Jelena Dubljevic

Yeni yabancı geldiğinde mutlaka kesilmeli takımdan.
 
Bazı oyuncular vardır kötü oynar ama en azından takıma zarar vermez, skor atmaz ama savunmada iyi oynar. Jelena Dulbjevic takıma çok büyük zarar veriyor. Hucumda yaptığı saçmalıkların sonunda skorsuz dönmeyi bırakın hep hızlı hucum ile sayılar yiyoruz. Çok farklı bir ruh haliyle oynuyor ve asla iyi bir takım oyuncusu olamaz.

Saygılar.
 
Yabancı mabancı beklenmeden derhal postalanmalı... İnsan, transfer etmeden önce bir araştırır, AGÜ'de ne yapmış diye... O kadar kondurmak istemedim; ama, artık düşünmeden de edemiyorum. Hoca; ya komisyon aldı bu transferden, ya hemşeri kıyağı geçti, ya da topçudan hiç anlamıyor. Diğer transferlere de bakıldığında, üçüncü seçenek daha ağır basıyor. Sonuç olarak, yönetimin ekmeğine çift katlı tereyağı sürdü. Yakında, küçülme ayaklarına, yedire yedire kapatmaya kalkarlarsa şubeyi, hiç şaşırmayın!..
 
Jelena'yı üst düzey bir forvet yapmayan şey heyecanı. Heyecanını kontrol edebilse, setin dışına çıkılan pozisyonlarda kendini sakin tutup isabeti bulabilse, her pozisyonda faul diye ortalığı birbirine katmasa, her kaçan baskette dünyaları yıkıp önüne gelene bağırmasa şimdi olduğu yerden 2-3 basamak daha ilerde bir yerde olurdu. Sağlam 5'i olan bir takımda ortalama üstü bir yedek olur en fazla ama bizde as forvet olarak oynamaya çalışıyor. E haliyle olmuyor...
 
Jelena'nın ne olduğu zaten belliydi. Dişlileri düzenli işleyen bi takımın oyuncusu asla olamaz. 700 bin TL civarında para veriyoruz kendisine ve takıma zarardan başka birşey yazmıyor.
 
Son düzenleme:

Üst