_1862077413_o.jpg
    20524133_10155717127019172_1862077413_o.jpg
    96.6 KB · Görüntüleme: 23
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fener maçını üzüntü ile izlerken aklıma geldi yazmadan duramam. 2014 Euroleague şampiyonu aldığımız seneden beri bu kıza yapmadığımız eziyet kalmadı. O sene kupayı almadan seni istemiyoruz git dedik Kursk ile anlaştı sonra geri alabilmek için kulüp seferber oldu ama olmadı. Rusya'dan geldi istikrarlı olarak her sene daha kötüye giden bir kadronun ortasına koyduk. Her sezon başı indirim istedik kabul etti, yine bu sezon başı göndermek için çabaladık, yatıp parasını kazanan bir futbolcunun aylık maaşından bile düşük rakamlar için pazarlık masasına oturduk utanmadan. En son Fener maçında bakıyorum oyunculara seti anlatıp yerleşimi sağlamak için deli gibi bağırıyordu çünkü çoğu anlamıyor basketbol zekası çok düşük bir takım ile oynuyor yine. Bu kız Galatasaray'da yaptıklarını karşı tarafta yapsaydı heykeli çoktan dikilmişti şimdiye kadar. Eminim ki takımın bu durumda olmasını kabul edemiyordur, yakıştıramıyordur. Çok yazık gerçekten değerlerimiz böyle harcamak.
 
Sene başında çok para istiyor diye kendisini göndermeye çalışan hocasına, yöneticilerine ve hatta kötü oynasın da laf atalım diye pusuda bekleyen bazı taraftarlarına kapağı takmaya devam ediyor kaptan.
 
Fenerbahçe maçında bir kaptan ve Galatasaray oyuncusu olarak duruşu ve takımı sahiplenmesiyle bir kez daha bizleri gururlandırdı diyebilirim. Zaten bütün şubeler içerisinde kaptanlığa en yakışan oyuncu bile diyebiliriz. Ama bu son Fenerbahçe maçındaki kötü oyununu göz ardı edemez bence. Saha içinde hiç sorumluluk alamadı. Maçı sadece bir sayıyla bitirdi. Skor yükünü tek başına çekmesini beklemiyoruz tabi ama sadece bir sayıyla bitirmek de kabul edilir bir durum değil.
 
Kaptan takım mücadele etmiyor ama sen neden etmiyorsun ? Sen etmezsen kim edecek ? Eskiden Fenerbahce maclarına çok daha iyi hazırlanırdın.Maçın başında attığın üçlük harici hiçbir şey yapmadın.
 
Yeri geldi, senin basketbolundan umudu kestim. Yeri geldi; gitmeli misin kalmalı mısın, ikilemde kaldım. Yeri geldi, birçokları gibi gürültülü bir biçimde değil; ama, usulca ve kendi içimde seni acımasızca eleştirdim. Ancak; plânlama yeteneğinden, insanları motive ederek yönetme kabiliyetinden, tüm bunları hayata geçirme konusunda sahip olduğun azim ve zekândan ve de, evet ve de Galatasaraylılığından zerre kadar kuşku duymadım. Bir kaptandan daha ne istenir ki!? Teşekkürler KAPTAN!..
 
Son düzenleme:

Üst