Wesley Sneijder

Kadromuzda böyle bir oyuncu varken Türkiye'nin açık ara en iyi takımı olmalıyız ama sonuç ortada. Seneye Sneijder'in kıymetini bilerek yola çıkmalıyız.
 
Bazı futbol ulemaları tarafından transfer listesinin ilk 3 sırasına alınmayan, ulema yalakalarının koşmadığını iddia edip eleştirdiği oyuncumuzdur. Takımımızın yıldızıdır ve geçen yıl gollerini attığı maçlarda şampiyonlar ligi üst turu ve Türkiye Kupası kazandırmıştır.
 
Koca bir sezonun namusunu kurtarmasına rağmen imPARAtor yağcıları tarafından aldığı parayı hak etmemek ile suçlanmış ama yine cevabı sahada vermiş dünyanın en iyi 10 numaralarından biri belkide birincisi.
 
Su testisi su yolunda kırılırmış ya Tudor gidecekti ya da Sneijder dünkü maçın faturasıda sahada bile olmayan Wesliye kesildi.

Kazandırdığın ve yaşattığın herşey için teşekkürler aldığın parayı sonuna kadar hakettin Wesley...
 
Kalması veya gitmesi hakkın da bir şey söylemek istemiyorum ancak gidiş şekli kimseyi şaşırtmamış olsa gerek çünkü GS yıllardır kendisine emek veren başarılı olan futbolcularına böyle davranıyor.
 
İyi ki doğdun 10 numara!
İyi ki doğdun efsanemiz!
Tüm güzellikler seninle olsun Wesley Sneijder!
Umarım yollarımız tekrar kesişir.
 
Futbolu bırakmış iki gözümün çiçeği.

Gelişini daha dün gibi hatırlıyorum. Günlerce elimizde kumanda/telefon, bir yandan Ünal başkanın açıklamaları, kalp çarpıntıları, diğer yandan gelen kap bildirimi, uçaktan inişi, unutulmaz karşılama...

Çocukluğumuz Hagi idi, gençliğimiz de Sneijder oldu. İyi ki bu formayla izledik kendisini. Onu çok sevdik, o da hem saha içi hem saha dışı performansı ve karakteriyle fazlasıyla lâyık oldu bu sevgiye.

İnşallah ileride tekrar karşılaşırız. Unutmayacağız, her zaman kalbimizin bir yerinde kalacak. Tıpkı Carlos Arroyo gibi.
Her şey için teşekkürler.
 
Volkan'a sağını solunu öğrettiği maç ve Juve maçında o harika golü atıp bizi bir üst tura çıkardığı maçı hiç unutmayacağım 😊
Yolun açık olsun Sneijder🙋‍♂️
 
Sneijder’den ziyade zamanın bu kadar çabuk geçişini kabullenemiyorum ben... Daha dün geldi bu adam, günlerce nöbet bekledik geldi gelecek diye,hepimiz mutlu mesuttuk, o Juventus karlı saha günleri.. Bir kaç senede dünya çok değişti, eski ruh eski mutluluklar kalmadı. Futbolun da tadı yok takip etmeyi bıraktım bi yerden sonra.
 

Üst