Didier Drogba

Valla penaltıyı kaçırdıktan sonra çim olması gereken çamuru öyle bi tekmeleyişi vardı ki, zemini bahane göstermeye çalıştı. Bilerek kaçırdığı palavrasına kimse inanmaz...
 
Ölüsü bile bu ligin tozunu attırır ama ölüsü bile yok sahada. Şiir gibi bir sezonun ardından bu sene sergilediği başarım, ortaya koyduğu karakter siyahla beyaz gibi bir şey.

Her zaman profesyonelliği ile ön plana çıkmayı başardı, sezon sonuna kadar profesyonelce görevini yerine getirsin, aldığı paranın hakkını versin ve sezon sonu hoş anılarla ayrılalım. İki tarafa da yakışan bu.
 
Söyleyecek çok şey var aslında. Geldiğine sevinmeyen yoktur heralde. Bir futbol efsanesi bizim takımımızda oynayacaktı. PS oynarken çoğu kişinin gözde santrforu, ŞL'de nerdeyse gol atmadık takım bırakmamış, Premier Ligi dağıtmış Didier Drogba! Senle birlikte yeni bir tezahüratımız da oldu. "We have Drogba, they don't!" İlk oynadığın Akhisar maçı, oyuna girer girmez attığın müthiş kafa golü, diğer goldeki katkın, Mourinho'nun ecel terleri dökmesine sebebiyet veren Real Madrid'e topukla(!) attığın enfes gol, Süper Kupada rakibe çaktığın kafa, Arsenal deplasmanında Emirates Kupasını alıp bize vermen, Juve deplasmanında Buffon'u avlaman, sahadaki duruşun, oyunu okuyuşun, müthiş top tekniğin, olağanüstü hava hakimiyetin, ilerleyen yaşına rağmen gençlere taş çıkaran o meşhur fiziğin... Daha yaz yaz bitmez.. Tabii arada duran topları kimseye bırakmaman gibi olumsuz durumlar da yok değil.. Ama herşeye rağmen seni Galatasaray forması altında izlemek büyük bir zevkti. Yolun Açık Olsun Didier!
 
Bugün izledikten sonra bütün sinirim geçti ben son aylarda bizi hafife aldığını düşünüyordum ama bugün gördük ki artık vücut gitmiyor her şey için teşekkürler çok güzel 1 sene yaşattın bize...
 
Her şey için teşekkürler. Elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Kendisi hakkında olan bazı şüphelerim Fenerbahçe maçıyla bitti. Sakat sakat oynadı ve elinden geleni yaptı. Şahsen Drogba'yı çok iyi anılarla hatırlayacağım. Yolu açık olsun.
 
2 sene önce bugün gelmiş ve cok mutlu olmuştuk.
Fatih Hoca kalsaydı çok daha büyük işler yapacaktı eminim.
Özledik seni Drogba...
 

Üst