Didier Drogba

Muhteşem ötesi bir transfer fakat 12 şubatta gelmesi bekleniyor bir haftada ne kadar alışabilecek o yzden bu sezon ben fazla bir şey beklemiyorum yalnız diğer sezon gerçekten bu takım inanılmaz iş yapar :)
 
Dün izlediğim Drogba 2-3 sene daha bildiğimiz Drogba gibi rahatlıkla oynar. Hicbir 2li mücadele de yenilmedi. Hâlâ çok güçlü. Harika bir transfer olduğuna dünkü maçtan sonra iyice kanaat getirdim. Çok can yakacak bu sene inşaAllah. Allah kaza bela ve sakatlıklardan korusun inşaAllah...
 
Son maçını izledim eski temposunda değil ama hala eski gücünde bu lige 3 gömlek fazla gelecek.Bu arada Fildişi o kaleci ile Final göremez rahat olun Antalya maçında sahada olur : )
 
Paylaşılan şeyler yasak değildir ama bence hoş değil sonuçta bizi ilgilendirmez başka forumda konuşulanlar ve Drogba ile de alakası yok.

Bu arada Drogba'nın lisansının 21 gün içinde gelmesi bekleniliyormuş Schalke maçını kaçırabilir.Ve bir de Eboue ve Drogba eğer Fildişi kupayı kazanırsa daha da geç kalacaklar çünkü devlet nişanı ile ödüllendirileceklermiş ve bu törene katılmak zorunlu bu da turnuva bitiminden itibaren 3-4 günlük ekstra gecikmeye giriyor.13 şubatta biticek sanırım turnuva.
 
Paylaşılan şeyler yasak değildir ama bence hoş değil sonuçta bizi ilgilendirmez başka forumda konuşulanlar ve Drogba ile de alakası yok.

Bu arada Drogba'nın lisansının 21 gün içinde gelmesi bekleniliyormuş Schalke maçını kaçırabilir.Ve bir de Eboue ve Drogba eğer Fildişi kupayı kazanırsa daha da geç kalacaklar çünkü devlet nişanı ile ödüllendirileceklermiş ve bu törene katılmak zorunlu bu da turnuva bitiminden itibaren 3-4 günlük ekstra gecikmeye giriyor.13 şubatta biticek sanırım turnuva.

6 Şubat yarı final, 9 Şubat'ta Final diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam. 12-13 Şubat gibi Türkiye'de olur dedi Aysal ve Ceylan Çalışkan. Ayrıca Schalke maçında sahada olacağını söylediler. Kimse Schalke maçını kaçırabilir demedi, umarım yoktur öyle birşey.
 
12 Şubat demişlerdi geleceği tarih. Sanırım kupayı kazanmakla da pek alakası yok. Elenseler bile 12 diye okudum bir yerde ama emin olamıyorum. Zaten biz elenmelerini bekliyoruz ya bir şekilde kupayı alıp gelir bunlar. Drogba karakterli adam Afrika Kupası doymuşluk yaratmaz gelir yine çatır çatır oynar ki ona nasıl ihtiyacımız var görüyoruz. Ligde 1 maç kazanıp 1 maç kaybediyoruz 1 maç kazanıp 1 maç berabere kalıyoruz. 20 maç 10 kez puan kaybettik. Bu şekilde de devam edeceğiz çok net belli oluyor. Bu durumu değiştirebilecek tek adam Drogba. Umarım bildiğimiz Drogba gibi oynar ve şampiyonluğu getirir.
 
Bugün saat 17.00 de Nijerya-Fildişi çeyrek final maçı var yaklaşık 50 dakika sonra. Nijerya'nın hücum hattındaki gücü ve Fildişi'nin savunma ve kale hattındaki sıkıntısı malum. Hadi Nijerya yen de önümüzdeki hafta Arena Drogba görsün !
 
Gel Aslanım gel !!! Gel de millet forvet bulsun. NOT:Facebook'tan Galatasaray Basketbol adli sayfada müthiş bir bakışı var. Bakmanızı şiddetle kardeşiniz olarak isterim...
 
En başta da yazdığım gibi Fildişi'nin kalecisi tam bir kova ve onun sayesinde Drogba-Eboue geliyor. :) Bu arada Drogba'nın en geç Çarşamba İstanbul'da olması bekleniyormuş.
 
ÇİN KLUBÜNDEN Bİ AÇIKLAMA DAHA ARKADAŞLAR !

Shanghai Shenhua’nın sahibi Zhu Jun, yıldız oyuncuları Didier Drogba’nın ayrılığı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Drogba olmadan yola devam edebileceklerini belirten Jun, “Herkes Drogba’nın gidişiyle yeni sezonda ne yapacağımızı konuşuyor. Şehirdeki herkes bu kulübe destek olmalı. 2013’te kendimize inanmalıyız” dedi.

