Dany Nounkeu

Galatasaray'a gelmiş yabancı stoperler arasında en kötülerinden biri... Hatta belki de en kötüsü... Pozisyon bilgisi ve oyun zekası sıfır...Sahada koşmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Atlet olsaymış, çok başarılı bir kariyeri olabilirmiş. Yanlış meslek seçmiş.
 
Söyleyecek söz yok. Madrid maçının kahraman(!)larındandı. Forma giymeye devam ediyor. Juve maçında da oynarsa şaşırmayacağım. O maçta da gider defansta Vucinic'i, Vidal'i çalımlaya kalkar. O zaman rezaleti, aksiyonu görün..
 
Ben halâ anlamıyorum neden Chedjou tribünde ? Hadi Chedjou'yu oynatmıcaksın G.Zan'ı koy, hadi onu da geçtim Ceyhun'u koy. Neden hala Dany ? 6 gol az mı geldi ?
 
Bir soru,geçtiğimiz sezonun ilk 3 Şampiyonlar Ligi maçının ardından bu adam üst düzey transfer yapabilir dediğiniz 2 oyuncumuz kimdi?İkinci soru,Fatih Terim döneminde bilhassa Arena'da maç başına arkaya minimum 5 top yerken Dany'nin yerine kimi oynatsak bunca derde derman olurdu?
Dany'ye yapılan eleştrilerin realist bakılarak yapıldığını düşünmüyorum ben.Hızı ve ekstra müdahaleleri hemen her stoperde olan sıradan bir özellikmiş gibi algılanıyor.Mancini'yle birlikte muhtemelen geri planda kalır ama eski oyun tarzımızda olmazsa olmazdı,geçen sezonun kahramanlarındandı Dany.Pek de ince olmayan nüktelerin hedefi olacak bir isim değil ek olarak.
 

Üst