Fildişi Sahilli yıldızın bir kurtarıcı olarak görülmemesi gerektiğinin altını çizen Jun, “Drogba çok yetenekli ve güçlü bir oyuncu. Ancak bir kurtarıcı değil. Eğer tek başına bir takımı başarıya götürebiliyorsa, neden Fildişi Sahili Dünya Kupası kazanamıyor? Drogba’nın takıma pozitif bir hava getirdiği doğru. Ancak şimdi elimizdeki kadroyla yola devam etmeliyiz. Drogba gitti diye kulübün kapısına kilit vuracak değiliz” diye konuştu.

goal.com

Sanırım Drogba olayından haklı çıkmayacaklarını anladılar.
 
KARA ÇİLEĞİMİZE KAVUŞTUK :)

Didier Drogba İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba, özel bir uçakla bu akşam İstanbul'a geldi.

Ailesiyle birlikte kente ulaşan Fildişili yıldız, yoğun ilgi gördüğü havalimanında Galatasaray bayrağıyla basın mensuplarına poz verirken kendisi için GSStore tarafından hazırlanan özel atkıyla taraftarları selamladı. 2012 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının en değerli oyuncusu, bir süre havalimanında dinlendikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçiş yaptı.

Didier Drogba, Florya'da İkinci Başkan Ali Dürüst ve teknik direktör Fatih Terim ile buluştu.

Didier Drogba'yı aralarında gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade eden Terim, "Dünyanın en önemli, en meşhur, en kariyerli oyuncularından birisi. Burada Drogba gibi önemli bir ismi kazandıran sayın Başkan'ımıza, değerli yönetim kurulu üyelerimize ve emeği geçen tüm profesyonel arkadaşlara teşekkür ediyorum. Umarım hep birlikte güzel güzel maçlarımıza, hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Önemli bir isim, önemli bir kariyer... Kendisini burada görmekten ötürü çok mutluyum. O da burada taraftarlarımızla, takımımızla, Galatasaray camiasıyla kendisini evinde gibi hissedecektir. Galatasaray'ın 25 aslanına bir aslan daha katıldı. Arkadaşlarıyla da yarın beraber olacak. Hepsi Galatasaray için çok önemli oyuncular. Bir önemli oyuncu daha geldi. Galatasaray'a hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Didier Drogba ise Fatih Terim ile daha önce de karşılaştıklarını söyleyerek, "Burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Benim için yeni bir macera olacak. Kulüp ve taraftarlar için başarılı olabilmek adına elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı.
 
F.Bahçe bana G.Saray’ın önerdiğinden 1 milyon Euro fazla teklif etti. Benim için para ön planda olsa onları tercih ederdim. Ancak benim için önemli olan futbol oynamak ve bunu da kendi istediğim yerde yapmak. Bu nedenle de G.Saray’a geldim.”



Aziz bide bir haftadır para için değil Fenerbahçe'nin büyüklüğü için oynayacak oyuncular aldık deyip bize gönderme yapıyordu aklınca :D
 
of şu lisans çıkmadı mı halâ ya normalde 3-4 güne çıkar dediler 2.haftaya gireceğiz halâ çıkmadı.. pazartesi veya salı lisans verilmesi bekleniyormuş.
 
Akhisar maçında maçın gidişatına göre 45 yada 30 dakika oynayacaktır. Benim merak ettiğim nokta çift forvet mi deneyeceğiz yoksa Burak'ı sağa Amrabat'ı sola koyup 4-3-3 mü...
 
Akhisar maçında maçın gidişatına göre 45 yada 30 dakika oynayacaktır. Benim merak ettiğim nokta çift forvet mi deneyeceğiz yoksa Burak'ı sağa Amrabat'ı sola koyup 4-3-3 mü...

Mazhar Ağabey bence 4-3-1-2 sistemi daha uygun sanki. Musalera-Sabri,Danny,Semih,Riera-Melo,Selçuk,Hamit-Sneijder-Burak,Drogba 11i'ni görmek isterdim. Burak'ı kanatlarda oynatmak onun verimini düşürür kanaatindeyim. Belki Sabri-Eboue ve Melo-Yekta değişiklikleri olabilir ilk 11de. Ben ileride Drogba-Burak arkalarinda da Sneijder'i tercih ederdim. Allah Fatih Hoca'nın yardımcısı olsun inşaAllah :) Tatlı bir sıkıntisı olacak...
 
Bizde en çok bunu merak ediyoruz acaba Burak ve Drogba nasıl kullanılacak. Tabi atlanmaması gereken nokta; bir de Umut Bulut gibi ligin şu anda gol krallığında zirvede olan oyuncusu var.
 

Üst